|
Lu?na rozmowa na temat lub nie:D |
| Autor |
Wiadomość |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-04-26, 13:22
Baretki:  |
|
|
Primo. Wrzucasz gr? do konsolki i odpalasz ... Nast?pnie wchodzisz w X-box Live i wybierasz opcj? i jedziesz z koksem
Secundo Nie ma polskich serwerów ... tzn. mo?esz za?o?y? gr? (hosta) i zaprosi? znajomych ze swojej listy ...
po trzecie ... je?eli lubisz dobr? zabaw? i ?wietne towarzystwo to zapraszam do klanu Castigatores, ale musisz zakupi? Gears of War ... chocia? w Halo 3 i CoD 3 te? gramy wi?c nie ma problemu ... Zg?o? si? do ziomków rekrutantów, a s? nimi:
Gamertag: Lion96
Gamertag: RyzTyzTyz
Gamertag: K4mil
W porz?dku wiara o bardzo wysokiej kulturze osobistej wi?c na pewno Ci? ciep?o przyjm? |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Twin86
Mistrz cechowy

|
Wysłany: 2008-05-21, 08:40
|
|
|
| No witam,mysleliscie ze o was zapomnialem o nie moi drodzy, na polskich forach iezko bylo kogos znalez ale tu http://gamebattles.com/ mam nadzieje bedzie latwiej zaraz na PW beda dane do logowania sie na stronie:)widzimy sie dzis??pozdr |
| Ostatnio zmieniony przez Twin86 2008-05-21, 08:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Twin86
Mistrz cechowy

|
Wysłany: 2008-05-21, 08:55
|
|
|
dalem ciala:(zle zrozumialem zasady logowania i stworzylem profil ala ja wiec musze to pozmieniac, zarejestrujcie sie i skopiemy komus tylek moze jeszcze dzis sie uda:)hehe zaloze klan na tej stronie to was pozapraszam ...tylko mi sie nie ociagac:)
http://gamebattles.com/xb...astigatoresx360 |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-05-21, 16:22
|
|
Super sprawa Seba. Good work Man . Teraz b?dzie z górki.
Mój nick: TreeBeard1980 |
 |
|
|
|
 |
Twin86
Mistrz cechowy

|
Wysłany: 2008-05-27, 08:11 Pierwszy mecz i niestety bencki:(
|
|
|
Chcialem tu kilka s?ów napisa? o tym co si? wczoraj dzia?o, mam nadzieje ze jakos to wami nie wstrzasnelo, 1 mecz trzeba sie otrzaskac, kolesie juz 3 sezon w ta gre pykaja, my pierwsze pkt lub raczej ich brak mamy za soba,teraz spotkac sie i potrenowac chwile i kolejny mecz zagrac, bylo nerwowo, czasem troche zabradzo sie szarpalismy ale mam nadzieje ze zaden z was sie nie przejol i dalej bedziemy trzymac sie razem, dajcie znac kiedy znow bedziecie miec czasu.
pozdrawiam Panowie |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-05-27, 13:49
|
|
A dla mnie by?o Super. Napisz? wi?cej by?o bombowo, a to dlatego, ?e ca?y klan si? zmobilizowa? i dosz?o do tej nie zapomnianej walki jaka odby?a si? wczoraj. Ten zwyci?ski mecz by? dla nas os?od? (dobre, bo w tym meczu by?o 4 vs. 3), tak?e jak najwi?cej takich meczy, a wyniki mam tam gdzie s?o?ce nie dochodzi. By?a naprawd? dobra zabawa, Anglicy równie? si? dobrze bawili, a jak Seba napisa? trza trenowa? i jeszcze raz trenwa?
Pozdro Castigatores |
 |
|
|
|
 |
Gołąb
Arcyksiążę

Armia WFB:

|
Wysłany: 2008-05-31, 22:08
|
|
|
A ja te? kupi?em GoW'a Tylko, ?e na PC'ta. Ciekawe czy to taki sam killer jak na X360 |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-06-03, 13:14
|
|
Wczorajsza bitwa naszego klanu by?a ?wietna. Grali?my z klanowiczami z Francji i bardzo dobrze si? bawi?em. Mimo kolejnej kl?ski, która moim zdaniem nas umacnia. Gor?co pozdrawiam naszych przeciwników, którzy nauczyli si? takich s?ów jak: Cze??, Dobry mecz ... kolesie naprawd? na poziomie
Viva La France |
 |
|
|
|
 |
Twin86
Mistrz cechowy

|
Wysłany: 2008-06-03, 16:45
|
|
|
| Dokladnie:)przesympatycznie ludzie:)nei wiem czy nas tam nei obrazali jak mowili po francusku ale czego ucho nei slyszy tego sercu nei zal:)heheh no niestety wczoraj beznadziejne moje lacze moim osobistym zdaniem bylo jednym z wazniejszych powodow przegranej tak mocnej i krwawej, bo jezeli ktos strzela do Ciebie Michale lub do Marka ja wywalam caly magazynek a kule dolatuja jak przeciwnik dawno killa wam zrobil i poszedl sobie gdzies tam:( to raczej nei ma to sensu, wsumie graliscie we 2:( coz tak jak mowilem kolejny mecz zemna tylko do 22, potem to juz jestem oslabieniem:(kolesie na poziomie jak pisales, Marek ciekawie walczyl co jak myslisz:)??:)fajnei ze byl, mam nadzieje ze Kamil cos wkoncu od serca napisze:)jezeli ciagle aktualne to moze jutro tez bysmy zagrali ale to tak wiecie bedzie ............... ostra jadka:)heeh a przedewszystkim napewno fajna zabawa:) |
|
 |
k4mil
Żebrak

|
Wysłany: 2008-06-03, 21:06
|
|
|
lepiej nie b?d? nic pisa?, po Waszym francuskim wyczynie, nie chcia?by?, Sebo! trenowa? trzeba, ot co! |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-06-03, 21:34
|
|
Ja kilka ?abojadów u?mierci?em jak i koledzy ... nie by?o tak ?le Kamilu .... byli po prostu strasznie ruchliwi .... musimy popracowa? nad motoryk? . By?o zajefajnie |
 |
|
|
|
 |
ryztyztyz
Żebrak

|
Wysłany: 2008-06-20, 11:22
|
|
|
qrcze chlopaczyny co sie dzieje..juz dawno ktos cos napisal..ja narazie bez lajva i powiem wam ze brakuje niedlugo wracam..bedzie lojana...tak sobie myslalem ze dobrze by bylo wymienic sie telefonami..dobra opcja na ustawki..zeby bylo pewne czy ktos sie zjawi czy nie,bo jak wiemy roznie bywa no zbliza sie poludnie mozna bedzie pic :d bo jak wiecie dzentelmeni nie pija przed poludniem pozdro pozdro |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-06-20, 11:54
|
|
a dzisiaj Dzie? Le?nika w Margoni?skim pa?acu ... wi?c szykuje si? megaZajefajna impreza. Ta?ce, Picie i dobre ?arcie . Mój numer telefonu znajdziecie na Naszej Klasie. Pozdrawiam i do rych?ej reaktywacji na Livie |
 |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-06-30, 17:23
|
|
| REAKTYWACJA |
 |
|
|
|
 |
Twin86
Mistrz cechowy

|
Wysłany: 2008-07-21, 09:16
|
|
|
| czesc Panowie:)chcialem bardzo przeprosic za wczoraj....to bylo naprawde silniejsze odemnie...dawno juz tak lace nei dzialalo slabo;/ostatnio ciezko wpasc na siebie a do tego jak sie uda ... to taki wal:(lipa...mam nadzieje ze nastepnym razem bedie lepiej.pozdrawiam |
|
 |
|
|