Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Neverwinter - PS4
Autor Wiadomość
jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2016-08-06, 14:36   Neverwinter - PS4
   Baretki: zalozyciel

Gra mnie mo?na powiedzie? na chwile obecn? wessa?a.
Bardzo mi przypomina Two Worlds, w której mieli?my przygod? plus budow? wioski (takie ogólnikowe porównanie). W Neverwinter mamy podobnie, cho? t? budow? zamku i okolic jako? jeszcze nie rozkmini?em a i bieganie po tamtym terenie raczej ryzykowne, bo za mocne jeszcze na mnie biegaj? zgraje, cho? wbi?em ju? 60lvl (na jednej z postaci) akurat dzisiaj i mo?e jednak si? pokusz? na zwiedzanie swoich w?o?ci.
Przyznam tez, ?e gra posiada niestety jeszcze b??dy, które uniemo?liwiaj? dostanie si? do dwóch lokalizacji a dok?adniej mówi?c do dwóch dungeonów, przez co niestety nie wykonamy 3 misji z tym zwi?zanych. Jedna z tych misji niestety blokuje nam inne misje a co tych dwóch pozosta?ych to generalnie mo?na je ola?, ale niestety wisz? w dzienniku, jako do wykonania i niekiedy przeszkadzaj?, bo wybiera je, jako priorytety, wi?c trzeba sobie wtedy prze??cza? r?cznie, któr? misj? chcemy wykona?.
Mimo to polecam si? pobawi? tym tytu?em, bo jest naprawd? mocno rozbudowany jak na MMO

Klub: battleground

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2016-08-06, 14:50   

Dodam tylko jeszcze dwie ubite mordy, które pojawiaj? si?, co 20 minut w wybranych lokacjach i mamy na ich ubici tak?e 10-20minut. Sami raczej tego nie zrobimy, lecz w grupie i to raczej, je?eli jest to du?a grupa ju? powinni?my da? rad?.

A Bronek to mój przydupas (mam ich dwóch ale mo?na mie? jednego na raz przy sobie).

Juleks 
Cesarz

Armia WH40k:
raven terryn krieg

Armia WFB:
Imperium

Wysłany: 2016-08-08, 12:00   
   Baretki: owsiak

Ja tam sobie raz na jaki? czas odpal? i pogram, a tak to tylko tyle :P

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2016-08-22, 14:27   

Sko?czy? mi si? Plus wi?c w Battlefronta w sieci ju? nie pogram, a pozosta?e trofea w singlu (poziom mistrzowski) to hardcore wi?c kto wie czy si? nie spotkamy w Neverwinter Jack! ;)

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2016-08-23, 15:31   

Ja ju? w NW osi?gn??em 70 lvl i na planszach dla tego levelu jestem, ?e tak powiem cienki jak dupka w??a. Gra samemu na tych poziomach jest bardzo trudna a w grupie spokojnie mo?na gra?.
Ludzi gra naprawd? sporo, ale nikogo znajomego, co by gra? d?u?ej.
Poza tym na obecn? chwil? staram si?, wylewelowa? moje dwa artefakty, bo idzie to robi?, co sprawi, ?e b?d? jeszcze pot??niejsze.
Co do lvl 70 to nie ko?czy si? wtedy nabijania. Po prostu lvl ju? nie idzie do góry, ale po wbiciu oko?o 1 800 000 dostajemy nagrod? i mo?emy na przyk?ad podnosi? skille.

Mnie uda?o ju? si? 2 razy przekr?ci? te 1 800 000.

Odpowiedz do tematu