|
:D:D |
| Autor |
Wiadomość |
Drzewiec
Ascendent

|
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
|
|
|
 |
Amy
Margrabia

|
Wysłany: 2005-10-12, 20:32
|
|
|
Ohoho, pomaga zwalczy? astme! Co? dla mnie
EDIT:
A z tym Pentagonem troch? dziwna sprawa. Ja sie w to nie zag??biam. Ka?dy kraj ma jakie? tajemnice. FBI zabra?o te ta?my i widocznie mia?o ku temu powody. Swoj? drog? sprawnie i szybko to zrobili, nikt si? teraz nie dowie i mo?e dobrze. |
_________________ I choose to live and to
Grow, take and give and to
Move, learn and love and to
Cry, kill and die and to
Be paranoid and to
Lie, hate and fear and to
Do what it takes to move through |
|
|
|
 |
Iliador
Margrabia

|
Wysłany: 2005-10-13, 06:12
|
|
|
| Amy napisał/a: | | A z tym Pentagonem troch? dziwna sprawa. Ja sie w to nie zag??biam. Ka?dy kraj ma jakie? tajemnice. FBI zabra?o te ta?my i widocznie mia?o ku temu powody. Swoj? drog? sprawnie i szybko to zrobili, nikt si? teraz nie dowie i mo?e dobrze. |
Tia, niech sobie zabiora, na pewno nie maja nic do ukrycia? Przeciez to taki idealny pretekst - atak na Pentagon . |
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2005-10-13, 07:58
|
|
|
| dla mnie nie ma w tym nic dziwnego. przeciez nie pierwszy raz media ok?ama?y ca?? ludzko?? |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-10-13, 08:45
Baretki:  |
|
|
Ja jednak ostrzega?bym przed ?atwym zachwytem nad spiskow? teori? dziejów.Podobne rzeczy mówi si? o WTC nawet (?e niby samoloty puste by?y), a czyta?em ostatnio mia?d??cy t? teoryjk? artyku? z Scientific American. Dla mnie ten Pentagon to bzdura z jednego, wa?nego powodu: PO CO mieliby to robi?? Dla PRETEKSTU? To WTC ju? nie wystarczy?o? Przecie? tak czy inaczej wiadomo?ci o Pentagonie znajdowa?y si? na marginesie wiadomo?ci dotycz?cych Dwóch Wie?. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Iliador
Margrabia

|
Wysłany: 2005-10-13, 15:15
|
|
|
Inna rzecz, ze o ile z jakiegos programu na Discovery wynikalo, "cos" walnela w remontowana czesc Pentagonu - ludzi tam prawie nie bylo. Trudno sobie wyobrazic, ze terrorysci sie tak przyszykowali, a miejsca uderzenia nie obliczyli . |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2005-10-13, 15:55
|
|
Mimo wszystko jest to dla mnie dziwne, czy?by propaganda |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-10-13, 15:59
|
|
Niemcy w 1939 roku pokazali przekonuj?ce dowody na polsk? agresj? w Gliwicach, czy?by nasza wersja historii by?a propagand?? Nie popadajmy w paranoj? |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2005-10-13, 17:12
|
|
| Ale prawda jest taka, ?e zwyci?zcy rysuj? histori? i nie wiem czy jest ona a? tak obiektywna ... |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-10-13, 18:01
|
|
Ale czym innym jest wiedza o tym, ?e historia nigdy nie b?dzie w pe?ni obiektywna, a czym innym bezwolne poddawanie si? tego typu sensacjom (bo Rz?d na pewno co? ukrywa ). |

|
|
|
 |
|
|