Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Starcraft 2
Autor Wiadomość
Sayon 
Wielki Książę

Wysłany: 2007-05-22, 14:38   Starcraft 2

Pojawi? si? trailer popularnego RTS'a: Starcraft 2
St?d mo?na ?ci?gn?? : http://www.gametv.pl/artykul/727/starcraft_2/

Czy nie s?dzicie, ?e filmik stworzony przez Blizzard jest genialny?

zaran 
Następca tronu

Wysłany: 2010-07-28, 19:01   

I jest w ko?cu :)
Jedyne co mo?na Blizzardowi zarzuci? to ch?? maksymalnego wyci?ni?cia kasy z graczy - cena w Polsce oscyluje o ile mi wiadomo w granicach 165-199 z?. A do tego to co dostali?my : Starcraft 2 : Wings of Liberty to z tego co s?ysza?em 1/3 przewidzianego nowego Starcrafta. Skupia si? na kampanii ludzi (przynajmniej to mog? stwierdzi? po pierwszych paru misjach kampanii). Grafika bardzo nie odbiega od 1 cz??ci , ale nie mo?na powiedzie? ,?e jest przestarza?a (nie bardzo sobie wyobra?am co tu mo?na by zrewolucjonizowa?). ?wietne przerywniki mi?dzy misjami, system osi?gni?? , jak zwykle intuicyjny interfejs i przede wszystkim grywalno?? :) . Na razie jestem bardzo zadowolony z zakupu....ehh tylko teraz b?d? musia? dzieli? czas mi?dzy 2 pozycje Blizzarda. Aaaa i jeszcze jedno - ?eby zacz?? gra? trzeba za?o?y? konto na battlenecie i dokona? tam aktywacji gry ...tak tylko pisz? gdyby kto? chcia? gra? bez netu ;p .
Najnowszy chyba trailer z Starcrafta 2 :
Starcraft 2
Ostatnio zmieniony przez zaran 2010-07-29, 02:14, w całości zmieniany 1 raz  

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2010-07-28, 19:52   
   Baretki: tartar zalozyciel

Szkoda, ?e Starcrafta nie ma na konsole, mam sentyment do tej gry ...

Klub: battleground-castigatores

duscann 
Następca tronu

Armia WH40k:
Iron Warriors

Armia WFB:
Vampire Counts

Wysłany: 2010-07-29, 14:20   

PC`ty rulez :D

Klub: battleground

zaran 
Następca tronu

Wysłany: 2010-07-31, 02:49   

Ma?a poprawka - poza kampani? ludzi , krótka minikampania protosów - historia opowiadana przez Zerathula - miodzio...tylko ponuro si? ko?czy ;p - ale spoilerów nie b?dzie ,?eby nie psu? komu? przyjemno?ci.

zaran 
Następca tronu

Wysłany: 2013-01-22, 20:35   

12 marca wychodzi Heart of the Swarm - dodatek z kampani? Zergów - dzi? pojawi? si? :
StarCraftII: Heart of the Swarm Opening Cinematic

darthmateusz 
Cesarz

Wysłany: 2013-01-23, 08:58   

Kurde pewnie mocnego kompa trzeba mie? na t? gr? co Tom? Pogra?bym w takiego oldschoolowego rts'a...

zaran 
Następca tronu

Wysłany: 2013-01-24, 00:52   

NIe s?dz? ,?eby wymogi by?y jako? strasznie wysokie. Z tego co czyta?em - to jakie? wielkiej rewolucji w grafice mi?dzy Pierwszym Starcraftem 2 a HotS nie by?o. A Starcraft 2 chodzi? bez problemów na moim kompie, który raczej nie wymiata (nie pytaj o konfiguracje jak? mam bo mi si? nie chce szuka? tych danych ;p).

darthmateusz 
Cesarz

Wysłany: 2013-06-06, 12:28   

kto ma STARCRAFTA2?? I po?yczy??

zaran 
Następca tronu

Wysłany: 2013-06-07, 18:52   

Tego ci raczej nikt nie po?yczy (znaczy orygina?a) - ka?d? kopi? masz przypisan? pod konto na battlenecie. A has?a na battlenet raczej nie ma sensu u?ycza? - je?li kto? jak ja ma blizzardowski authentificator (taki ma?y gad?ecik , który co jaki? czas trzeba u?ywa? przy logowaniu - podaje 4-cyfrowy numer do wbicia poza has?em) to tym bardziej. Pytanie o authentificator chyba zawsze wyskakuje (ofc je?li si? go ma) je?li tylko cz?owiek loguje si? z innego ni? swoje g?owne IP.
Nie namawiam Ci? do piractwa....ale wiem ,?e i ta gra jest na torrentach - ale to ma?a przyjemno?? - zostaje tylko kampania do przej?cia, system osi?gni?? odpada.

darthmateusz 
Cesarz

Wysłany: 2013-06-10, 14:17   

ja chc? w SINGLA pogra?, nie interesuje mnie sieciowe cioranie w STARCRAFTA. Pytam, bo nie wiedzie? czemu, gra ca?y czas sporo kosztuje, a ma na pewno te 2-3 lata ju? przecie?.

Odpowiedz do tematu