|
PS Vita |
| Autor |
Wiadomość |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2015-03-31, 20:55 PS Vita
Baretki:  |
|
|
Jeszcze takiego tematu nie by?o.
O samej konsolce zreszt? te? u nas cisza.
Pytanko do posiadaczy i kto w ogóle j? posiada.
Czy w cokolwiek na niej gracie czy te? zosta?a kupiona a teraz le?y od?ogiem gdzie? pod jak?? stert? niepotrzebnych gratów.
Ja osobi?cie kilka tytu?ów na niej sko?czy?em. Przewa?nie s? to ?e tak powiem tytu?y "ma?o wymagaj?ce".
Obecnie pogrywam w Toukiden: The Age of Demons i gra jest naprawd? ?wietna cho? pewnie tylko dla tych co lubi? takie klimaty
No to ujawnia? si? Panowie |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2015-03-31, 20:59
|
|
Generalnie le?y zagrzebana Intensywnie gra?em w okolicach ?wi?t w Broken Sword, polecam, oldschoolowa przygodówka point&click Generalnie jednak przegrywa z pecetem i konsolami zazwyczaj...
A ten Toukiden to zapewne jRPG? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2015-04-01, 09:58
|
|
JRPG - tak i nie
LVL -broni, zbroi, Mitamy (zdobywanych dusz). Posta? jako taka nie podlega ?adnym statystyk? po prostu dostaje umiej?tno?ci z broni, zbroi, Mitamy, mod?ów.
Jest to mo?na powiedzie? taki Monster Hunter tyle ?e nie zabijamy ró?nych "dinozaurów, smoków" tylko demony.
Co do samej konsolki i gier. Konsola ma potencja? i to du?y ale gier jak na lekarstwo. Du?o jest w j?zyku krzaków i niekiedy jakie? och?apy nam rzuc?.
Osobi?cie sko?czy?em wszystkie pozycje LEGO jakie zosta?y wydane na Vite i bardzo mi si? podoba?y i to nawet bardziej ni? ich wersje na PS3, PS4. Sko?czy?em tez Resistance i prawie Dungeon Hunter ostatni? postaci? tylko zosta?a do przej?cia. Od?wie?y?em sobie te? Walking Dead oraz Dead Nation.
Bardzo dobre tytu?y moim zdaniem to te? Dragon Crown, Soul Sacrefice, Assassin Creed III Liberation.
Generalnie troch? tytu?ów mam lecz wi?kszo?? z PLUSA i w wi?kszo?ci to popierdó?ki. |
|
|
|
 |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2015-04-01, 10:53
|
|
| Ja jedynie co to u?ywam jej jako pada dzi?ki remote play, a tak to czasami pociskam w Soul Sacrefice DELTA. |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2015-04-01, 13:22
|
|
| Juleks napisał/a: | | Ja jedynie co to u?ywam jej jako pada dzi?ki remote play, a tak to czasami pociskam w Soul Sacrefice DELTA. |
A jest ró?nica co do poprzedniej cz??ci. |
|
|
|
 |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2015-04-01, 19:27
|
|
Ogromna, s? teraz frakcje, nowe czary, nowe ciuszki i pe?no zada?. Nie ?a?uje wydanych pieni?dzy |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2015-04-01, 22:08
|
|
Konsola ma wielki potencja? i par? pere?ek si? na niej znajduj?. Par? przeszed?em, a w plusie znajdzie si? Killzone: Najemnik. Polecam
Ps. Fajnie si? gra?o ze znajomymi w Fif? we 3 lub 4 graczy. Jest lekkie opó?nienie, ale naprawd? daj? rady. B?d?c na kibelku grali?my meczyk. Fajna zabawa, chod? zgodz? si? z powszechn? opini?, ?e gier mog?oby by? zdecydowanie wi?cej. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2015-09-02, 23:12
|
|
Zbli?a si? Space Hulk na vite.
Wygl?da ob??dnie.
Premiera u nas 25 wrze?nia.
Chyba u mnie wyl?duje w tym lub nast?pnym miesi?cu bo z pewno?ci? to tytu? którego nie przegapi? |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2015-09-04, 08:47
|
|
|
no! Jeszcze VITA nie zgin??a. Musz? wystawi? za 100 moje PSP (pierwsza wersja - najlepsza) dorzuc? troch? i VIT? ?ykn? mo?e |
|
 |
|
|