Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Watcher
2013-11-29, 21:25
Gra roku 2011
Autor Wiadomość
Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2012-01-04, 16:29   
   Baretki: tartar zalozyciel

Watcher napisał/a:
proponuj? do pi?tku zamkn?? g?osowanie.

oki

Klub: battleground-castigatores

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2012-01-05, 22:06   

Gra roku 2011 ... and the Oscar goes to ... Star Wars: The Old Republic :luke: :vader: :luke: :vader: :luke: :vader:

PC:
1. Star Wars: The Old Republic (5 punktów)
Jest to absolutnie najlepsza gra w któr? gra?em. Zjada wszystkie megahity na ?niadanie. Swoj? wielko?ci?, fabu?? i ?wi?to?ci? si?ga sam Olimp. Prawdziwy Kotor w?ród gier MMO. Dla tej gry oderwa?em si? od konsol, a to o czym? ?wiadczy.

2. Might & Magic: Heroes VI (4 punkty)
Bardzo przypomina mi trójk?, chod? du?o rzeczy zosta?o uproszczonych. Uwielbiam t? seri?, bo ile to czasu sp?dzi?o si? z tym ?wietnym tytu?em.

3. Dawn of War II: Retribution (3 punkty)
?wietny RTS w klimatach Warhammera 40k i pot?ga Adeptus Astartes. To jest co? co mi brakuje na konsolach. ?wietna gra, muza i grafa. Mam nadziej?, ?e b?dzie kontynuowana, np. z Black Templars :mag:

4. Football Manager 2011 (2 punkty)
Najlepszy manager na ?wiecie. Jego rozbudowa (?ci?ganie barw, zdj?? lig) daje niesamowite pole do popisu nam fanom pi?ki.

X360
1. Gears of War III (5 punktów)
To jest za ca?okszta?t tej wspania?ej serii, a wyszed? jeszcze dodatek genera? Raam, który wyd?u?a singla o dadatkowe 3 godziny. Epic daje rad?, bo jest to zajefajna gra, zreszt? by?y to pocz?tki Castigatores to te? dlatego mam sentyment do tej gry.

2. Battlefield 3 (4 punkty)
Singiel przeci?tny, natomiast multiplayer to prawdziwe mistrzostwo ?wiat. W tym roku CoD ponios?o kl?sk? z arcydzie?em szwedzkim.

3. Forza IV (3 punkty)
Jedne z najlepszych wy?cigówek w jakiejkolwiek gra?em. Jej wielki konkurent GT5 zniesmaczy?o mnie swoj? aktualizacj?. Jak jeden z moich forumowiczów napisa? - kto gra? ten wie.

4. Bulletstorm (2 punkty)
To takie gearsy tylko z poczuciem humoru i niesamowita satysfakcj? likwidowania przeciwników. People can fly naprawd? potrafi? lata? :)

5. Rage (1 punkt)
By?by o wiele wy?ej gdyby nie spieprzona ko?cówka. Grafa to pot?ga, a ?wiat przypomina mi troch? Mad Max. Naprawd? jest to konkretny tytu? od Ojców Quake'a and Dooma

PS3
1. The Elder of Scroll V: Skyrim (5 punkty)
Nie b?d? si? rozwija? na ten temat, bo ju? dosy? du?o napisa?em o niej, ale jestem fanem tej serii, a Skyrim jest jego uwie?czeniem. To prawdziwe arcydzie?o fantasy, a questy poboczne wprost mnie powalaj?. Fajne po??czenie walki z magi?. Troszk? uproszczona, ale my?l?, ?e jej to wysz?o na lepsze. Wykonywanie zada? dla Deadr, czy te? walka ze smokami jest fantastyczne, a mechanika gry jest na bardzo wysokim poziomie.

2. Killzone 3 (4 punkty)
Najlepsza gra zrobiona w technologii 3 D, a walka z pot??nym mechem utkwi?a mi na d?ugie lata w g?owie. Multi jest równie? zrobiony na bardzo dobrym poziomie. Sam podzia? na klasy jest przemy?lany i dopracowany. Grafa boska, muza rozsadza mi mieszkanie. Gra jest rewelacyjna.

3. Uncharted 3: Oszustwo Drake-a ( 3 punkty)
O przygodach Drake;a nie trzeba nic pisa?. To jest prawdziwy Indiana Jones na PS3. Gdyby George Lucas i Steven Spielbierg byli programistami to na pewno tak by wygl?da?a ich gra. Grafa to szczyt mo?liwo?ci konsoli. Najlepsza gra przygodowa w jak? gra?em.

4. Batman: Arkham Asylum (2 punkty)
By?em naprawd? mile zaskoczony. Przygody nietoperza i Jokera s? ikonami tej gry, ale nie tylko. Zabawki Batmana i jak sama mechanika wysoce dopracowana.

5. Dead Island (1 punkt)
Kolejna gra zrobiona przez naszych rodaków. Niesamowita rze?nia z ziombiakami. Konstruowanie narz?dzi ?mierci daje du?o satysfakcji :)

BartSmart 
Giermek

Wysłany: 2012-01-06, 23:56   

Rozumiem ?e mia?e? na my?li Batmana Arkham City.bo Arkham Asylum wysz?o w 2009 ;P

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2012-01-07, 18:40   

BartSmart napisał/a:
Rozumiem ?e mia?e? na my?li Batmana Arkham City.bo Arkham Asylum wysz?o w 2009 ;P

Teraz tak sobie my?l?, ?e zapomnia?em o takich grach jak Bioschock, Mass Effect, Fallout, Halo. Normalnie pora?ka panowie. Powiem wam szczerze, ?e trudno by?oby mi ustawi? tak? pi?tk?. Ten rok by? wspania?y dla graczy, oby tak dalej.

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2012-01-07, 20:05   
   Baretki: zalozyciel

Drzewiec napisał/a:
BartSmart napisał/a:

Teraz tak sobie my?l?, ?e zapomnia?em o takich grach jak Bioschock, Mass Effect, Fallout, Halo. Normalnie pora?ka panowie. Powiem wam szczerze, ?e trudno by?oby mi ustawi? tak? pi?tk?. Ten rok by? wspania?y dla graczy, oby tak dalej.

Dlatego ja nawet do g?osowania nie podchodzi?em.

Klub: battleground

Darth Krizz 
Baron

Wysłany: 2012-01-07, 20:44   

Drzewiec napisał/a:

?adna z tutaj wymienionych przez ciebie gier nie wysz?a w 2011 roku a g?osowanie w?a?nie go dotyczy.
Fallout:NV 22 pa?dziernika 2010
Bioshock 2 9 lutego 2010
Halo 22 wrzesie? 2010
Mass Effect 2 15 stycze? 2010
Drevex wyjd? z lasu i zmie? stref? czasow? :p
PS: Na razie nie jestem za zamykni?ciem temat'u, mam jeszcze do ogrania Skyrim'a i Arkham city a to w?a?nie ta gra zosta?a uznana za najlepsz? gr? roku chocia?by na Video Game Awards 2011 ;)

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:
Ulthwe SpaceWolves Malice

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2012-01-07, 20:51   
   Baretki: zalozyciel

jacoleko napisał/a:
Drzewiec napisał/a:
BartSmart napisał/a:

Dlatego ja nawet do g?osowania nie podchodzi?em.
Ale dlaczego? Znalezienie listy wszystkich gier na ps3 nie jest trudne :)

http://en.wikipedia.org/w...Station_3_games

mozna tam sobie tp posortowac chronologicznie i gotowe.

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.
  Klub: battleground

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2012-01-08, 00:31   

Normalnie rozpierdalacie mnie panowie.
Peace, Love and Harmony.
Pozdrawiam
Drewex

BartSmart 
Giermek

Wysłany: 2012-03-22, 11:00   

To jest moja pe?na lista.

GRA ROKU 2011 - Tutaj mia?em dylemat pomi?dzy Batman Arkham City za ?wietn? wr?cz fabu?? a Uncharted 3 i stawiam obie pozycje w ogólno-konsolowym rankingu ex aequo na pierwszym miejscu ale skoro nie gra?em w Batmana na Ps3 liderem na tej?e konsoli pozostaje dla mnie trzeci Uncharted.

Xbox 360

1. Batman Arkham City

2. Forza Motorsport 4 - kto gra? ten wie...

3. Battlefield 3 - multiplayer mimo wszystko mia?dzy konkurencj?

4. Deus Ex: Human Revolution

5. Gears of War 3

PS3

1. Zdecydowanie - Uncharted 3: Oszustwo Drake-a

2. Battlefield 3

Dodatkowo umieszczam od siebie trzy konkurencje:

Najlepsza fabu?a

-Batman Arkham City

Najlepsza muzyka

- Crysis 2

Najlepsza grafika

- Uncharted 3

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2013-06-05, 08:08   

a mo?e ruszymy w?tek 2013 rok :) ale pod koniec roku jak wyjd? 2 konkurencyjne tytu?y. The Las of Us and GTA 5 :)

Edit: Strzelamy si? na SF 1

darthmateusz 
Cesarz

Wysłany: 2013-06-05, 08:21   

To chyba w innym temacie powiniene? napisa? o tym strzelaniu si? na SF1.

A co do gier to co maj? ze sob? wspólnego wymienione przez Ciebie wy?ej tytu?y??

The LAST OF US to exclusive od Naughty Dog tylko na GrajStacj? a GTA V to sanbox multiplaformowy. Ca?kowicie odmienne gry - jaka tu konkurencja mi?dzy nimi Mike??

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2013-06-06, 07:11   

Z tym editem to wystrzeli?em jak Filip z konopii :mag: , a co do gry roku to na takich samych zasadach jak by?o. Przeczytaj poprzednie posty. Tak to jest jak si? pisz? z terenu na Vicie :pila:

Odpowiedz do tematu