|
Star Wars |
| Autor |
Wiadomość |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2015-10-25, 19:35
|
|
|
| Ja tam odczekam kilka dni od premiery... |
|
 |
Darth Krizz
Baron

|
Wysłany: 2015-10-25, 20:05
|
|
|
| Drzewiec napisał/a: | | BartSmart napisał/a: | Nie mog? si? doczeka?.
Bilety ju? zamówione (IMAX) |
Widz?, ?e mo?na ju? rezerwowa?. Sam si? ju? zastanawiam czy nie zamówi? biletów. Na którego zamówili?cie i na któr? godzin? ?
a mo?e tak ruszy? konkretn? paczk? na SW |
Jest to ju? niemo?liwe w okolicach premiery.
Ja mam bilety na 1600 19'ego (premiera jest 18 ) Teraz do 22 wszystkie sensowne miejsca w IMAX'ie s? zape?nione. |
_________________ Prawid?owo tylko KOLOR ZIELONY
 |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2015-10-26, 09:30
|
|
|
| No i fajnie... ja nie przepadam za t?okiem. |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2015-10-26, 10:35
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | po nijakim teaserze, ka?dy kolejny trailer lepszy |
Ke?
Czy my o tym samym?
By?y dwa teasery i jest jeden trailer. Wszystkie imo znakomite i odpowiednio dozuj?ce informacje i napi?cie |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2015-10-26, 18:06
Baretki:  |
|
|
| B?dzie lecia?o w Ch-? to si? przejd? |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2015-10-26, 19:33
|
|
| Gazza napisał/a: | | Watcher napisał/a: | | po nijakim teaserze, ka?dy kolejny trailer lepszy |
Ke?
Czy my o tym samym?
By?y dwa teasery i jest jeden trailer. Wszystkie imo znakomite i odpowiednio dozuj?ce informacje i napi?cie | No pierwszym. Gdyby nie nag?ówek, to w ogóle by? na niego nie zwróci? uwagi. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2015-10-28, 20:11
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | Gdyby nie nag?ówek, to w ogóle by? na niego nie zwróci? uwagi. |
Sorry ale nie nad??am.... |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2015-10-28, 20:47
|
|
|
Ja te? nie wiem o co c'mon z tym nag?ówkiem...
Natomiast teasery by?y mega ciekawe... a "Chewie... We're home" to ekstaza dla ka?dego prawdziwego fana STAR WARS |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2015-10-28, 23:56
|
|
Nie nad??asz? Nag?ówek informuj?cy co to w?a?ciwie jest. Rzecz jasna nigdy si? ze mn? nie zgodzisz i opatrzysz jeszcze jakim? epitetem lamentuj?cym nad faktem, ?e nie jestem truefanem, ale si? przyzwyczai?em, wi?c nie musisz ju? tego dodawa?. By jednak nie by?o w?tpliwo?ci: tak, uwa?am ?e poni?szy teaser by? przeci?tny i gdyby nie nazwa, to w ogóle bym na niego nie zwróci? uwagi. Ty rzecz jasna, odwrotnie.
http://www.imdb.com/video/imdb/vi1498591001 |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2015-10-29, 07:58
|
|
|
DLa MAS teasery przwa?nie s? przeci?tne....
ale masz dziwne rozumowanie Watch, ka?dy teaser dopóki go nie obejrzysz to nie wiesz co to i nie zwracasz na niego uwagi. Jedynie nag?ówek jak ty to nazywasz mówi potencjalnemu odbiorcy co za chwil? zobaczy.
i nie wciskaj kitu, ?e trafi?e? na niego przypadkiem. Wiedzia?e? wtedy, ?e wyszed? i z premedytacj? go poszuka?e? i obejrza?e?.
To, ?e uwa?asz, ?e jest przeci?tny to ju? twoja sprawa. |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2015-10-29, 09:17
|
|
|
W sumie Mat napisa? wszystko co mia?bym do powiedzenia. Na wpis Watchera odechciewa si? tu nawet zagl?da?...
Od siebie dodam tylko, ?e wali mnie kto jakim fanem czegokolwiek jest, a to, ?e dyskutowanie na tym forum sta?o si? marginalne (teraz to miejsce do chwalenia si? zakupami czy osi?gni?ciami w wirtualnym ?yciu bardziej), a jego admin ju? dawno popad? w megalomani? (syndrom d?ugotrwa?ej pracy z ma?oletnimi?) tylko podkre?la jego upadek i masowe odej?cia userów.
BTW: ja i tak nie ogarniam jak mo?na inaczej ni? po "nag?ówku" (wtf?) jakikolwiek teaser/trailer rozpozna?? W przypadku interesuj?cych mnie pozycji nie mam nawet z powodu potencjalnego braku "nag?ówka" (wtf?) problemu z rozpoznawalno?ci? - wiem czego chc?, gdzie i kiedy to znale?? wi?c "nag?ówki" na imdb czy jakimkolwiek pudelku nie s? moimi drogowskazami...
| Watcher napisał/a: | | Gdyby nie nag?ówek, to w ogóle by? na niego nie zwróci? uwagi. |
Ty jeste? lepszy ni? cpl Walter Radar O'reilly normalnie! Wiesz wszystko, a nawet lepiej od wszystkich! Brawo! Dobra droga. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2015-10-29, 16:02
|
|
Megalomania Mi?o si? rozmawia?o. |

|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2015-10-30, 07:17
|
|
| Gazza napisał/a: | | ...teraz to miejsce do chwalenia si? zakupami czy osi?gni?ciami w wirtualnym ?yciu bardziej .... |
Ok zlikwidowa?em "podpis" aby moje wirtualne osi?gni?cie nie rozprasza?y/denerwowa?y a i postaram si? o ewentualnych zakupach te? nic nie pisa? |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2015-10-30, 08:08
|
|
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2015-11-26, 11:09
|
|
|
Póki nie znikn?? uda?o mi si? zobaczy? TEASER przysz?orocznego SW: Rogue One!!!!!!!!!!
Narracja Obi-Wan'a i Death Star I w tle - miazga!! |
|
|
|
 |
|
|