|
World of Tanks |
| Autor |
Wiadomość |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2015-01-19, 20:10
Baretki:  |
|
|
Gra?em i w Warthundera i Samoloty od WG. Jako? mnie nie poci?gaj?, za to mia?em okazj? pogra? w jeden weekend w alf? World of Warships. Jak dla mnie miazga, co prawda gra?em tylko na niskich tierach I-III ale by?a mo?liwo?? podejrzenia wszystkich modeli. Pancernik Yamato robi wra?enie, ju? si? nie mog? doczeka? finalnej wersji gry |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2015-01-19, 20:42
|
|
Filmu nie widzia?em, ale z trailera troch? mnie pociski smugowe zaskoczy?y (niemile). Widzia?em filmy dokumentalne z nimi i nie wygl?da?y a? tak odjechanie, niczym atak szturmowców na baz? rebeliantów.
Co do walk powietrznych, to raz spróbowa?em w WoT (w?a?ciwie WoA) i... jako? nie dla mnie, za bardzo zr?czno?ciowe, bazuj?ce na refleksie itp. Jednak wol? ten powolny majestat czo?gów |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2015-01-19, 20:54
|
|
Dla ka?dego co? dobrego. Ja szczerze napisz?, ?e nie gram w oba tytu?u bo czasu nie ma. Mój czas po?wi?cam na Far Cry 4. Teraz poluj? z ?ukiem na tygrysa bengalskiego co za jazda. Moi koledzy my?liwi mogli by tutaj polowa? |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2015-01-20, 07:59
|
|
|
| Samoloty w War Thunder s? genialne!!!! S? 3 poziomy trudno?ci, mo?e ten naj?atwiejszy ociera si? o arcade, natomiast te wy?sze... niez?y hardcore! Na razie nie wyda?em ani z?otówki a mam sporo odkryte w RAF. Do wyboru s? jeszcze si?y powietrzne Luftwaffe, japo?skie, ruskie i ameryka?skie. Zaczyna si? od 2 p?atowców okresu mi?dzywojennego, ko?czy si? na odrzutowcach z czasów konfilktu w Korei. Maszyny mo?na malowa? na wiele sposobów, zdobywa si? te? unikatowe maszyny i malowania jak mój Spit Skalskiego! |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2015-03-08, 20:59
|
|
| Zapa?, ju? o to kiedy? pyta?em, ale dawno: jakich modów u?ywasz? Je?li w ogóle? |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2015-03-09, 17:24
|
|
http://aslain.com/index.p...224-09-03-2015/
?ci?gasz instalk? i w trakcie instalacji wybierasz które mody chcesz. Jest tego od groma |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2015-03-09, 21:06
|
|
A które polecasz? Nie chcia?bym ?adnych kolorowych plam na czo?gach |

|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2015-04-08, 07:35
|
|
Drzewiec80. Wczoraj zacz??em swoj? woln? "czo?gow?" drog? ku o?wieceniu. Mój najlepszy czo?g to radziecki LTP, który notabene dosta?em w prezencie. Chc? rozwijac niemieckie i radzieckie drzewko, ale nadal si? zastanawiam. Wczoraj z Bo?kiem, Watchem i Ordonem pocisneli?my troch? (par? godzin) Powiem szczerze, ?e pocz?tki s? bardzo trudne, bo koledzy maj? przynajmniej III lub IV tier przez co z automatu mam utrudnion? walk?. Dlatego zastanawiam si? nad zakupem Premium. Dozo na polu walki |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2015-04-08, 09:25
|
|
Ju? chcesz premke kupowa?? Ja bym si? chwile wstrzyma?. Doj?cie do V tieru jest w miar? szybkie i bezbolesne |
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2015-04-09, 18:39
|
|
Chcesz kupowa? premtanki? Od jutra do wtorku V tiery 50% taniej:
http://worldoftanks.eu/pl...t-4anniversary/