|
Nowy projekt: Roll20 (już nie Discord) |
| Autor |
Wiadomość |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2020-06-05, 07:02
|
|
|
Mógłbym stworzyć kiedy Ci pasuje (poza godzinami wieczornymi dziś - bo mam ostatnią nockę w tym tygodniu w pracy). Ale nie wiem czy to ma sens . Raz ,że nawet rzuty na wysokość moich cech ty musiałbyś wykonać . Dwa - to już trochę nie ma sensu dołączać do nieźle rozwiniętej już drużyny . No i trzy - z tego co wiem chyba pasowałoby wam grać dzisiaj - a ja odpadam i tak przez pracę. Więc z tworzeniem chyba się wstrzymamy na razie |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2020-06-05, 19:08
Baretki:  |
|
|
Nie gramy dziś. Co do różnicy poziomów - oni są na 3, Balistix na 2. To jeszcze nie jest przepaść, tym bardziej, że Ty będziesz teraz bardzo szybko awansował.
Ale.
Ponieważ z uwagi na wyjazd Drzewca w ten weekend i tak nie zagramy, mam opcję alternatywną: Zew Cthulhu. Kampania w fikcyjnej Chodzieży AD 1927. W sobotę lub w niedzielę zrobiłbym sesję zero na roll 20, z generacją postaci i przybliżeniem mechaniki. Co Ty na to? To byłaby kampania rezerwowa, na weekendy bez pełnego składu dedekowego. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2020-06-05, 20:19
|
|
|
O.K. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2020-06-06, 13:55
|
|
| Spotkanie organizacyjne (sesja zero) do kampanii w Zewie Cthulhu jutro o 19.00! Link na rolla20 podam tutaj. |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2020-08-16, 12:11
|
|
| Tomek, kiedy możesz zagrać? |

|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2020-08-17, 15:26
|
|
|
| W tym tygodniu mam pierwsze zmiany więc jak wam pasuje - piątek , sobota czy niedziela wieczór - może być (zakładam , że w środku tygodnia raczej odpada ;p). Z Roll 20 dalej nic u mnie się nie zmieniło - wisi. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2021-01-21, 17:53
|
|
|
| Heh...nie wiem czy próbowałem tego wcześniej (jeśli tak to pewnie nie działało) ale z ciekawości wszedłem właśnie na roll20 nie z Chrome'a a z Microsoft Edge...i działa mi tam ;p |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2021-01-24, 22:31
|
|
| zaran napisał/a: | | Heh...nie wiem czy próbowałem tego wcześniej (jeśli tak to pewnie nie działało) ale z ciekawości wszedłem właśnie na roll20 nie z Chrome'a a z Microsoft Edge...i działa mi tam ;p | ZARĄBIŚCIE |

|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
|
|
|
 |
|