|
Czy chcemy warsztatów? |
| Czy chcemy warsztatów? |
| Tak |
|
100% |
[ 10 ] |
| Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 10 |
| Wszystkich Głosów: 10 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-17, 09:55 Czy chcemy warsztatów?
Baretki:  |
|
|
Pytanie nader proste a do niej ankieta. Je?eli kto? g?osuje to prosi?bym, aby te? wypowiedzia? si? na ten temat. Wywodzi? si? nie trzeba wystarczy par? s?ów.
By?a ju? o tym mowa. Temat ucich?, poniewa? by?a za?atwiana sala w MDK no i w sumie jest za?atwiona. Teraz tylko od nas zale?y czy do imprezy dojdzie czy te? nie.
W sumie zobaczymy czy by?o warto to organizowa? czy tez mo?e poddamy si? na finiszu. |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-02-17, 10:01
|
|
|
Ja s?dze ?e takie warsztaty to naprawd? fajna sprawai jestem oczywi?cie za. Dzieki nim mo?na by wkr?ci? kilka osób, które jeszsze nie s? pewne tego czy chc? gra? w jakie? bitewniaki, tylko ?e warsztaty powinny si? odby? w ferie, poniewa? przypuszczam ?e ma?o którym osob? pasuje w ci?gu roku szkolnego. Jestem za macie moje pe?ne poparcie |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-02-17, 12:24
|
|
| KurokiKaze napisał/a: | Ja s?dze ?e takie warsztaty to naprawd? fajna sprawai jestem oczywi?cie za. Dzieki nim mo?na by wkr?ci? kilka osób, które jeszsze nie s? pewne tego czy chc? gra? w jakie? bitewniaki, tylko ?e warsztaty powinny si? odby? w ferie, poniewa? przypuszczam ?e ma?o którym osob? pasuje w ci?gu roku szkolnego. Jestem za macie moje pe?ne poparcie |
Dok?adnie w 100% popieram!!! |
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-02-17, 16:35
|
|
|
Zapa? to Wy macie... s?omiany. Widz? , ?e tu wszystko ko?czy si? na ch?ciach.
Tak do wiadomo?ci - sali nie za?atwia si? z dnia na dzie?.
Trzeba pomy?le? o tym wcze?niej , wi?c ferie odpadaj?.
Pani Dyrektor MDK-u przysta?a na termin marcowy. Na razie by?a tylko gadka o jednych warsztatach , ale z tego co wiem , to z ch?ci? przysta?aby na sta?e rezydowanie
"sekcji figurkowców" i ich entuzjastów. Warsztaty maj? by? po po?udniu , niestety w ?rodku tygodnia( uprzedzam ,?e pi?tki te? odpadaj? , bo s? wtedy wernisa?e. Nie wiem jak z sobot? , trzeba by porozmawia? z w?adz? MDK-u).
Do marca zosta?o niewiele czasu , a tu nic si? nie dzieje. Sala za?atwiona , konspekt warsztatów jest , ale nikt nie chce ruszy? ty?ka i dogada? szczegó?ów warsztatów z Pani? Dyrektor.
Nie moje warsztaty , moja rola si? sko?czy?a tylko jest mi wstyd , ?e zawracam komu? g?ow? z powodu Waszego s?omianego zapa?u. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-17, 16:54
|
|
| Spokojnie, spokojnie wiesz ze z mojej strony jest du?a ch?? na to, aby si? one odby?y i z Bo?? ?ask? odbywa?y. |
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-02-17, 16:57
|
|
|
| A wiesz , ?e od ch?ci do realizacji d?uga droga? |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-02-17, 17:11
|
|
|
Mówi?c realnie termin jest dla mnie niemo?liwy. W tygodniu jestem free po 17, a do tego dojazd do Chodzie?y ewentualny i robi si? 18:30.
Ch?tnie w nich "pouczestnicz?", ale chyba tylko duchem!
Swoj? drog? "sta?e rezydowanie" to spe?nienie marze?! |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-17, 17:15
|
|
Godzina jest jeszcze otwarta, wi?c spokojnie zobaczymy, jaki dok?adnie termin, czyli dzie? i godzina b?dzie. Wi?c mo?e nie duchem b?dziesz mia? okazj? uczestniczy?.
Cho? nic nie mo?na obiecywa? no, ale zawsze to lepsze ni? nic. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-02-19, 14:42
|
|
|
| Oczywiscie jestem za, nie wiem jak bedzie u mnie wyglada? stan figurkowy. ale postaramsie kupic przynajmniej jakiegosblistera zeby by?o co malowac. Co do terminu to u mnie jedynia weekend bo problem tensam co u Gazzy. Mam nadziej?, zewarsztaty dojd a do skutku bo bylaby to okazja zdecydowanego podszkolenia sie w technice malarskiej |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-19, 20:06
|
|
| Jestem jak najbardziej za, ale ?rodek tygodnia to niew?tpliwie problem, zbyt du?o osób nam odpadnie a wtenczas my?l?, ?e nie ma sensu organizowanie warsztatów dla kilku osób, dlatego te? poleca?bym przeniesienie warsztatów do ChdK-u i ustawi? jak?? sobot?. My?l?, ?e Dyrektor nie robi?by ?adnych problemów z tego tytu?u, a wr?cz odwrotnie. Co o tym s?dzicie ? |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-02-19, 22:01
|
|
|
Moge za?atwi? Kube Nieg?osa, ale to zale?y od daty. Ma on za sob? s?dziowanie na turniejch w poznaniu i pokazowe malowanie figurek na masterze w Warszawie. Niedawno nauczy? mnie fajnej techniki malowania teraz ja trenuje j?. On jest ch?tny do pomocy. |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-19, 22:09
|
|
By?o by ?wietnie mie? kogo? takiego.
Co do CHDK to tez widzia?em, ?e Pan Dyrektor jest naprawd? ch?tny na wszelakiego typu imprezy pocz?wszy od warsztatów sko?czywszy na turniejach. Sprawa naprawd? jest warta przemy?lenia. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-21, 13:37
|
|
| Dok?adny termin warsztatów w MDK-u b?dzie mi znany na 99% w pi?tek. Je?eli Pani Dyrektor MDK-u nie zgodzi si? na proponowany przeze mnie termin warsztaty odb?d? si? w CHDK-u. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-02-21, 20:03
|
|
|
Zapowiada sie ciekawie, miejmy tylko nadzieje, ?e dojdzie do skutku, bo ju? "p?dzelki grzej?" |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-28, 14:53
|
|
Dzisiaj mam przyjemno?? og?osi?, ?e Pierwsze Oficjalne Warsztaty Gier Bitewnych odb?d? si? 11 marca 2006 roku o godzinie 12.00 W Chodzieskim Domu Kultury w skrócie CHDK-u.
Pan Dyrektor wyrazi? zgod? i ch??, aby warsztaty mog?y si? odby? w podanym terminie i miejscu.
Spraw? za?atwiali?my razem z Micha?em, który lepiej ode mnie zna Pana Dyrektora a co na pewno bardzo u?atwi?o z nim kontakt.
Teraz licz? na szanowne grono, forumowiczów interesuj?cych si? t? tematyk?, ?e wstawi? si? na warsztatach.
B?dzie te? przygotowany plakat, który ma zach?ci? osoby z miasta te? bawi?ce si? tym hobby, aby przyszli i zasili nasze szeregi.
Pierwsze warsztaty b?d? mia?y raczej na celu poznanie si? bli?ej oraz ewentualn? prezentacj? figurek przyniesionych przez uczestników. Na malowanie my?l?, ?e te? znajdzie si? czas. Co do czasu trwania warsztatów to przewiduj? 2 mo?e 3 godziny nie wi?cej? Je?eli warsztaty wypal? i b?dzie na nich odpowiednia frekwencja oraz ch?? powtórzenia takich warsztatów przez uczestników to my?l?, ?e warsztaty b?d? odbywa? si?, co dwa tygodnie.
Wi?c licz? na was Panie i Panowie, ?e si? zjawicie. |
|
|
|
 |
|
|