|
Rozrywkowa Chodzie? |
| Autor |
Wiadomość |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2006-02-06, 15:18
|
|
|
Jak wam sie podobalo?Impreza polowicznie udana.Piotr ,Fryc i jeszce jeden kolo calkiem fajnie.Gral tez jakis czlowiek polski hip-hop,prawdziwa pomylka.Impreza pod nazwa czarne rytmy spwodowal wlasnie to ze poszedlem z nadzieja ze nie bede musial slucha Korna,Iron Maiden itp.podobnych hitow dyskotek alternatywnych.Ale znowu zostalem wystawiony do wiatru(nie tylko ja).Ok 2.00 zaczeto meczyc moje uszych(nie tylko moje)muzyka Korna ,Iron maiden itd.Ja nie ma pojecia po co pisac ze impreza z rege,hip hopem,funky skoro znowu puszcza sie ten standardowy zestaw kapel.Ja rozumiem ze komus taka muzyka jaka byla puszczena przez wiekszosc czasu moze sie nie podobac ale nie musial przychodzic i wymuszac swoje np.metalu.Jak kupuje bilet do kina na film przygodowy to chyba nikomu nie przyjdzie do glowy przerywac filmu pod koniec i puszczac jakis chinski dramat.Ale ogolnie bylo szyk,czasem sie czulem jak czlowiek cofniety w czasie jakies 5-10 lat. |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2006-02-06, 15:41
|
|
|
Pierwszy DJ by? spoko. Puszcza? fajne reggae, naprawde dobrze si? bawi?em (tu pozdro dla Dominiki i Rusi ) Natomiast gdy wszed? drugi DJ, to usiad?em si? pod filarem i ziewa?em- sam HH. W?a?ciwie nie wiem co HH ma wspólnego z murzy?skimi rytmami, je?li ju? to bardzo dobrze wkomponowa?by si? stary ameryka?ski rap. No i jak sko?czy?a si? 3 Hip hopowa piosenk?, to opu?ci?em imprez?, nawet pan co wydawa? kurtki powiedzia? : "Co tak wszyscy wychodz?"- hh leci. Za ma?o muzy adekwatnej do tematu imprezy. |
_________________ – Moja jest tylko racja i to ?wi?ta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza ni? twojsza. ?e w?a?nie moja racja jest racja najmojsza! |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2006-02-06, 16:24
|
|
|
I tu jest odpowied? dlaczego zaczeli puszcza? Korna i Iron Maiden,( no mo?e pó? odpowiedzi), puszczali to bo mo?e wiara tego chcia?a... je?li chodzi o mnie te? tam by?em ale krótko, nawet za krótko ?eby co kolwiek na ten temat mówi?...co do muzy to jednak kocham hard & heavy shit pozdro!!!! |
_________________ www.theroadside.fora.pl |
|
|
|
 |
Palec(Paranoid)
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2006-02-20, 14:26
|
|
|
Ale co Korn i Iron Maiden maj? wspólnego z czarn? muzyk?(No chyba ?e ich fani s? ubrani na czarno ) . Wg. mnie czaarna muza to blues, jazz, soul , stary ameryka?ski rap i wszystkie rzeczy pokrewne zwi?zane z tymi stylami. Puszczanie HH jeszcze Polskiego to lekkie przegi?cie. |
|
|
|
 |
Palec(Paranoid)
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2006-02-22, 10:49
|
|
|
No ju? w ten pi?tek chodzieska za?oga Enemy oraz Budzy?ski Blackmoon i The Roadside ruszaj? na podbój Damas?awka. Serdecznie wszystkich zapraszamy |
_________________ " ...There was a man , man of freedom, people called
him Easy Rider.." |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2006-02-22, 14:07
|
|
|
To mo?e napisa? by? kiedy i o której to jest...DAMAS?AWEK- Dom Kultury, 24.02.06 r. - pi?tek, godz. 20:00...ile wjazd nie jestem pewien |
|
|
|
 |
Morbid
Rzemieślnik

|
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2006-03-03, 22:40
|
|
|
W?a?nie dosz?y mnie s?uchy, i? podobno 8 kwietnia (rocznica zespo?u Paradox) w naszym mie?cie ma wyst?pi? zespó? D?em ! Je?li to prawda, to pozostaje mi czatowa? na bilety
...a ju? jutro alternatywa |
_________________ – Moja jest tylko racja i to ?wi?ta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza ni? twojsza. ?e w?a?nie moja racja jest racja najmojsza! |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2006-03-04, 11:17
|
|
|
ja s?ysza?em- i to prawda w 99%...tak mi mówi? Dyrektor CHDKu Marcin Kita...ale nie wiem czy mówi? prawde ...ale by? przekonuj?cy czyli fakt pozostaje czeka? na bileciki ahhh |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2006-03-04, 14:33
|
|
|
Prawda, przeczyta?em w Chodzie?aninie |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
|
|
|
 |
Morbid
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2006-03-08, 21:49
|
|
|
| no, no..zapowiada sie ciekawie..slyszalem ze bilety jakies 20 zl~ i ze gra jeszcze Paradox i jeszcze jakas kapela ale dokladnie nazwy nie pamietam.. |
_________________ ~~Blackmoon, The Roadside~~
http://s4.bitefight.pl/c.php?uid=40603 << Wejdz a niepozalujesz.. |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2006-03-09, 00:33
|
|
|
| Dzem dzemem ale ja zapraszam na piatek 10.03 na TechnoTerapie do Chdk klimaty moze nie dla fanow rocka chociaz i ich zapraszam serdecznie.Okazja do zapoznia sie z muzka ktora nie slusznie uwarzana jest za komercyjna. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2006-03-09, 14:43
Baretki:  |
|
|
| gotard napisał/a: | | Dzem dzemem ale ja zapraszam na piatek 10.03 na TechnoTerapie do Chdk klimaty moze nie dla fanow rocka chociaz i ich zapraszam serdecznie.Okazja do zapoznia sie z muzka ktora nie slusznie uwarzana jest za komercyjna. |
a za ile wej?ciówka ?? |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2006-03-09, 17:43
|