Przesunięty przez: Watcher 2013-11-29, 21:25 |
Playstation 4 |
| Autor |
Wiadomość |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2013-02-21, 01:10
Baretki:  |
|
|
Tak i pokazuj? gry. Killzone, Driveclub, InFamus. Dalej ju? nie ogl?dam id? spa?.
Lukne jutro
Gry wygl?daj? ?wietnie ale jak dla mnie sza?u nie ma |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2013-02-21, 10:46
|
|
|
DIABLO III, WATCH DOGS (z tego co zrozumia?em to EXCLUSIVE), DESTINY, KILLZONE:SHADOWFALL !!!! WHOOOAAAAA....
KONSOLA DOST?PNA W SPRZEDA?Y NA ?WI?TA 2013 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja jeszcze nie ogra?em po?owy tytu?ów, które bym chcial na PS3
Szkoda ?e nie pokazali nowej konsoli a nie podali orientacyjnej ceny, która podobno na starcie ma by? w granicy 1700-2000 z? co jest spor? ró?nic? wzgl?dem startowej ceny PS3 (2500) |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2013-02-21, 16:41
|
|
Generalnie prawdopodobnie architektura PS4 b?dzie PC-towa.
Ma obs?ugiwa? wszystkie platformy wstecz (niby) co by?o by ?wietnym posuni?ciem.
DIABLO III ma tez wyj?? na PS3
Zobaczcie ludzie promuj?cy i odpowiedzialni na ni? to biali nie japo?ce. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2013-02-21, 18:57
|
|
Je?li kosztowa? b?dzie 2000 z?otych, to d?uuuuuuuuuugo sobie na ni? nie pozwol?.
A architektura pecetowa to krok w bardzo dobr? stron?. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2013-02-21, 19:14
|
|
Ja my?l? ?e sami producenci gier wymuszaj? od producentów konsol takie rozwi?zanie. Narzekali zawsze na architektur? i trudno?ci w programowaniu.
Zanim opanowali programowanie konsola si? starza?a. Tak by?o z PS2 i jest z PS3.
Mia?y na pocz?tku zbyt skomplikowan? architektur? i brak bibliotek. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2013-02-21, 19:39
|
|
| jacoleko napisał/a: | Ja my?l? ?e sami producenci gier wymuszaj? od producentów konsol takie rozwi?zanie. Narzekali zawsze na architektur? i trudno?ci w programowaniu.
Zanim opanowali programowanie konsola si? starza?a. Tak by?o z PS2 i jest z PS3.
Mia?y na pocz?tku zbyt skomplikowan? architektur? i brak bibliotek. | Dok?adnie tak. Teraz wyci?ni?cie mo?liwo?ci z konsoli b?dzie o wiele ?atwiejsze. |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2013-02-22, 06:23
|
|
A ja ?ykam t? konsol? od razu. Jak g?odny pelikan |
_________________ There is only War!
 |
| Ostatnio zmieniony przez Drzewiec 2013-02-22, 13:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2013-02-22, 09:46
|
|
|
PS2 akurat by?o jedn? z naj?atwiej programowalnych konsol... i w porównaniu z PS3 bardzo szybko j? uje?dzili...
Micha? qrwa znajd? mi robot? w nadle?nictwie jak??, mog? by? np. jakim? zwi?zkowcem Solidarno?ci jak Hejmann czy Hajmann czy jak on tam ma na le?nictwie si? nie zna ale trz?sie lasem. Ja bym nie trz?s?, tylko mamone bym bra? a jakie plecy by? mia? Mike...
PS: ciesz? si?, ?e b?de mia? prawdopodobnie syna, b?dzie pretekst do kupowania nowych konsol, gier, replik ASG itp |
|
 |
Darth Krizz
Baron

|
Wysłany: 2013-02-23, 19:59
|
|
|
Jacek ma racj? .
Mo?e i PS2 szybciej uje?dzili od PS3 ale peesdwójka by?o dosy? trudna w programowaniu. Co innego to pierwszy Xbox który dosta? mas? ?wietnie wygl?daj?cych gier(graficznie mia?d??cych produkcje z PS2! vide taki np.Chronicles of Riddick,czy Ninja Gaiden) bo opiera? swoj? architektur? o procesor i uk?ad graficzny rodem PC. Wszyscy ucz? si? robi? gry na PC-tach jak sony wypu?ci?o PS3 to musieli si? uczy? od pocz?tku.
Zwiastun "Deep Down" od Capcomu pokazuj?cy gameplay mnie rozwali?. |
_________________ Prawid?owo tylko KOLOR ZIELONY
 |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2013-11-08, 07:29
|
|
Najlepszy tekst kolesia ze strony PS Site na temat PS 4 "Jaram si? jak flota Stannisa" |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Shin Ryu
Chłop feudalny

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2013-11-10, 22:51
|
|
|
Ehh ja mam tyle konsol i gier, ?e nie wiem czy i kiedy wszystko poko?cz?. PS4 najwcze?niej za 2 lata ogarn?, a i tak b?d? si? d?uuuugo zastanawia? czy bra? |
_________________ http://shinryuminis.blogspot.com/ - mój blog o smyraniu figsów i klejeniu makiet ^^
|
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2013-11-10, 23:05
|
|
| Ja na PS3 mam obecnie gier takie ilo?ci, ?e w PS4 najwcze?niej na gwiazdk? 2014 chyba zapoluj?... |

|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2013-11-12, 12:25
|
|
|
ja tez jako? tak planuje, na razie b?de ogrywa? wszystko z PLUSA na PS3 a mam jeszcze na ponad rok to ustrojstwo...
Kupie jak zejdzie poni?ej 1500 z? |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2013-11-12, 16:42
|
|
| Równie? pewnie na drugi rok. Gier mam full. Nawet niektóre nigdy w konsoli nie by?y jedynie pude?ka i ksi??eczki obejrza?em a tu non stop z plusa co? fajnego wychodzi. |
|
|
|
 |
|
|