Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Lu?na rozmowa na temat lub nie:D
Autor Wiadomość
Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2008-04-26, 13:22   
   Baretki: tartar zalozyciel

Primo. Wrzucasz gr? do konsolki i odpalasz ... Nast?pnie wchodzisz w X-box Live i wybierasz opcj? i jedziesz z koksem
Secundo Nie ma polskich serwerów ... tzn. mo?esz za?o?y? gr? (hosta) i zaprosi? znajomych ze swojej listy ...
po trzecie ... je?eli lubisz dobr? zabaw? i ?wietne towarzystwo to zapraszam do klanu Castigatores, ale musisz zakupi? Gears of War ... chocia? w Halo 3 i CoD 3 te? gramy wi?c nie ma problemu ... Zg?o? si? do ziomków rekrutantów, a s? nimi:
Gamertag: Lion96
Gamertag: RyzTyzTyz
Gamertag: K4mil

W porz?dku wiara o bardzo wysokiej kulturze osobistej wi?c na pewno Ci? ciep?o przyjm? :lol:

Klub: battleground-castigatores

Twin86
Mistrz cechowy

Wysłany: 2008-05-21, 08:40   

No witam,mysleliscie ze o was zapomnialem o nie moi drodzy, na polskich forach iezko bylo kogos znalez ale tu http://gamebattles.com/ mam nadzieje bedzie latwiej zaraz na PW beda dane do logowania sie na stronie:)widzimy sie dzis??pozdr
Ostatnio zmieniony przez Twin86 2008-05-21, 08:55, w całości zmieniany 1 raz  
  Klub: castigatores

Twin86
Mistrz cechowy

Wysłany: 2008-05-21, 08:55   

dalem ciala:(zle zrozumialem zasady logowania i stworzylem profil ala ja wiec musze to pozmieniac, zarejestrujcie sie i skopiemy komus tylek moze jeszcze dzis sie uda:)hehe zaloze klan na tej stronie to was pozapraszam ...tylko mi sie nie ociagac:)
http://gamebattles.com/xb...astigatoresx360

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2008-05-21, 16:22   

Super sprawa Seba. Good work Man :) . Teraz b?dzie z górki.
Mój nick: TreeBeard1980

Twin86
Mistrz cechowy

Wysłany: 2008-05-27, 08:11   Pierwszy mecz i niestety bencki:(

Chcialem tu kilka s?ów napisa? o tym co si? wczoraj dzia?o, mam nadzieje ze jakos to wami nie wstrzasnelo, 1 mecz trzeba sie otrzaskac, kolesie juz 3 sezon w ta gre pykaja, my pierwsze pkt lub raczej ich brak mamy za soba,teraz spotkac sie i potrenowac chwile i kolejny mecz zagrac, bylo nerwowo, czasem troche zabradzo sie szarpalismy ale mam nadzieje ze zaden z was sie nie przejol i dalej bedziemy trzymac sie razem, dajcie znac kiedy znow bedziecie miec czasu.
pozdrawiam Panowie

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2008-05-27, 13:49   

A dla mnie by?o Super. Napisz? wi?cej by?o bombowo, a to dlatego, ?e ca?y klan si? zmobilizowa? i dosz?o do tej nie zapomnianej walki jaka odby?a si? wczoraj. Ten zwyci?ski mecz by? dla nas os?od? (dobre, bo w tym meczu by?o 4 vs. 3), tak?e jak najwi?cej takich meczy, a wyniki mam tam gdzie s?o?ce nie dochodzi. By?a naprawd? dobra zabawa, Anglicy równie? si? dobrze bawili, a jak Seba napisa? trza trenowa? i jeszcze raz trenwa? :D

Pozdro Castigatores :-D

Gołąb 
Arcyksiążę

Armia WFB:
chaos wfb

Wysłany: 2008-05-31, 22:08   

A ja te? kupi?em GoW'a :-) Tylko, ?e na PC'ta. Ciekawe czy to taki sam killer jak na X360 :P

Klub: battleground

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2008-06-03, 13:14   

Wczorajsza bitwa naszego klanu by?a ?wietna. Grali?my z klanowiczami z Francji i bardzo dobrze si? bawi?em. Mimo kolejnej kl?ski, która moim zdaniem nas umacnia. Gor?co pozdrawiam naszych przeciwników, którzy nauczyli si? takich s?ów jak: Cze??, Dobry mecz ... kolesie naprawd? na poziomie

Viva La France :D

Twin86
Mistrz cechowy

Wysłany: 2008-06-03, 16:45   

Dokladnie:)przesympatycznie ludzie:)nei wiem czy nas tam nei obrazali jak mowili po francusku ale czego ucho nei slyszy tego sercu nei zal:)heheh no niestety wczoraj beznadziejne moje lacze moim osobistym zdaniem bylo jednym z wazniejszych powodow przegranej tak mocnej i krwawej, bo jezeli ktos strzela do Ciebie Michale lub do Marka ja wywalam caly magazynek a kule dolatuja jak przeciwnik dawno killa wam zrobil i poszedl sobie gdzies tam:( to raczej nei ma to sensu, wsumie graliscie we 2:( coz tak jak mowilem kolejny mecz zemna tylko do 22, potem to juz jestem oslabieniem:(kolesie na poziomie jak pisales, Marek ciekawie walczyl co jak myslisz:)??:)fajnei ze byl, mam nadzieje ze Kamil cos wkoncu od serca napisze:)jezeli ciagle aktualne to moze jutro tez bysmy zagrali ale to tak wiecie bedzie ............... ostra jadka:)heeh a przedewszystkim napewno fajna zabawa:)

k4mil
Żebrak

Wysłany: 2008-06-03, 21:06   

lepiej nie b?d? nic pisa?, po Waszym francuskim wyczynie, nie chcia?by?, Sebo! ;) trenowa? trzeba, ot co!
  Klub: castigatores

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2008-06-03, 21:34   

Ja kilka ?abojadów u?mierci?em jak i koledzy ... nie by?o tak ?le Kamilu .... byli po prostu strasznie ruchliwi .... musimy popracowa? nad motoryk? :D . By?o zajefajnie :D

ryztyztyz 
Żebrak

Wysłany: 2008-06-20, 11:22   

qrcze chlopaczyny co sie dzieje..juz dawno ktos cos napisal..ja narazie bez lajva i powiem wam ze brakuje :D niedlugo wracam..bedzie lojana...tak sobie myslalem ze dobrze by bylo wymienic sie telefonami..dobra opcja na ustawki..zeby bylo pewne czy ktos sie zjawi czy nie,bo jak wiemy roznie bywa :D no zbliza sie poludnie mozna bedzie pic :d bo jak wiecie dzentelmeni nie pija przed poludniem :D pozdro pozdro

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2008-06-20, 11:54   

a dzisiaj Dzie? Le?nika w Margoni?skim pa?acu ... wi?c szykuje si? megaZajefajna impreza. Ta?ce, Picie i dobre ?arcie :) . Mój numer telefonu znajdziecie na Naszej Klasie. Pozdrawiam i do rych?ej reaktywacji na Livie :)

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2008-06-30, 17:23   

REAKTYWACJA

Twin86
Mistrz cechowy

Wysłany: 2008-07-21, 09:16   

czesc Panowie:)chcialem bardzo przeprosic za wczoraj....to bylo naprawde silniejsze odemnie...dawno juz tak lace nei dzialalo slabo;/ostatnio ciezko wpasc na siebie a do tego jak sie uda ... to taki wal:(lipa...mam nadzieje ze nastepnym razem bedie lepiej.pozdrawiam

Odpowiedz do tematu