Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
CHAMPIONS LEAGUE
Autor Wiadomość
szeregowiec ryan 
Diamentowy Sfinks

Wysłany: 2005-08-10, 18:13   CHAMPIONS LEAGUE

No i Wise?ka jedn? nog? w LM. Jak my?licie czy tym razem da sie awansowa??

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2005-08-10, 18:21   
   Baretki: tartar zalozyciel

Nie widzia?em tego meczu, ale pono? grali, jak za Kasperczaka (chodzi o sezon, gdzie grali z Parm? w UEFA). Jednak?e greków nie mo?na nie docenia?. Pokaza?y to mistrzostwa Europy. Mimo wszystko maj? najwi?ksze szanse na awans i mam nadzi?j?, ?e tak si? stanie i b?dziemy mie? dru?yn? w elicie.

Klub: battleground-castigatores

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2005-08-24, 12:26   
   Baretki: zalozyciel

A wczoraj dramat! :kurcze: :(

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.
  Klub: battleground

szeregowiec ryan 
Diamentowy Sfinks

Wysłany: 2005-08-24, 13:07   

Ale ja p?aka?em:( Wci?? nie mog? sobie tego u?wiadomi?. Bramy raju by?y otwarte przez 60 minut. Na pocieszenie dodam ?e do fazy grupowej po zacvi?tym meczu z Partizanem Belgrad(w obydwóch meczach 0:0 awans po karnych) wesz?a Artmedia Petr?a?ka Bratys?awa

GyzzBurn 
Następca tronu

Wysłany: 2005-08-26, 15:32   

niesty, angielski s?dzia Riley (czy jak tam zw? tego b?azna) by? tym, który zadecydowa? (?wiadomie lub po prostu przez nieudolno?c - w to ostatnie ju? nie wierz?) o tym w czyje r?ce trafi? miliony; nie jestem fanem Wis?y i nie próbuj? ich na si?? usprawiedliwia?, ale widz? przez lata jak nasze dru?yny s? dupczone w europejskich pucharach;
to plus upadek pseudoherosa (?a?osnego) L.Armstronga, a tak?e ujawnienie szprycowania si? na pot?g? przez hameryka?skich lekkoatletów sprawia, ?e szkoda mi marnowa? czas na interesowanie si? sportem;
je?eli b?d? mia? ochot? na re?yserowane widowisko, to sport z wylansowanymi idolami dla debilnej publiczno?ci raczej odpada...
a jak zobacz? gdzie? jaki? tekst o fair play, to umr? ze ?miechu
wszystko zmienia si? w wrestling

gerald 
Książę

Wysłany: 2005-09-03, 08:55   

GyzzBurn napisał/a:
niesty, angielski s?dzia Riley (czy jak tam zw? tego b?azna) by? tym, który zadecydowa? (?wiadomie lub po prostu przez nieudolno?c - w to ostatnie ju? nie wierz?) o tym w czyje r?ce trafi? miliony; nie jestem fanem Wis?y i nie próbuj? ich na si?? usprawiedliwia?, ale widz? przez lata jak nasze dru?yny s? dupczone w europejskich pucharach;
to plus upadek pseudoherosa (?a?osnego) L.Armstronga, a tak?e ujawnienie szprycowania si? na pot?g? przez hameryka?skich lekkoatletów sprawia, ?e szkoda mi marnowa? czas na interesowanie si? sportem;
je?eli b?d? mia? ochot? na re?yserowane widowisko, to sport z wylansowanymi idolami dla debilnej publiczno?ci raczej odpada...
a jak zobacz? gdzie? jaki? tekst o fair play, to umr? ze ?miechu
wszystko zmienia si? w wrestling

Ca?kowicie popieram, cho? ja jednak staram si? odl?da? mecze pi?ki no?nej, rzadziej pi?k? r?czn? i siatkówke. Doda?bym co do tego fair-play, ?e Polska liga sama sobie gotuje taki los - ju? za nied?ugo nie b?dzie mia? kto s?dziowa? meczów, poniewa? prawie wszyscy "pilnuj?cy zasad" siedz? w wi?zieniach. A co do zagranicznych s?dziów - to nie s? lepsi - ale czemu oni nie s? surowiej karani?? Czemu?? Rozpacz ogarnia, gdy ogl?dasz mecz w którym s?dzia odebra? ju? ochot? na gr? jednemu zespo?owi, np. nie uznaj?c bramki. Totalna pomy?ka - tu nie ma co gada? - tu czeba la?!! A pami?tacie jak przed mistrzostwami Europy mówiono, ?e s?dziowie b?d? w trakcie meczu (nawet!!) ogl?da? powtórki na kamerach?? I co?? Jak zawsze obiecanki cacanki - s?dziowie s? nieomylni i to oni s? bohaterami ka?dego meczu...

Co do lekkoatletów to ?mia? mi si? chce. Mo?e kto? pami?ta jak Michael Johnson oraz jego rodaczka (nie pami?tam ju? nazwiska) zdobyli z?ote medale, bili rekordy ?wiata, a pare lat pó?niej wysz?o ?e brali doping - zostali ukarani poprzez kary pieni??ne i porzez odsuni?cie na pare miesi?cy od zawodów.. A medale i rekordy zostaj?!! To jak kto? teraz "normalny" (ten co nie bierze nic) mo?e pobi? rekordy ludzi, którzy ustanowili je b?d?c na dopingu?? R?ce opadaj?, ale có? - TAK OTO WYGL?DA SPORT!!

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2005-09-15, 23:15   

Wis?a to jest "POT?GA", Wis?a "NAJLEPSZA" jest,a TYSKIE trudno dost?pne jest nawet w Pucharze UEFA BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Raziel 
Rzemieślnik

Wysłany: 2005-09-30, 10:21   

By the way zna kto? mo?e strony internetowe, z których mo?na ?ciagn?? sobie skróty z bie??cych rozgrywek Ligi Mistrzów? Ale za free oczywi?cie. jakby ktos by? zainteresowany to ja sciagam z http://www.barcaserwis.co...&szczegoly=3408 ale niestety wszystko jest po hiszpa?sku ( co prawda dla fanatyków to raczej nie problem, GOOOOL chyba wsz?dzie brzmi tak samo 8) ), ale jakby ktosik zna? jakies inne stronki to poprosz?. Pozdro.

szeregowiec ryan 
Diamentowy Sfinks

Wysłany: 2006-02-21, 20:28   

Nie wiem czemu nie pojawi?y sie tutaj pary 1/8 fina?u(szczerze mówiac mysla?em ze sa ale to by?y zesz?oroczne na starym forum:) dla wszystkich niezorientowanych

Bayern Monachium - AC Milan
Benfica Lizbona - Liverpool FC
Real Madryt - Arsenal Londyn
PSV Eindhoven - Olympique Lyon

Chelsea Londyn - FC Barcelona
Glasgow Rangers - FC Villarreal
Werder Brema - Juventus Turyn
Ajax Amsterdam - Inter Mediolan

Rzucaja sie wrecz w oczy dwa mecze, które mog?yby by? równie dobrze fina?ami. W zesz?ym roku mecz Barcy z Chelsea zosta? przez nas uznany za mecz roku, mysle ze nie inaczej bedzie i tym razem tym bardziej ze obie ekipy nie dosc ze sie dodatkowo wzmocni?y(Crespo,van Bommel, Messi) to jeszcze gromia wszystkich w swoich ligach i juz jedna noga sa mistrzami. Sam fakt gry mistrza Hiszpanii i Anglii juz w 1/8 "robi" niesamowicie.

Co jeszcze ciekawe- bedzie tez okazja do rewanzu(za przegrany ?wier?fina?) dla Lyonu w starciu z PSV pomimo ?e zadna ze stacji nie pokazuje tego meczu na pewno nie odmówie sobie przyjemnosci zobaczenia go na powtórkach(magia Polsatu) bo to w tej chwili najrówniej grajace druzyny Europy(od paru lat wygrywaja wszystko w swoich ligach) i to chyba mecz w którym najtrudniej jest pokusi? sie o faworyta.

Zgo?a odmienna jest sytuacja w pozosta?ych parach- porazka Interu, Juventusu czy Liverpoolu by?aby chyba najwieksza niespodzianka tej rundy

szeregowiec ryan 
Diamentowy Sfinks

Wysłany: 2006-03-10, 17:12   

A jednak wykraka?em Liverpool:) ale trzeba przynac ze odpadli w fatalnym stylu strzelajac w tej edycji LM tylko 6 goli!!!! Co wiecej w tym dwomeczu Benfica wygra?a prawie najpewniej ze wszystkich par- 3-0 w dwumeczu (tylko Lyon wygra? pewniej 5-0)

Pary 1/4
Arsenal-Juventus
Lyon-Milan
Inter/Ajax- Villareal
Barcelona-Benfica

No oby?o sie bez fajerwerków, faworytów mozna raczej przewidziec choc w tym roku juz wiele by?o niespodzianek(chociazby ManU ktore skonczy?o zabawe na fazie grupowej) ale mozliwy jest nawet scenariusz z 3 w?oskimi druzynami w pó?fina?ach

pikusMAIDEN 
Wielki Król

Wysłany: 2006-03-10, 17:25   

A mnie i tak obchodzi tylko Barcelona. Od ma?ego jej kibicuj? i serce mi ro?nie jak patrze jak graj?. Ka?dy inny zwyciezca CL by?by dla mnie rozczarowaniem :) Miejmy nadziej?, ?e Ronaldinho i spó?ka stan? na wysoko?ci zadania. :-)

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2006-03-10, 21:17   

szeregowiec ryan napisał/a:
A jednak wykraka?em Liverpool:) ale trzeba przynac ze odpadli w fatalnym stylu strzelajac w tej edycji LM tylko 6 goli!!!! Co wiecej w tym dwomeczu Benfica wygra?a prawie najpewniej ze wszystkich par- 3-0 w dwumeczu (tylko Lyon wygra? pewniej 5-0)

ale gdyby The Reds wykorzystali chod? po?ow? sytuacji w pierwszej po?owie to oni byliby w ?wiecfinale, ale mnie cieszy postawa Arsenalu :D

szeregowiec ryan 
Diamentowy Sfinks

Wysłany: 2006-03-11, 10:40   

Drzewiec napisał/a:
ale gdyby The Reds wykorzystali chod? po?ow? sytuacji w pierwszej po?owie to oni byliby w ?wiecfinale, ale mnie cieszy postawa Arsenalu

No tak nie mozemy mówic, racja, oglada?em fragmenty meczu i Pool mia? wrecz miazdzaca przewage ale co z tego skoro gole strzela?a tylko Benfica? To samo tyczy sie Arsenalu mogli oszczedzic kibicom emocji i juz w pierwszej po?owie zapewnic sobie awans(poprzeczka) ale na szczescie tego nie zrobili(cudowny mecz):)
Ale mimo wszystko Arsenal jest moim faworytem pierwszego ?wier?fina?u

gerald 
Książę

Wysłany: 2006-03-11, 18:04   

Dal mnie najlepszym meczem 1/4 b?dzie Lyon-Milan i Inter/Ajax-Villareal.
Cho? moim faworytem jest jak zawsze Juventus.. A jakby im si? nie uda?o to: Lyon, Inter lub Barcelona - ale nie Arsenal ani Milan!! Niecierpi? tych dru?yn!

pikusMAIDEN 
Wielki Król

Wysłany: 2006-05-17, 23:22   

I si? sta?o- BARCA MISTRZEM!!!! Ten mecz dostarczy? mi tylu nerwów, ?e chyba przez nastepny tydzien bede sobie parzy? meliski :) a wywód Gizza o s?dziach, przybra? na akrualno?ci :x: No to vczekamy na Mundial :)

Odpowiedz do tematu