Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
MMORPG
Autor Wiadomość
Morbid 
Rzemieślnik

Wysłany: 2006-02-26, 02:38   MMORPG

mozecie sie tu wypowiadac o swoich ulubionych grach tego typu, chwalic sie osiagnieciami itp itd..

to moze ja zacze..

moim ulubionym MMORPG'em jest w Tibia..pewnie wielu z was kojazy ta gre, gdyz teraz jest jakas dziwna mania grania w tibie..lecz ja juz skonczylem z ta gra..

godna polecenia tez jest MU, bardzo fajna gierka.

z moich osiagniec to moge wymienic z Tibi:

Dhimon - 76 Elite Knight..niestety sprzedany, puzniej usuniety przezemnie, po wielu hackach..(Lukio, kaktus)

Jonus - 110~(niewiem dokladnie ktory teraz) Royal Pall..nie moj char..gralem na pol do pewnego czasu..Pozdro dla Johnego!!!

w MU duzo nie osiagnolem.. 46~ Knight

http://s4.bitefight.pl/c.php?uid=40603 << Wejdz a niepozalujesz..

Pantufel 
Diuk

Wysłany: 2006-02-26, 10:32   

No wi?c, nie mam mo?e zbyt du?ego do?wiadczenia je?li chodzi o ilo?? MMORPG'ów w które gra?am ale levelowo my?l? jest ca?kiem nie?le :P MU - numer jeden dopóki z forum nie dowiedzia?am si? o Lineage II, wi?c zosta?o brutalnie przerwane na ( wspólnie z bratem) 103 levelu Knighta, 51 te? Knighta i jakie? raczkuj?cej ?uczniczce. Przechodz?c do L2 wiod?cego prym. Gra moim zdaniem niesamowita, ?wietna grafika i niesamowity klimat, poza tym mnóstwo ludzi ( g?ównie z Bu?garii *nikt nic nie kapuje jak ze sob? rozmawiaj?* ). Tutaj brat ma krasnala na 65 chyba, a ja elfk? na 50 levelu, wszystko na serwerze Alexandria. Je?li s? graj?cy zapraszam na party :D
PS. Nienawidz? Tibii, nie wiedzie? czemu :-)

Zapał 
Arcydemon

Armia WH40k:
Blood Angels

Wysłany: 2006-02-26, 13:52   
   Baretki: zalozyciel

Witam, moim najlepszym i najukocha?szym MMORPGiem jest oczywi?cie Tibia! Uwielbiam z przyjació?mi choci? na raty, albo jak ju? mam wi?kszy poziom to na Dragony(oczywi?cie gdy mam du?o óhuw) Tibia daje tyle mo?liwo?ci, moje najwi?ksze osi?gni?cie w tibii to zabicie elder rata oraz kupienie itema u sella. Po za tym przeszed?em ju? na drug? wysp? i jak walczy?em z orkiem to jego ryki(Arghhh i Groarghh) doprowadza?y mnie do orgazmu. Po za tym Tibiowcy to zafajnia?ci ludzie, wchodzisz do kafejki u szefa ?eby pogra? w medala :gunner: a tam za rogu s?ycha? lol znalaz?em amuleta z 3+ do si?y i do tafa.; Szybko dawaj uchy bo ten ogr mnie zaraz killa da! ;Dlaczego mi ukrad?e? ten pier?cie?! On by? mój! Chcesz wpier... Albo najlepsze: Bobo(sprzedaj?cy czas) daj mi jeszcze 5 minut tylko dojde do miasta i sprzedam ro?pa i zasejwuje... no prosze! No ale ej no prosze!!! no ale ej... nie b?d? taki, no 5 minut... no prosz?... Wi?c jak ju? mówi?em polecam Tibie starym i m?odym! Tibia rulez!

btw. Polecam j? te? temu panu co ostatnio w kafejce siedzia? w k?cie z monitorem obróconym do ?ciany i ogl?da? brzydkie strony! Fuj....

ps. Oprócz kochanej Tibii gra?em w RYLa(zajefajna gra ino ?e p?atna) w Ragnarok(?rednia) oraz w wiele masowych rpgów w htmlu np. ogame, the crims, gildia co? tam i wiee innych jeno nie pami?tam nazw. Obecnie zagrywam w "Dark Throne" lecz z powodu braku czasu rzadko tam zagl?dam i ogólnie MMORPG mi si? znudzi?y...

ps2. Tibia rulez.

'I believe in my Chapter. My primarch, my Emperor… My brothers'

Klub: battleground

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2006-02-26, 14:04   

Zastanawia mnie fenomen Tibi bo jak dla mnie ta gra to istana tragedia.Ale moze wlasnie ta prosta grafika i sposob grania oraz spora ilosc graczy powoduje ze jest ona tak popularna.Ja zostane wierny Lineage to wspaniala gra dajac ogromnie szanse awansu swojej postaci.Aktualnie pojawila sie 4 kronika ktora wnosi mase nowosci jak np.projektowanie wlasnych nie powtarzalnych ubran(zbroi),lowienie ryb,robienie wlasnych mikstur nowe lokacje co juz i tak w tak ogromnym swiecie lineage bylo ciezkie do ogarniecia .Jak komus malo informacji polecam oficjana stronke www.lineage2.com gdzie sporo inforamcji na tema nowej kroniki.

GiveItUp 
Patrycjusz

Wysłany: 2006-02-27, 22:20   

Zaczalem z Ultima Online okolo 4 lat temu. Gralem na wiekszosci polskich serwerow przez okolo trzy i pol roku. Wtedy tez odstawilem granie na dobre, z czego mam nadzieje wybawi mnie Oblivion. :D W miedzyczasie zmeczylem wiele MMO, ale byly to raczej krotkie okresy. Probowalem Asheron's Call, Dark Age Of Camelot, Lineage II, World Of Warcraft i pewnie jeszcze okolo dziesieciu, ktore nie utkwily mi w pamieci. :razz: Poza Ultima i Warcraftem wszystkie wydaja sie nudne, glownie z powodu stosunku ilosci graczy do ogromu swiata. Jesli mialbym polecic gre dla prawdziwego fana RPG, zwlaszcza papierowych, to bez watpienia Ultima Online na polskich serwerach klimatycznych, z czego najlepszy i zarazem moj pierwszy jest Dream Masters. Jesli cos, za co chcemy placic i po prostu dobrze sie bawic bez klimatu, pozostaje tylko World Of Warcraft. Lineage odpadl u mnie po dwoch tygodniach. Przeciez to jest po prostu nudne. :twisted:

pikusMAIDEN 
Wielki Król

Armia WH40k:
Bloodaxes Nekroni

Armia WFB:
Ogry

Wysłany: 2006-02-27, 22:45   

Ja generalnie nigdy w nic nie gra?em "po necie"... z wyj?tkiem World of Warcraft i mysle ze gra?bym dalej gdyby nie syfne (w wiekszo?ci) pirackie servy i "znudzenie spo?ecze?stwa. Ostatnio znów po cichu zacz??y podnosci si? g?osy zeby wróci? do gry, ale zobaczymy co z tego wyjdzie- jak narazie ciekawsza propozycj? jest wymieniony przez Kryc? gigant- Oblivion (i oby spe?ni? pok??dane w nim oczekiwania :D )

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2006-02-28, 06:12   

Ja tam gram w to http://www.silkroadonline.net/

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2006-02-28, 20:52   

to nie MMRPG, ale taka tam gierka
je?eli kto? chce niech kliknie a bardzo mi pomo?e http://s7.bitefight.pl/c.php?uid=27031

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2006-02-28, 23:38   

OGame ,jeden z graczy w tym linku pokazuje sile tych gier.

http://www.break.com/index/patiencechild.html

Tu macie t?umaczenie:

Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---

P.s.Lineage nudny,tzn.ze ja juz sie nudze 3 lata.Gra wymiata i gralem w cala mase rpg sieciowych ale swiat lineage mnie najbardziej pociaga.

pikusMAIDEN 
Wielki Król

Armia WH40k:
Bloodaxes Nekroni

Armia WFB:
Ogry

Wysłany: 2006-02-28, 23:48   

Bo?e, debil jakich ma?o (cho? mo?e jednak niema?o :P ) Notabene jak wydawa? te okrzyki zachwytu to niczym Adolf Hitler :P

Pantufel 
Diuk

Wysłany: 2006-02-28, 23:54   

gotard napisał/a:
http://www.break.com/index/patiencechild.html

UUUU!!!! JAGOD!! :och:

Zapał 
Arcydemon

Armia WH40k:
Blood Angels

Wysłany: 2006-03-01, 14:13   

jacoleko napisał/a:
to nie MMRPG, ale taka tam gierka
je?eli kto? chce niech kliknie a bardzo mi pomo?e http://s7.bitefight.pl/c.php?uid=27031

Hehe co to za protekscja tutaj:D Hehe, ja tam ci pomoge i nawet zaczne gra? w t? gr?:)
btw. I chyba spróbuje z Silkroad, ale chyba, bo za du?o czasu nie mam:/

Iliador 
Margrabia

Wysłany: 2006-03-01, 14:39   

Heh, kilka razy probowalem sie przekonac do Ultimy (Kryca zapewne pamieta, bo od niego pozyczalem ;) ), jednak najdluzej tydzien wytrzymywalem. Nie rozumialem tej gry, jakis samouczek by sie przydal ;) .
Gdy zobaczylem Lineage'a u kumpla, to nawet nie widzialem sensu tego sciagac - przeciez tam tylko sie lazi i jakies potworki zabija, teren pusty, grafa smetna (juz wole klimatyczne 2d w UO o_O), klimatu zero, tylko kox i kox. O Tibii nie wspominajac ;) .
WoW odstraszyl mnie wymaganym miejscem na dysku (za duzo muzyki na dysku ;) ), no i faktem, ze pirackie serwery sa do kitu.

Podpisuje sie za to pod wypowiedzia Krycy i Pikusia odnosnie TES: Oblivion. Co prawda, poki nie wymienie karty graficznej (a nie wymienie w najblizszej przyszlosci :P ), to mi "raczej" nie pojdzie (ergh, silnik gry nie obsluguje chipsetu mojego gf-a :\), ale co tam. TES to jedyny swiat cRPG-ow, ktory naprawde mnie wciagnal na bite kilka lat. Dla zainteresowanych: http://www.elderscrolls.phx.pl

Zapał 
Arcydemon

Armia WH40k:
Blood Angels

Wysłany: 2006-06-20, 15:39   

http://www.ethgorodril.we...c308e7c182946d3

Ca?kiem fajna gra, bardzo rozbudowana, wiele mo?liwo?ci. Wcale nie trzeba ?y? z walki.

Sayon 
Wielki Książę

Wysłany: 2006-11-25, 21:26   

Uhm ... "MMORPG"'s ;p ci?gle wa?kuje ten gatunek. Zaczne swoj monolog;p : najpierw Tibia, potem Priston Tale, MU na globalu chyba z 5x wbilem tylko, potem prywatne MU , Kal, Supreme Destiny, Hell Breath, ROSE, DarkEden, SilkRoad,Risk Your Life, Knight Online O-game, The Crims i pewnie duzo innych ;p czesto zmienia?em gierki. A teraz zatrzyma?em si? na RYLU (prywatny server Risk Your Life'a) ciagla wojna pomi?dzy rasami akk'hanow (orkow) i ludzi, duze mapy, fajne sterowanie i grafika, czary i klimacik ;p polecam.

Odpowiedz do tematu