|
Koncerty w wielkim ?wiecie |
| Autor |
Wiadomość |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2005-07-13, 23:36 Koncerty w wielkim ?wiecie
|
|
|
Kontynuacja dzia?u rozpocz?tego na poprzednim forum.
Mo?ecie tu pisa? o koncertach na których byli?cie i piszcie te? o koncertach o których dowiedzieli?cie si?, ?e b?d? w Polsce, ?eby ewentualnie mo?na z jakim? wyprzedzeniem zarezerwowa? bilety.
Nie dawno dowiedzie?em si? ?e 4 pa?dziernika b.r. w Pozna?skiej "Arenie" o godz. 20.00 odb?dzie si? koncert Dream Theater promuj?cy now? p?yt?: "Octavarium". Fajnie by?oby si? wybra? i kto wie czy nie jest to realne. W ko?cu tak blisko to czemu nie? Ju? si? na niego napali?em i mam nadzieje na niego pojecha? Koszt: 95 z? |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
Amy
Margrabia

|
Wysłany: 2005-07-17, 02:34
|
|
|
Moze pojade na Dream Theater, ale tylko dla perkusisty i dlatego, ze to blisko.
Mam zamiar w przyszlym tygodniu isc na koncert grupy moich nauczycieli Ale nie wiem, czy mnie do klubu wpuszcza. |
_________________ I choose to live and to
Grow, take and give and to
Move, learn and love and to
Cry, kill and die and to
Be paranoid and to
Lie, hate and fear and to
Do what it takes to move through |
|
|
|
 |
GiveItUp
Patrycjusz

|
Wysłany: 2005-07-17, 15:23
|
|
|
Jesli chodzi o koncert Dream Theater, to tez mam zamiar sie wybrac. Z tego co mi wiadomo biletow nie ma juz za duzo i lepiej nabyc jak najszybciej. Bilety mozna kupic w tych miejscach i za posrednictwem kilku sklepow internetowych, do ktorych niestety nie moge znalezc linkow. |
|
|
|
 |
Iliador
Margrabia

|
|
|
|
 |
silek
Książę Elektor

|
Wysłany: 2005-07-18, 10:12
|
|
|
| Ta...na Dream Theater by si? ch?tnie wybra?o...aczkolwiek, w moim przypadku to niestety nierealne -_- |
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2005-08-31, 12:35
|
|
|
| BUhahahaha a o koncercie JEAN MICHEL JARRE'a który oczywi?cie przegapiliscie s?yszeli?? 26 sierpnia by? w Gda?sku ale co wy m?odziki mo?ecie o tym wiedzie?. Zdegenerowani masowa pop-rock kultur?. Bleeeeeeeeee !! DAMN SHAME !! |
|
 |
Amy
Margrabia

|
Wysłany: 2005-08-31, 16:34
|
|
|
Hah, ja by?am wtedy na Sistars Stypa by?a, my?la?am, ?e umr? z zimna lub zostan? ze?arta przez komary! Ale jedna piosenka mi si? podoba?a! W sumie nie ?a?uj?, ze posz?am, bo mia?y?my z Misi? niez?? polewke z fanów pod scen? |
Cry, kill and die and to
Be paranoid and to
|
|
|
 |
silek
Książę Elektor

|
Wysłany: 2005-08-31, 21:01
|
|
|
Ekhm...A ja by?am sobie 27 sirerpnia na koncercie ?ez w Pile ^_^ Podoba?o mi si? bardzo, bo wielk? fank? zespo?u jestem. A poza tym, koncert przygotowany ?wietnie, zrobili ca?kiem ?adny show ^_^ Ahh...i te sztuczne ognie na ko?cu *_*
Ogó?em warto by?o wyda? 6 z? ^_^ |
|
 |
gekon
Mistrz cechowy

|
Wysłany: 2005-09-22, 20:40
|
|
|
koncert Jeana Michaela Jarre'a ogl?da?am tv, ale by? strasznie nudny duchy wywo?ywali... nie podoba? mi si?. |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2005-09-22, 21:22
|
|
|
| ?eby nie by?o, ?e nikt si? nie interesuje to kto si? wybiera na stinga i na dream theater? |
_________________ |
|
|
|
 |
gerald
Książę

|
Wysłany: 2005-09-23, 18:26
|
|
|
| Ja mia?em jecha? na Metal Hammer Festivalale dupa i nie pojecha?em... Teraz prze?ywa? t? strat? bed? par? lat... A mam ju? wszystko na "?ywo" z koncerciku KoRna... |
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2005-10-06, 17:53
|
|
|
W ?rod? (5.10.2005), dzie? po koncercie Dream Teather'ów w Poznaniu, sklep Rock & Roll, a pó?niej klub Blue Note odwiedzi? sam mistrz, ba BÓG gitary- John Petrucci. BY?EM i tam i TAM. W Klubie da? popis paru solowych utworów, które to z otwartymi szczenami na ?ywo ogl?da?i?my ( pozdrawiam Piku?ia, Palca, Myszk?, Szymona i Majkela ). B?o BOSKO, facet live przgniata technik? i wirtuozeri?. Co wi?cej po ka?dym utworze, gada? przez ok 10,15 minut na temat swoich solówek ( skale, tonacje, pokazywa? je powoli- s?owem raj ) i odpowiada? na pytania publiczno?ci. Skromnej- kameralnej bo ok. 150 osobowej. Ca?y ten wyst?p by? za free (trza sie by?o uda? do sklepu tylko po kwitek ) Po wyst?pie jak na prawdziw? gwiazd? przysta?o, rozdawa? on autografy. I jak my?licie co dosta?em?
TAK! TAK! TAK! mam jego signature na moim "szatanku" ?apki mi si? tak trzes?y jak z nim rozmawia?em ?e szkoda gada?:D
By?o BOSKO
Do kolegów malarzy: w ruch w domu poszed? zaraz lakier do figurek + small brush w celu uwiecznienia sygnaturki 4ever :wink: |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2005-10-07, 11:59
|
|
|
taaaa....tez mia?em tam jechac.... |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
Amy
Margrabia

|
Wysłany: 2005-10-10, 17:26
|
|
|
16 listopada w ?odzi (Hala Anilana) wyst?pi Porcupine Tree!!! Chyba jad? |
Cry, kill and die and to
Be paranoid and to
|
|
|
 |
LeNoR
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2005-10-21, 01:14 MORTICIAN W POLSCE!!!!!!
|
|
|
Wszystkich fanów mocnych, piekielnie obnizonych, d?wi?ków powinni podskoczy? z rado?ci:D.
Zaraz po ?wi?cie Zmar?ych (uaaaaaa...), grobowiec swój opu?ci zespó? MORTICIAN i w ramach swej trasy zawitaj? na jedyny koncert w Polsce, do Zielonej Góry.
Razem z ?yw? legend? grind/death, scen? opanuj? anglicy z Akercocke, norwedzy z Blood Red Throne(min.byly basista Emperor, Tchort) oraz polacy z Vomigod-gospodarz, który w 100% zmasakruje publik?, ostrymi ci?ciami swgo brzmienia.
Ca?o?? odby? ma si? na "Peronie 5", nie doko?ca jest mi wiadomo czy jest to jaki? klub, czy te? ca?o?? tego koncertowego k?ska odb?dzie si? na PKP (hehehehe:) )
Cena, my?l? ?e b?dzie przyst?pna. Niestety nie wiem jeszcze nic o kwesti finansowej. Wst?p nie powinien przekroczy? 30 z?. (poinformuje wszystkich "watch'erów" jak b?d? co? wiedzia?)
Podsumowuj?c, niech APOKALIPSA ZOMBIE si? rozpocznie.
!!>>GRIND ON<<!! |
_________________ ====>>|LeNoR|<<===== |
|
|
|
 |
|
|