|
Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)
|
|
XBOX ONE X |
| Autor |
Wiadomość |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2017-06-20, 23:19
|
|
|
What are U bitches blabling about?!
Pomijając statystyki i takie tam, kazdy ma sporo racji. Jedni nie czytają do końca ze zrozumieniem, inni mają klapki na oczach, ale fakt jest taki, że konkurencja jest wskazana i na dobre nam wychodzi. Ja tam Scorpiona czy X-BOX ONE X (najgorsza nazwa konsoli ever btw) bym przyjął, ale z uwagi, że fundusze ograniczone, to kolejna konsolą jaką kupię, będzie pewnie PS5. No chyba, że PS4 klęknie, to PROSIAK wjedzie.
Zastanawiam się też nad gamingowym lapkiem (niższa półka), bo brakuje mi Total Warów. |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2017-06-20, 23:24
Baretki:  |
|
|
| darthmateusz napisał/a: | What are U bitches blabling about?!
Pomijając statystyki i takie tam, kazdy ma sporo racji. Jedni nie czytają do końca ze zrozumieniem, inni mają klapki na oczach, ale fakt jest taki, że konkurencja jest wskazana i na dobre nam wychodzi. Ja tam Scorpiona czy X-BOX ONE X (najgorsza nazwa konsoli ever btw) bym przyjął, ale z uwagi, że fundusze ograniczone, to kolejna konsolą jaką kupię, będzie pewnie PS5. No chyba, że PS4 klęknie, to PROSIAK wjedzie.
Zastanawiam się też nad gamingowym lapkiem (niższa półka), bo brakuje mi Total Warów. | Total War Warhammer Piękna gra, choć z przegiętymi herosami Ja swojego lapka też dla Total War kupiłem (aczkolwiek dla Rome II wtedy ). |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2017-06-21, 08:59
|
|
|
| Watcher napisał/a: |
BTW: spiracony zaścianek, dzieciaki tłukące w badziewia, zero pogardy jak zwykle. |
Ale dzięki za statsy, nie zdawałem sobie sprawy, że nawet w gejmingu panuje takie zdegenerowanie ludzkości.... |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2017-06-21, 11:07
Baretki:  |
|
|
Z tych danych zresztą wynika, że ani pecety, ani konsole nie są dziś dominatorami gejmingu. Są nimi komórki i tablety |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
|
|
phpBB by
przemo
|