|
Komiks z Chodzie?? w tle |
| Autor |
Wiadomość |
strzelba
Arcyksiążę

|
|
|
|
 |
gerald
Książę

|
Wysłany: 2006-09-23, 11:07
|
|
|
| No, zapowiada si? nie?le, je?li kto? sobie nie odpu?ci. |
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-09-23, 12:21
|
|
|
A mo?e co? bli?ej o tym projekcie?
Kto ?, co ?i dlaczego?.....Takie nie?mia?e zapytanie... |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2006-09-23, 12:34
|
|
|
Póki co nie da si? za du?o powiedzie?. Darek Olejniczak wpad? na pomys? za?o?enia, ?e tak powiem kó?ka komiksowego przy MDK. Kiedy? ju? gadali?my o komiksie zwi?zanym z Chodzie??, teraz to ma si? rozpocz?? chyba w pa?dzierniku, a to takie ma?e pomys?y ?eby rozgrza? si? i popróbowa? materii.
Co z tego b?dzie - trudno orzec. |
_________________ www.drugastrefa.net
Naukowo jest stwierdzone, ?e jak cz?owiek ma skleroz?, to dopiero wtedy sobie przypomina, jak to by?o w m?odo?ci. |
|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-09-23, 16:00
|
|
|
Hmm...ja niezupe?nie na temat - czy na tym ostatnim jpg-u ten budynek to nie jest przypadkiem nowy budynek TBS-ów na Kili?skiego ? Tak si? pytam - bo nie wiem czy "murzyn zrobi? swoje" - ale zrobi? to raczej dobrze - w przysz?ym tygodniu dostaj? klucze do kawalerki w tym budynku . Swoj? drog? chcia?bym pozna? ten w?tek - o co tu chodzi z tym murzynem - kto? zrobi? jak?? robot? i zosta? niedoceniony w zwi?zku z t? budow? ? Czy o co tu chodzi ? |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2006-09-23, 16:05
Baretki:  |
|
|
| zaran napisał/a: | ... w przysz?ym tygodniu dostaj? klucze do kawalerki w tym budynku ..... |
o gratulacje Zaranku wi?c opuszczasz rodzinne gniazdo i udajesz si? na tzw. swoje
a co do komiksu to zapowiada si? ciekawie |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2006-09-23, 16:25
|
|
|
Tak, to budynek CHTBS w tle obrazka. Chodzie? tutaj to tylko t?o, postaci wrysowane to zupe?nie inny ?wiat.
ma by? raczej zabawne, ?eby by?o w tym co? z Mikropolis Krzysztofa Gawronkiewicza i Denisa Wojdy, troch? Chodzie?y, nieco w konwencji komiksu z detektywami z lat 50' w prochowcach jak Warren Betty, czy inny Sokó? Malta?ski. Fura absurdu i niekoniecznie logiczna racjonalna akcja, je?li cokolwiek oczywi?cie z tego b?dzie.
Za jaki? tydzie? spotykamy si?, ?e tak powiem w "kolektywie" zobaczymy co si? urodzi. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2006-09-23, 23:55
|
|
| jacoleko napisał/a: | | zaran napisał/a: | ... w przysz?ym tygodniu dostaj? klucze do kawalerki w tym budynku ..... |
o gratulacje Zaranku wi?c opuszczasz rodzinne gniazdo i udajesz si? na tzw. swoje
a co do komiksu to zapowiada si? ciekawie |
Projekt fajny, aby si? uda?o. Zaran to si? parapetówa szykuje |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-09-24, 07:12
|
|
|
Dzi?ki za gratulacje i tak parapetówa chyba b?dzie - cho? na razie ci??ko mi powiedzie? kiedy. Sorrki Strzelba ?e ci tu pierdo?ami za?miecamy . Co do komiksu - powodzenia - cho? mo?ecie mie? trudne zadanie - ostatnio polska rzeczywisto?? jest momentami tak absurdalna , ?e ci??ko mo?e by? nas czym? zaskoczy? . Ale popieram - konwencja absurdu jak najbardziej - najlepiej w stylu pythonowskim |
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-09-25, 06:55
|
|
|
Je?li zabiera si? za to Darek Olejniczak , to powinno wszystko wypali?
Uparty jest i jak ju? co? robi to porz?dnie.
A swoj? drog? , ciekawe czy nadal grywaj? spektakl "O Jaju" i jak tam moje zwierzaki.... |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2006-09-25, 10:04
|
|
|
| Robi?a? zwierzaki do Jaja? Grywaj? to jeszcze raz po raz. |
_________________ www.drugastrefa.net
Naukowo jest stwierdzone, ?e jak cz?owiek ma skleroz?, to dopiero wtedy sobie przypomina, jak to by?o w m?odo?ci. |
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-09-25, 13:55
|
|
|
Ciekawe jak tam mój paj?czek. Czy ma wszystkie nó?ki , no i reszta - ptaszysko z ma?ym....Piórka powyrywane? |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-09-25, 15:08
|
|
| Takie uwagi przez PW prosz?. Nie maj? w?a?ciwie nic wspólnego z tematem. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2006-09-25, 16:39
|
|
|
| Co? ostatnio wszyscy chca robic jakie? kluby mi?o?nikow czegos tam.Pomys? robienia sekcji milosnikow komiksu jest chybiony .Po co robic cos w oderwaniu od ca?ej dziedziny.Komiks osobno,film osobno,art,muzyka itp to mozna z 10 sekcji zrobi?.Moze jak juz powstanie masa klubow ktore beda sie wzajemnie powielac ,zaproponuje Klub Mi?osnikow Klubów Zaintersesowa?. |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2006-09-25, 21:01
|
|
|
Czytaj dok?adnie posty Karol, bo wypisujesz g?upoty.
To nie klub mi?o?ników, ale grupa rysuj?ca komiksy.
Poza tym masz oksymoron w zdaniu - pomy?l jaki. Nie rozró?niasz poziomów wypowiedzi. |
|
|
|
 |
|
|