|
ostatnio obejrzane/godne polecenia/ulubione |
| Autor |
Wiadomość |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2016-08-22, 14:21
|
|
|
| Drzewiec napisał/a: | | Zniech?cacie mnie na ten film |
Obejrzyj i sam wyrób sobie zdanie, znasz troch? komiksy DC wi?c mo?e dostrze?esz co? czego nie widzieli inni i nawet spodoba si? mo?e Tobie... Ja je?li ju? co? chc? zobaczy? to nikt mnie nie zniech?ci swoim indywidualnym odbiorem.
| darthmateusz napisał/a: | | BAt vs SUpcio |
Pewnie dla wielu to ?adna ró?nica, ale w tytule orygina?u nie ma ?adnego "vs"....
| darthmateusz napisał/a: | | Bardzo interesuj?ca kreacja JAreda jako Mr. J |
90% procent materia?u z nim i tak nie trafi?o do filmu - podobno za dobre by to by?o i skrad?oby ca?y film wi?c by? mo?e odzyskamy Jokera Jared'a w solowym filmie.
Przy J. Leto pozostaj?c - gra w "Blade Runner 2" |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2016-10-24, 18:57
|
|
|
ogl?da? kto? animowane LEGO Star Wars?? Zajebongo... poprostu kupa ?miechu
Jacoleko gry z serii LEGO te? takie jajcarskie co? Nigdy nie gra?em, ale mo?e zaczn?... |
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2016-10-28, 11:44
|
|
|
| Geeezaaas... ale mam ci?nienie na Doctora, podobno mega! |
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

|
Wysłany: 2016-10-28, 11:57
|
|
|
Szczerze? To mocno si? zawiod?em - znowu napompowany balonik... Mo?e ja ju? si? zbyt wybredny robi? ale czego? tu ewidentnie zabrak?o. Sama posta? mega (wi?kszy chujek ni? Stark ) efekty te? WOW, ale fabu?a... |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2016-10-28, 16:15
Baretki:  |
|
|
Ty naprawd? wredny si? robisz |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2016-10-31, 16:38
|
|
|
| Faktycznie dupy mi Strange nie urwa?. Ale mimo to, to dobry Marvel. 7/10, tez mam male odczucie, ?e czego? tu zabrak?o... |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2016-11-03, 08:08
|
|
|
Doctor Strange - o takim filmowym Doc'u marzy?em, Benedict Cumberbatch to strza? w dziesi?tk?. Pozosta?a obsada równie? ?wietnie dobrana aczkolwiek namieszali wzgl?dem pierwowzoru. Oczywi?cie bez znajomo?ci komiksów nikt niczego nie traci, ba, nawet zmiany te imo s? z perspektywy czasu jak najbardziej na plus.
Sorry, ?e tak m?tnie pisz? ale zdaj? sobie spraw?, ?e cz??? osób jeszcze filmu nie widzia?a wi?c nie chc? spoilerowa?.
Lekk? r?k? 8/10
Pami?tajcie, ?e s? dwie sceny po filmie!!! Nie zdradzaj?c detali - obie zapowiadaj? dwa nowe filmy!!!
A przed daniem g?ównym trailer Guardians of the Galaxy Vol.2 i finalny ROGUE 1!!!! Ohhh yeahhh!!
|
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2016-11-12, 12:20
|
|
| To same sceny puszczali. Mi si? podoba? Doctor Strange i tyle. Nic mi w nim nie brakowa?o, a scena z wi-fi pozamiata?a 😉 I scena z Thorem i browarkiem - bezcenna 😀 |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2016-12-15, 01:09
|
|
OK, pomimo kilku skaz (na razie nie chc? pisa? jakich z uwagi na nieogl?daj?cych), Rogue1 imho jest jeszcze lepszy od Przebudzenia 4+/5- ode mnie |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2016-12-15, 01:26
|
|
No i ma najlepszego Droida w historii serii |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2017-01-01, 23:20
|
|
Ostatnio obejrzane:
Ant-Man: imho przeci?tny. Bardzo przeci?tny. Fakt, kilka razy si? u?miechn??em, niektóre sekwencje w zminiaturyzowanej formie efektowne, ale... jakie? to mia?kie wszystko. Fabu?a zdawkowa, zero zaskocze?, gra aktorska taka troch? od niechcenia, takie 3/6.
Civil War: tu zdecydowanie lepiej, cho? nieco rozczarowa?o mnie zako?czenie. Starcie na lotnisku zdecydowanie mia?d?y. Pocz?tek sporu inny ni? w komiksie, ale te? ciekawy. Zaskoczy? mnie Zemo, bo by?em przyzwyczajony do jego komiksowej kreacji, nie znam jego genesis w oryginale, tu mi si? podoba?. Na drobny minus (uwaga, spoiler): w przeciwie?stwie do komiksu tutaj nie ginie ?aden superbohater, troch? to ujmuje dramatyzmu starcia. Generalnie imho 4+. |

|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

|
Wysłany: 2017-01-06, 22:05
|
|
|
| Dawac wrazenia po Rogue Panowie! |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2017-01-11, 23:25
|
|
|
| Dzi? obejrza?em ostatni i pierwszy odcinek Rancza, mnie si? ?za w oku kr?ci. Przez te wszystkie lata serwis Iwona stoi niezmiennie u Kozio?a. |
_________________ www.drugastrefa.net
Naukowo jest stwierdzone, ?e jak cz?owiek ma skleroz?, to dopiero wtedy sobie przypomina, jak to by?o w m?odo?ci. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2017-01-13, 16:22
|
|
| strzelba napisał/a: | | Dzi? obejrza?em ostatni i pierwszy odcinek Rancza, mnie si? ?za w oku kr?ci. Przez te wszystkie lata serwis Iwona stoi niezmiennie u Kozio?a. |
Mog?e? napisa?, ?e serwis Iwona to nie taki internetowy, ale porcelanowy z naszego miasta, bo nie ka?dy mo?e zatrybi?, o co biega |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2017-01-14, 18:58
|
|
|
ano tak, chodzi oczywi?cie o skorupy. Cho? kto? kto si? na tym lepiej zna ode mnie sugerowa?, ?e to podróbka.
Tak czy siak ogl?dam teraz odcinki pierwszej serii. To tylko 10 lat, a jak si? wszystko pozmienia?o. Wie?, dworzec w Warszawie, ciuchy no i sami aktorzy - jako? tak zdostojniali, zrobi?o si? ich wi?cej. |
_________________ www.drugastrefa.net
Naukowo jest stwierdzone, ?e jak cz?owiek ma skleroz?, to dopiero wtedy sobie przypomina, jak to by?o w m?odo?ci. |
|
|
|
 |
|
|