|
Mordheim |
| Autor |
Wiadomość |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2009-04-07, 11:43
|
|
|
Jako ?e gra? chcemy na oficjalnych zasadch tu macie je do ?ciagni?cia + pare innych oficjalnych wyda?
http://rapidshare.de/file...cjalne.rar.html
Zaznaczam i? te zasady s? dost?pne za darmo w sieci, nie ?ami? prawa publikuj?c je tutaj. |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-04-07, 11:48
|
|
|
| Link nie dzia?a niestety |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2009-04-07, 12:05
|
|
|
Duscann, klikasz, zje?d?asz w dó? i klikasz free, potem chwile czekasz i sciagasz. dzia?a bo sprawdzi?em try again- do skutku. |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-04-07, 12:25
|
|
|
A mnie si? wy?wietla:
Nie mo?na wy?wietli? strony
Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedost?pna. Witryna sieci Web mo?e mie? problemy techniczne lub mo?e by? potrzebna zmiana ustawie? przegl?darki.
....mo?e to blokady u mnie w pracy, sprawdze w domku jeszcze raz. |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
Walek
Diuk

|
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-04-07, 23:05
Baretki:  |
|
|
Dzi?ki Czosnek, dzi?ki tym zasadom ju? mniej wi?cej wiem co i jak
btw: tutaj bronie, tabelki, statystyki itd. s? takie same jak w WFB, mi?o |
_________________ " 8th Cadia - Mess with the best, die like the rest!" |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2015-07-28, 08:19
|
|
Ja od kilku dni znowu mam na to podjark?, a mówi?c dok?adniej: na polsk? wersj? tego systemu czyli Warheim: http://quidamcorvus.blogs...wersja-075.html Tu nie trzeba gra? w miastach, czyli nawet terenów kupowa? nie trzeba, poniewa? fabu?a wysz?a z Mordheimu, to mo?na gra? nawet Btero?czykami, a poza tym: to jest ci?gle Mordheim, tylko poprawiony! Czyli bitewniak o?eniony z RPG (grasz w kampani?, w której figurki które ci prze?y?y mog? dokupi? sprz?t, awansuj? itp, a dodam ?e "?mier?" w grze jest tu zazwyczaj traktowana nie jako ?mier? lecz zranienie, wi?c nie jest tak, ?e po przegranej bitce musisz wymienia? ca?y sk?ad). Panowie, poniewa? oba systemy nie s? jako? czaso?erne: zagrajmy w Sigmara i Warheima podczas jednego spotkania! I niech nie przera?a Was wielko?? warheimowskiego podr?cznika, zasad tam jest co? ko?o 30 stron, pokrywaj? si? one zreszt? mocno z wfb, reszta to opisy dru?yn i kampanii. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2015-07-30, 18:03
|
|
Wola?bym podj?? temat Malifaux, jako, ?e wi?kszo?? z nas ma ju? figury do tego systemu.
Niemniej jednak, ten system te? jest spoko i rozumiem, ?e mo?na u?ywa? figur z WFB. |
_________________ " 8th Cadia - Mess with the best, die like the rest!" |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2015-07-30, 18:17
|
|
Jedno nie wyklucza drugiego to s? troch? inne systemy: Malifaux jest skirmishem, a Mordheim skirmishem z elementami RPG do Warheima mo?na u?ywa? dowolnych figur które pasuj? do roli, ja np mam zamiar u?y? dwóch modeli z lotr. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
|
|