Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Hobbit
Autor Wiadomość
darthmateusz 
Cesarz

Wysłany: 2014-01-12, 19:28   

:ork: spoko Jack, ja wol? z kolei oryginalne wersje

darthmateusz 
Cesarz

Wysłany: 2014-01-14, 11:55   

W?a?nie si? dowiedzia?em, ?e w Kinepolis do czwartku 10.01. grali Hobbita w technologii HFR.

Jako jeden z niewielu filmowców Peter Jackson kr?ci Hobbity w tej technologii - High Framerate. Zamiast standardowych 24 klatek/sek kr?ci? kamer? 48 klatek/sekund?.

Film nabiera innego wymiaru !!!!

W ogóle o tym nie wiedzia?em i tym sposobem przegapili?my 2 cz??ci w tym formacie a wszyscy, którzy mieli okazj? to zobaczy? mówi?, ?e CZAAAAD !!!!!!!!!!

DAMN IT !!!! :pila:

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2014-01-14, 21:15   

jacoleko napisał/a:
odnosz? wra?enie przy Twoich odpowiedziach na czyje? posty jakby?my byli kmiotkami z wiochy zabitej dechami

Co ja na to poradz?? To Twoje wra?enie.
Swoj? drog?, jak tu nie za?ama? si? jak cz?owiek z matur? etc pisze, ?e czytanie napisów podczas seansu w kinie to dla niego robienie sobie pod górk??!?!? Na pierwszym Hobbicie by?em na wszystkich mo?liwych wersjach j?zykowych, w tym (z uwagi na 11 letni? córk? (!!)) na dubbingowanej. Powiem tylko, ?e dubbing by? mistrzowski. Ale wiesz co mi powiedzia?a przed "Pustkowiem Smauga"? Przypomnia?a mi, ?e ma ju? 12 i czytanie, zw?aszcza podczas filmu nie jest dla niej problemem i woli s?ucha? Gandalfa z oryginalnym g?osem McKellen'a ni? dajmy na to Zborowskiego bo to nie to samo i nie jest analfabetk?!!
Peace!! Zatem, jak nie trudno si? domy?li? - byli?my na 3D z napisami.
PS: sorry, ?e tak du?o musia?e? czyta?! ;)

darthmateusz napisał/a:
W?a?nie si? dowiedzia?em, ?e w Kinepolis do czwartku 10.01. grali Hobbita w technologii HFR.

Jako jeden z niewielu filmowców Peter Jackson kr?ci Hobbity w tej technologii - High Framerate. Zamiast standardowych 24 klatek/sek kr?ci? kamer? 48 klatek/sekund?.

Film nabiera innego wymiaru !!!!

W ogóle o tym nie wiedzia?em i tym sposobem przegapili?my 2 cz??ci w tym formacie a wszyscy, którzy mieli okazj? to zobaczy? mówi?, ?e CZAAAAD !!!!!!!!!!

DAMN IT !!!! :pila:

Qwa!!! A ja o tym wiedzia?em, ale nie, ?e w Poznaniu te? tak podawali!!!! Debile s?ab? reklam? zrobili bo nic do mnie nie dotar?o i dziwi?em si?, ?e nie mamy takich luksusów!!

darthmateusz 
Cesarz

Wysłany: 2014-01-14, 22:11   

najgorsze jest to, ?e te wersje s? do obejrzenia tylko w kinach :(
3ciej nie przegapie!

Odpowiedz do tematu