Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
?owcy
Autor Wiadomość
jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2007-02-26, 10:31   
   Baretki: zalozyciel

Jak chcecie mo?ecie zabi? tego lekko szurni?tego krasnoluda. Wida? s?o?ce do ko?ca wypali?o jego resztki mózgu. Ja wam w tym nie przeszkodz?.

Klub: battleground

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2007-02-26, 11:54   
   Baretki: tartar zalozyciel

Wybaczie mojemu druhowi kalectwo. Mianowicie gdy by? ma?y upad? na g?ow? z do?? du?ej wysoko?ci i od tego czasu chce wszystkich atakowa?. jego pi?kna matka poprosi?a mnie abym zabra? go w ?wiat ... min??o wiele czasu zanim nas zacz?? rozpoznawa? ... wi?c miejcie troch? tolerancji dla chorego krasnoluda.

Klub: battleground-castigatores

Czosnek 
Wielki Król

Wysłany: 2007-02-27, 16:36   

- Jak mnie qrwa jeszcze który nazwie chorym to zat?uke wszystkich! Co do jednego! Widze ze temu nieznajomemu z oczu ?le patrzy, poza tym stawia nam jakie? wymagania, a wy maminsynki ulegacie pod ka?dym jego warkni?ciem. Co z was za bohaterowie i ?owcy przygód! Trz?sidupy jeste?cie i tyle! Co wam zrobi kilku go?ci z szablami! Liczy si? walka, a nie jakie? palpanie starych bab! A on tylko cos powie a wy ju?: ?e w pokoju, ze nie chcieli?cie, ?e prazepraszacie itd. Wstyd mi za wasz? postaw?!
A teraz to ty mów nieznajomy kim jeste? i na jakiej si? ziemi znajdujemy i kim s? te strony o których ci?gle biadolisz! Mamy takie samo prawo to wiedzie? jak ty!

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2007-02-27, 20:00   

- Je?li nie jeste?cie po stronie Dohenów, to jeste?cie po naszej, piwa jednak nie wypijemy gdy? wed?ug Proroka upadla cz?owieka. Widz?, ?e s? u was problemy wewn?trzne... nic S?o?com do tego. Mo?ecie jednak dowie?? swej warto?ci, wype?niaj?c misj?, która ugodzi w saronitów i ich wasali. Niestety nie mog? teraz powiedzie? nic wi?cej. Zgoda na udzia? w misji jest testem waszej dobrej woli.

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2007-02-27, 20:17   

Ja si? zgadzam, bo te dzikusy naprawd? zasz?y mi za skór?. Masz moje s?owo nieznajomy.

A tobie jak si? Ragnar nie podoba to droga wolna mo?esz do woli biega? i zabija?, kogo ci si? podoba w tej krainie, ale na moj? pomoc nie licz.

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2007-02-28, 09:14   

Pos?uchaj uwa?nie Ragnarze, bo powiem to tylko raz. Jak zagro?isz mi jeszcze raz to na ARAHA padniesz na ziemie nim dotkniesz topora, a padlino?ercy zajm? si? twoim cia?em ... JESTE? CHORYM KRASNOLUDEM, BO SI? TAK ZACHOWUJESZ.

Jam Tauron, Berserker Araha ... ZGADZAM SI?!

Czosnek 
Wielki Król

Wysłany: 2007-02-28, 09:18   

Jacek przecie? mi nie chodzi o latanie i zabijanie kogo popadnie, chodzi mi o to by w nasz? dru?yn? tchn?? troch? m?sko?ci- da? jej jaja :wink: nie mo?emy by? band? nieopierzonych kurczaków, sraj?cych pod siebie przed ka?dym nieznajomym. Musimy by? dzielni ( ?adny slogan :bum: ) A moja posta? jest troch? niezrównowa?ona psychicznie- co z tego? Przecie? móg?bym zadeklarowa? ?e wal? siekier? tego i tego i koniec, nie by?o by wyj?cia. A tak w wi?kszo?ci przypadków po prostu gadam, strasz?. Chill out man! Nie sprowadz? na dru?yn? niebezpiecze?stw- no mo?e czasem i nieznaczne ( jaka? bójka w karczmie etc.)

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2007-02-28, 09:24   

Qrwa synku, czy ty wiesz co to jest m?sko??. To nie jest pyskowanie i gro?enie ka?demu napotkanej osobie. Chcesz zobaczy? m?sko?? synku to zobacz sobie poprzednie przygody, a wtenczas u?wiadczysz co to jest m?sko?? ... daj_mi_bana zdenerwowa?em si? i huj. Jeszcze na dodatek nazwie Taurona mi?czakiem ... jestem o krok od zdecydowanych ruchów!!!!!!!

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2007-02-28, 10:48   

Spokojnie Micha?. Troch? ubawi?y mnie wasze teksty :) . No ale Kuba przez takie zaczepianie mo?esz naprawd? sprowadzi? niechc?cy wielki kataklizm na siebie i na towarzyszy. Najpierw poczytaj jakich ludzi zaczepiasz i komu pyskujesz :wink: .
Dobra koniec tego gadania lecimy z przygod? :-)

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2007-02-28, 11:33   

Jestem spokojny. Po prostu lubi? si? troch? posprzecza? z Ragnarem jest weselej.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2007-02-28, 13:03   

To Ragnar zgadza si? na t? randk? w ciemno czy nie?:)

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2007-02-28, 14:18   

A jakie ma wyj?cie :P

Czosnek 
Wielki Król

Wysłany: 2007-02-28, 21:11   

- Przeto niech wam b?dzie!- Idziemy! A My Tauronie poiczymy si? kiedy indziej i na pa?ki, by?my bez sensu z tego swiata nie zeszli.

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2007-02-28, 22:00   

Czosnek napisał/a:
- Przeto niech wam b?dzie!- Idziemy! A My Tauronie poiczymy si? kiedy indziej i na pa?ki, by?my bez sensu z tego swiata nie zeszli.

Oj tak, tak, a sam ARAH b?dzie tego ?wiadkiem.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2007-02-28, 22:16   

Nale?ymy do S?o?c. S?o?ca to elitarne bractwo salaha?skie które prowadz? podjazdow?, ?wi?t? wojn? na terytorium Tala Varonn. Dzia?amy przede wszystkim na Polach Bohaterów, ale równie? Wy?yna Zagros na której si? znajdujemy jest terenem naszej penetracji. Imperium mrocznych elfów musi by? zwalczane na wiele sposobów, nie tylko w otwartym polu.
Obecnie znajdujemy si? niedaleko Diamentowej Wie?y. To ten kolos na horyzoncie. Ma on prawie kilometr wysoko?ci, podobno istniej? inne wie?e w odleg?ych prowincjach Tala Varonn. Nie wiemy, czemu s? takie wysokie, je?li dobrze zgadujemy zamieszkane s? tylko dolne jej poziomy. U góry znajduje si? wielka metalowa czasza nieznanego u?ytku. W ka?dym razie: Wie?a to o?rodek administracyjny Tala Varonn, tu mieszka lokalny wicekról Reuen Irath, jeden z tych, którzy wraz z Daurohem pami?taj? jeszcze ?wiat sprzed Spustoszenia. Wewn?trz Wie?y i w twierdzach do niej przylegaj?cych stacjonuje kilkaset tysi?cy greli oraz du?e ilo?ci innego rodzaju Pomiotu Cienia. I oczywi?cie mroczne elfy, wisienka na tym ca?ym torcie. Tam b?dziemy musieli si? uda? z nasz? misj?. O jej szczegó?ach porozmawiamy w naszym Ribat, sekretnym obozie. B?dziemy musieli zas?oni? wam oczy w drodze. Je?li macie inne pytania... pytajcie.

Odpowiedz do tematu