|
Kolekcja THORGAL (Hachette) |
| Autor |
Wiadomość |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2014-01-22, 20:13 Kolekcja THORGAL (Hachette)
|
|
|
Co tu du?o pisa?. Link wyja?ni wszystko. Widzia?em dzi? na ?ywo (zamówi?em prenumerat? wi?c nie bra?em). Bonusowa grafika GR gotowa do oprawienia POWALA!!!
http://thorgal-kolekcja.pl/contents/glowna.html |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2014-01-22, 20:35
Baretki:  |
|
|
Widzia?em dzisiaj przez przypadek reklam? w TV
Bym si? nawet skusi?.
Generalnie interesuje mnie jakie to wydanie czyli czy twarda oprawa. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2014-01-22, 22:30
|
|
|
W podanym linku znajdziesz wszystkie informacje.
Ale wyr?cz? Ciebie (?eby? nie musia? czyta? ) - "Specjalna edycja ksi??ek w twardej oprawie" !!
To jest dok?adnie to samo wydanie, które czas jaki? temu otrzyma? cywilizowany rynek frankofo?ski. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2014-01-22, 23:00
|
|
Ok dzi?ki
Zamawiam i przeczytam ale obrazki te? poogl?dam |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2014-01-23, 08:42
|
|
|
Ja te? kupie "na prób?" pierwszy nr! Za 9.90 fajnie wydany Thorgal z dodatkami!! Bomba nast?pne nr pewnie 2 albo i nawet 3 dyszki |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2014-01-23, 08:55
|
|
|
| jacoleko napisał/a: | Ok dzi?ki
Zamawiam i przeczytam ale obrazki te? poogl?dam |
Spoko. Daj zna? kiedy dojdzie. Ja zamówi?em wczoraj i ju? nie mog? si? doczeka?.
PS: nie bierz za bardzo do siebie tych moich drobnych uszczypliwo?ci.
| darthmateusz napisał/a: | | Ja te? kupie "na prób?" pierwszy nr! Za 9.90 fajnie wydany Thorgal z dodatkami!! |
B?dziesz w szoku jak zajebi?cie to zrobili. Oczywi?cie mamy tylko polskoj?zyczn? wersj? tego co wykminili na zachodzie wi?c to nie "naszych" zas?uga. Bierz póki jest w kioskach.
| darthmateusz napisał/a: | | Bomba nast?pne nr pewnie 2 albo i nawet 3 dyszki |
Tom 2 - 19,99
Tom 3 i reszta - 29,99.
Cena taka sama jak za hc z Egmontu tylko z kapitalnymi dla mi?o?ników bonusami. |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2014-01-23, 12:47
|
|
|
raz w miesi?cu to i mo?e jesszcze... ale pewnie to co dwa tyg bedzie a to ju? za du?y wydatek dla Mnie |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2014-01-23, 15:04
|
|
| Z tego co zrozumia?em to b?dzie raz w miesi?cu po dwa numery czyli na jedno wychodzi jeden co dwa tygodnie |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2014-01-25, 10:28
|
|
|
Ja nie rozumiem co to za dywagacje - mo?e tak, a mo?e tak.
Przecie? tam jest wszystko czarno na bia?ym napisane.
W KIOSKACH CO 2 TYGODNIE, W PRENUMERACIE RAZ NA MIESI?C PACZKA Z 2 ALBUMAMI.
Hesssussss! |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2014-01-27, 11:29
|
|
| Zamówi?em prenumerat?, oby nie by?o takich problemów jak w przypadku komiksów Marvela. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2014-01-27, 13:48
|
|
|
| Nie rozumiesz co to za dywagacje? Ju? ci t?umacz?. Dopóki nie kupi?em pierwszego numeru to nie zna?em szczegó?ów na temat cyklu wydawniczego, wi?c dywagacje by?y na miejscu, jasnowidzem nie jestem. Od soboty mam nr1 i wszystko ju? wiem. Komiks bardzo fajnie wydany, 2 i 3 zeszyt na pewno jeszcze kupi? bo oba za 29 zybli b?d?. Zobaczymy co pó?niej. |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2014-01-28, 20:41
|
|
|
| darthmateusz napisał/a: | | Nie rozumiesz co to za dywagacje? Ju? ci t?umacz?. Dopóki nie kupi?em pierwszego numeru to nie zna?em szczegó?ów na temat cyklu wydawniczego, wi?c dywagacje by?y na miejscu, jasnowidzem nie jestem. |
Odnosili?my si? do linku, który zapoda?em, a który jak zwykle nieuwa?nie sam obczai?e?.
| darthmateusz napisał/a: | | Od soboty mam nr1 i wszystko ju? wiem. |
| darthmateusz napisał/a: | | 2 i 3 zeszyt na pewno jeszcze kupi? bo oba za 29 zybli b?d?. |
I dalej shit wiesz!!
Tom 2 - 19,99
Tom 3 - 29,99
| darthmateusz napisał/a: | | Komiks bardzo fajnie wydany |
Zaiste. Bardzo miodne s? te reprodukcje grafik GR gotowe do oprawienia i wyeksponowania!
| Drzewiec napisał/a: | | Zamówi?em prenumerat? |
?wietny wybór. Te? si? skusi?em. W ko?cu najlepszy interes! Dodatkowy portret Thorgala i Aricii, kubek z grafik? i koszulka (swoj? drog? ciekawe jaki rozmiar (pewnie córka b?dzie nosi? ))
| Drzewiec napisał/a: | | oby nie by?o takich problemów jak w przypadku komiksów Marvela |
Hachette to powa?ne wydawnictwo i nie pozwala sobie na problemy z prenumerat?.
Od pó?tora roku kolekcjonuj? WKKM i z moich informacji (udzielam si? na fanpage'u) wynika, ?e problemy maj? tylko Ci prenumeratorzy, którzy na w?asn? pro?b? spó?niali si? z op?atami za kolejne przesy?ki. Wprawdzie 1 przesy?ka miesi?cznie (2 tomy w paczce) powoduje pewn? ró?nic? w dost?pie do premier (w kioskach co 2 tyg premierowo 1 tom), ale opó?nienia ewentualne wynikaj? z opiesza?o?ci przelewaj?cych pieni?dze. Przyk?adowo (nie licz?c pierwszej paczki Thorgala, bo t? op?acimy przy odbiorze) zwlekaj?c z zap?at? z paczk? z kolejnymi tomami (od drugiej przesy?ki po 2 albumy) automatycznie rozwlekamy proces prenumeraty, bo dopiero od zaksi?gowania wp?aty startuje kolejny miesi?czny cykl. Zaufaj mi Micha? - znam wielu prenumeratorów Marvela (WKKM) i do wszystkich kolekcja dociera! A swoj? drog? - ?A?UJ!!! TO NAJLEPSZE CO DOTYCHCZAS SPOTKA?O CZYTELNIKÓW W NASZYM NIEDOROZWINI?TYM KOMIKSOWO KRAJU!!!
Moja, na chwil? obecn? (jutro kolejny 31 tom) kompletna kolekcja!
 |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2014-01-29, 08:04
|
|
|
Jak SHIT jak ja dostan? z prenumeraty 2 i 3 TOM za 29.90
To ty wiesz SZYT przez wielkie SZZZZ... ehhehee |
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2014-01-29, 19:33
|
|
|
| A widzisz Kuba sam nieuwa?nie czytasz - ko?o zdj?cia koszulki jest rozmiar podany - XL ;P |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2014-01-29, 23:01
|
|
|
Nie widz? niestety. |