Przesunięty przez: Watcher 2010-02-03, 22:29 |
Heliogabal |
| Autor |
Wiadomość |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2012-01-02, 20:57
Baretki:  |
|
|
I tak co? czuje ?e szybko znikn? z tej mapy |
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2012-01-02, 22:42
|
|
Mam jeszcze jedn? ogromn? pro?b? dla admina. Wiem ?e teraz masz mniej czasu i w ogóle, ale jak znajdziesz chwil? i najdzie Ci? ochota to bardzo prosz? zrób co? takiego jak "Tartar: ?ród?a konflitku" Ju? min??o VII tur i przyda?oby sie takie fajne, fluffowe podsumowanie bo naprawd? wiele ju? si? na tej planecie dzia?o, a nie znam nikogo kto by to zrobi? lepiej od Ciebie |
|
 |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2012-01-24, 22:22
|
|
| Kolejna Tura? |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2012-01-24, 22:26
|
|
| Poczekajmy, do rozegrania s? jeszcze trzy bitwy z tury IX, dwie akcje Zapa?a i dwie moje. Mo?e rozlosuj? po bitwie o Galb?. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2012-01-24, 22:34
|
|
| Bez przesady z tym gonieniem z turami. Poczekajmy na rozstrzygni?cie bitew, na moje akcje i akcje Watchera. |
|
 |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2012-01-24, 22:37
|
|
Ja tylko zapyta?em |
|
 |
JadziaKage
Książę

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2012-01-25, 01:08
|
|
|
| jak ju? wcze?nie wspomina?em ... troch? si? roztropni nie stali?my,... robi?c 2 tury naraz... jestem za tym by kolejna tura by?a po rozstrzygni?ciu ostatniej bitwy z tej tury... bo w moim i watchera mega ma?o strategicznym punkcie widzenia to my b?dziemy sie t?uc d?ugooooo.... a wy w tym czasie trzy nast?pne tury rozegracie zajmowania neutralnych prowincji... |
_________________ Now the hour of awakening has come at last. Let the galaxy beware - the Necrons are rising! |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2012-01-25, 01:23
|
|
Nie rozumiem tej uwagi. Rozstrzyganie nast?pnej tury w trakcie poprzedniej o ile nie narusza to stref wp?ywów innych graczy od zawsze dobrze funkcjonowa?o w naszych kampaniach. Tutaj jedynie jest sytuacja, ze po prostu za du?o jeszcze tej dziewi?tej tury jest nierozegrane. Gdy pójd? ruchy Zapa?a, mog? rozlosowa? ju? tur? dziesi?t?.
No i czego? nie zrozumiale?. Otó? nast?pne ruchy s? w kampaniach mo?liwe tylko w jednej sytuacji: je?li nie s? w stanie zaj?? one prowincji, które teoretycznie zaj?? mo?e gracz z wcze?niejszej tury. St?d Twoje obawy o to, ?e kto? nam co? wcze?niej zajmie korzystaj?c z ruchów poza kolejno?ci? s? bezpodstawne |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
JadziaKage
Książę

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2012-01-25, 02:25
|
|
|
| Ja to rozumiem... tylko troch? przywyk?em do wolnego trybu kampanii ... i jako? tak tura. nast?pna. etc jest moim zdaniem troche bardziej pouk?adane ni? 2 tury naraz. wiem ?e wszystko jest przemy?lane... np tak jak teraz by?o rozlowowa? Wacz HS i elite i FA dla TAu czyli z góry wiedzia?em ?e tau nie atakuje... a gdyby najpierw ta tura sie mia?a zamkn?? i dopiero nast?pna to by by?a SWOISTA NIEPEWNO?? w strategi bo a nu? kto? zrobi jaki? "wa?ek" i NP: zaatakuje kogo? innego zamiast mnie... |
_________________ Now the hour of awakening has come at last. Let the galaxy beware - the Necrons are rising! |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2012-01-25, 07:57
|
|
| JadziaKage napisał/a: | | SWOISTA NIEPEWNO?? w strategi bo a nu? kto? zrobi jaki? "wa?ek" i NP: zaatakuje kogo? innego zamiast mnie... |
Jadzia... Swoista niepewnosc zosta?a rozwiana przez Tau bo nie wiem czy zauwa?y?e?, ale zadeklarowa? swoje ruchy du?o przed rozlosowaniem IX tury... |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2012-08-26, 11:57
|
|
| Dwie propozycje. Od nast?pnej, XI tury wchodzi w kampani? nowa edycja. Proponuj?, by w kampanii NIE U?YWA? sojuszników (z powodów fabularnych ?e tak powiem), a fortyfikacje do wykupienia by?y tylko w bitwach w terenach miejskich oraz ufortyfikowanych. |

|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2012-08-26, 15:14
|
|
Jestem za. Je?li b?dzie kiedy? nast?pna kampania mo?na by pomy?lec co zrobic z sojusznikami |
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2012-09-09, 20:41
|
|
Mo?e na koniec X tury pokusisz si? na jakie? ma?e fluffowe podsumowanie tego co dot?d dzia?o si? na Heliogabalu Watcher? Wiem, ?e pewnie masz sporo zaj?? i ma?o czasu, ale fajnie byloby co? takiego poczyta?, a Ty jeste? w tym dobry jak nikt |
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2013-03-21, 12:28
|
|
| Tak przy okazji podj?cia tematu kryzysu w klubie warto by te? zdecydowa? co dalej z kampani?? Gramy dalej czy dajemy sobie spokój? |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2013-03-21, 17:40
|
|
| Zapa? napisał/a: | | Tak przy okazji podj?cia tematu kryzysu w klubie warto by te? zdecydowa? co dalej z kampani?? Gramy dalej czy dajemy sobie spokój? |
Trudne pytanie. Jak dostan? kodeks i okupi? si? w nowe zabawki to my?l?, ?e mo?na zacz?? a tak powa?nie to nie wiem. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
|
|