|
Darkest Dungeon |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2016-03-24, 13:17
Baretki:  |
|
|
Cholera, w starciu z Prorokiem zgin?? mi Dismas, jeden z oryginalnych bohaterów W sumie nawet nie z Prorokiem, tylko w drodze do niego, za?atwi?o go... wykrwawienie. Ta gra jest okrutna |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2016-03-30, 07:51
|
|
Ja te? mia?em taki dylemat, by?em przed bossem i jeden bohater by? w bardzo kiepskim stanie i musia?em zrezygnowa? z uko?czenia lochu. Aktualnie mam przerw? od DD, ale za nied?ugo pewnie wróc? (góra 2-3 dni) |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2016-04-19, 01:11
|
|
Krzykliwy Prorok wreszcie poleg? |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2016-05-26, 12:54
|
|
Zabi?em syren? Ale musz? przyzna?, ?e jej podkradanie cz?onków dru?yny napsu?o mi krwi |

|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2016-05-26, 17:29
|
|
| A ja czekam nadal na wersj? PS4 która ma by? niby w tym roku |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2016-05-29, 13:54
|
|
Pomarszczona Baba-Jaga ubita, cho? by?o gor?co: wszyscy towarzysze u Bram ?mierci |

|
|
|
 |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2016-12-25, 21:46
|
|
Gr? kupi?em na PS4/Vite w promocji za bodaj?e 35z?. Jest ?wietna cho? graj?c niewiele bo bodaj?e doszed?em do 5 tygodnia czyli niewiele to ca?a dru?yna zesz?a mi na atak serca
Musz? rozgry?? mechanik? tej gry bo sobie nie pogram a co dopiero awansowa? dru?yn? aby by?a zdatna na wypady w trudniejsze rejony |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2016-12-27, 08:46
|
|
| To warto ? |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2016-12-28, 08:43
|
|
| Drzewiec napisał/a: | | To warto ? |
Oczywi?cie ?e warto kupi? no chyba ?e masz na PC wtedy chyba nie warto bo po co powiela? zakup. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2017-01-18, 17:36
|
|
Kolejny boss ubity: tym razem wielgachna armata obs?ugiwana przez brigandów
I jeszcze jeden sukces: dzi?ki eventowi zmartwychwsta? mi pocz?tkowy bohater |

|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2017-01-19, 17:16
|
|
| Pisali ?e poziom trudno?ci b?dzie zmniejszony ale oczywi?cie je?eli kto? b?dzie chcia? gra? na obecnym to nic nie b?dzie musia? zmienia?. Ot dodadz? w opcji mo?liwo?? obni?enia poziomu trudno?ci. |
|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2017-07-24, 18:42
|
|
|
Parę dni temu zacząłem grać - na najłatwiejszym poziomie na razie. Gra faktycznie wciąga i stresuje jednocześnie nie tylko moich wojaków ale i mnie ;p. Pewnie zrobiłem parę błędów ale na razie jakoś jeszcze przędę .Pierwszy bohater wskoczył na 2 poziom , za chwilę kilku następnych. No i ubiłem jakiegoś minibosa (przynajmniej tak go określa poradnik - Kolekcjonera. Nie był zbyt wymagający (przynajmniej do jego rozwałki czytać porad nie musiałem). Ciągle na razie robię wypady na krótkie wycieczki do ruin , żeby ponabijać doświadczenie , czy pozbierać zasoby. Mam niby dostęp do misji z uczniem nekromanty...ale poczekam jeszcze trochę ;p. |
|
|
|
 |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2017-07-25, 09:40
|
|
Ja miałem przerwę, ale w przyszłym tyg wracam do gry.
Kolekcjoner na normalnym poziomie to jest niezle wyzwanie. |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2017-07-25, 11:39
|
|
Ja właśnie wróciłem. Sukces: mam pierwszego pięciolevelowca. Porażka: odbiłem się od Dwunastofuntówki. Dwóch zabitych na trzecim levelu. Dramatyczna jest ta zdolność przywoływania posiłków |

|
|
|
 |
|
|