Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
?owcy
Autor Wiadomość
Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2007-01-03, 20:24   ?owcy
   Baretki: zalozyciel

Prolog

Nie wiedzia?, gdzie jest. Ostatnie tygodnie by?y dla niego zagadk?.
Ragnar Ardgaard, to pami?ta?. Odleg?e dzieci?stwo w Segarrum... a potem pustka.
I ta rana od oparzenia z ty?u g?owy.
Podniós? si? niezgrabnie. Le?a? na skalnej ?cie?ce schodz?cej do poro?ni?tej lichymi ?wierkami doliny. Gor?ce, sierpniowe s?o?ce pra?y?o swymi promieniami jego cz??ciowo wygolon? g?ow?.
Gdzie ja jestem.
By?o gor?co, o wiele gor?cej ni? w jego pó?nocnej ojczy?nie. Tam, w Naonii, na najdalszym zachodzie Ekumeny lodowaty deszcz i wicher przeciskaj?cy si? mi?dzy ska?ami Segarrum hartowa?y ?elazny Lud. Tu by?o inaczej. Wy?yna na której si? znajdowa? z rzadka upstrzona skalnymi ?cianami by?a bombardowana ?arem. Pot sp?ywa? Ragnarowi po plecach niemi?ym strumieniem, który nauczy? si? ju? jednak ignorowa?.
Ze skalnej ?ciany do której przylepiona by?a górska ?cie?ka spada? zacz??y kamyki. Ragnar zakl?? i odskoczy?.

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.
  Klub: battleground

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2007-01-04, 10:26   

Tauron wyszed? z czerni portalu... i zacz?? zsuwa? si? po kamiennej ?cianie!
- Na Araha! - wrzasn?? zaskoczony, próbuj?c si? czego? z?apa?. Bezskutecznie, podobnie jak Aquantus.
Byli na jakiej? wy?ynie poprzecinanej skalistymi wzgórzami. By?o gor?co.
?ciana si? sko?czy?a i Tauron upad? ci??ko na górsk? ?cie?k?. Spadaj?cy obok Aquantus zawy? z bólu (obaj tracicie 3 ?ycia, Tauronowi zosta?o 47, Aquantusowi 4). Obok sta? wytatuowany krasnolud ze ?ci?t? brod? i w?osami u?o?onymi w bia?y grzebie? patrz?c na nich ze zdumieniem przemieszanym z nieufno?ci?.
Aquantus zemdla? Nieudany test na Si?? (81).

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2007-01-04, 11:06   
   Baretki: tartar zalozyciel

Na cz?eku stosuj? medycyn? (oczywi?cie bez modyfikatorów ujemnych, jak trzeba to zdejmuj? he?m)

Witaj Ragnarze Ardgaard w ko?cu do nas do??czy?e? !.

Klub: battleground-castigatores

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2007-01-04, 11:11   

Moje korzonki ale boli.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2007-01-04, 15:54   

Testy wysz?y, Aquantus wróci? do maksymalnej ?ywotno?ci

Czosnek 
Wielki Król

Wysłany: 2007-01-04, 16:45   

Patrz? na nich spode ?ba i na pocz?tku nic nie mówi?.
Po chwili odzywam si?:

Tu mówi? po krasnoludzku, Jacku- nie psuj sobie zabawy i nie czytaj dalej... Plisss Nie obra?am Ci? a? nadto :P

-Kim jeste? i sk?d znasz me imi?? H?? Podejrzane mi to jest! I czemu na bogów pomagasz temu cz?owiekowi? Gdzie my do cholery jeste?my?

Potem patrz? na cz?owieka i z pogard? rzucam:

- Mi?czak...

Narazie gadam z Tob? i tylk z Tob?, o ile? wart mego zaufania.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2007-01-05, 13:57   

Jakby by?y jakie? w?tpliwo?ci: czekam na powitanie Aquantusa i Taurona :)

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2007-01-05, 14:09   

Sk?d znam twoje imi? ... mia?em wizje w której ujrza?em Ciebie jak do??czasz do dru?yny, a na zaufanie trzeba zapracowa?, wi?c lepiej na ten temat si? nie wypowiadaj ... a ten cz?ek to mój Przyjaciel a na imi? ma Aquantus z którym prze?y?em tyle przygód, walki,?mierci, których ty w ?yciu nie ujrza?e?, wi?c troch? szacunku m?odszy. Na imi? mam Tauron, Berserker Araha i nie mam zielonego poj?cia gdzie jeste?my ...
stosuj? medycyn? na siebie

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2007-01-05, 14:48   

Witaj zacny Krasnoludzie. Niestety nie rozumiem Twojej mowy, lecz mój przyjaciel Tauron z pewno?ci? tak.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2007-01-05, 15:23   

Dla informacji: w?a?nie zjedli?cie po 1 racji ?ywno?ciowej. Test polowa? nikomu nie wyszed?.

Czosnek 
Wielki Król

Wysłany: 2007-01-05, 19:38   

Znowu krasnoludzki:

- Wiem ?e? wojownik, widz? to po tobie. Twe blizny o tym ?wiadcz? i twe oczy w?ciek?e. Zna?em takich co tylko w g?bie byli mocni, a pó?niej jak sam wiesz gin?li b?d? co gorsza uciekali. Ale dosy? tych babskich pogaduszek! Mi?o mi Ci? pozna?, b?d? pozdrowiony bracie krasnoludzie. Co do twego przyjaciela, on tak ?atwo mego zaufania nie zyska! Tego b?d? pewien i kropka.

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2007-01-05, 22:31   

Gadaj normalnie, bo w towarzystwie nie wypada tak. No chyba, ?e nie znasz innego j?zyka wtedy wybaczam. Wiedz jednak, ?e Tauron jest mi przyjacielem i wiele z nim przeszed?em, wi?c uwa?aj, bo je?li co? knujesz przeciw mnie to z pewno?ci? mi powie.

Dzi?ki Tauronie ?e? postawi? mnie na nogi, bo powiem szczerze, ?e ?le si? czu?em, ale dzi?ki Tobie ju? ze mn? lepiej.

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2007-01-06, 09:34   

Nie ma sprawy cz?eku, a teraz towarzysze trzeba odkry?, gdzie my si? wogóle znajdujemy, Ragnarze wiesz zapewne, gdzie jeste?my. Trzeba si? porusza?, bo ?ywno?ci mamy coraz mniej i trzeba odnale?? reszt? cz?eka i perdolni?tego wilka ...

Czosnek 
Wielki Król

Wysłany: 2007-01-06, 10:55   

- Nie rozkazuj mi cz?owieku! bo? nic nie wart, nie da?e? mi przynajmniej dowodu na to, jedynie taki ?e mdlejesz, przy byle ciosie. Ot co, mam do powiedzenia! A mówi? b?d? jak mi si? b?dzie podoba?o! i Koniec!

- Nie wiem gdzie jeste?my, mo?e rozejrzyjmy si? co nieco?

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2007-01-06, 12:05   

Dobra. Próbujemy zlokalizowa? jaka? cywilizacje,wioski, chat? albo jakie? istoty, które nam pomog?.

Odpowiedz do tematu