|
plyta roku WATCHER FORUM |
| Autor |
Wiadomość |
mi?
Wicehrabia

|
Wysłany: 2008-12-25, 17:44
|
|
|
Gravity At Last - Ayo
Good To Be Bad - Whitesnake
Chinese Democracy - GnR |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2008-12-26, 23:54
|
|
|
| Sarah Brightman "A Winter Symphony" - utwierdzi?a mnie w przekonaniu, ?e jej kr??ki mo?na kupowa? w ciemno |
_________________ www.drugastrefa.net
Naukowo jest stwierdzone, ?e jak cz?owiek ma skleroz?, to dopiero wtedy sobie przypomina, jak to by?o w m?odo?ci. |
|
|
|
 |
Mamoniowa
Giermek

|
Wysłany: 2008-12-27, 00:26
|
|
|
1. Miloopa - Unicode
2. Waglewski Fisz Emade - M?ska muzyka
3. Fisz Emade - Heavi Metal
Dobre, bo polskie? |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-12-27, 12:10
|
|
|
The Raconteurs - Consolers Of The Lonely
Fisz Emade - Heavi Metal
AC/DC - Black Ice |
_________________ |
|
|
|
 |
Kubisiówna:)
Żebrak

|
Wysłany: 2008-12-27, 19:42
|
|
|
Fisz Emade- Heavi metal
Marysia Peszek - Maria Awaria
Homo Twist - Matematyk |
|
|
|
 |
Stanisław Anioł
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-01-02, 14:15
|
|
|
p?yta roku 2008 to :
Fisz Emade - Heavi Metal
miejsce drugie
Miloopa - Unicode, Metallica - Death Magnetic, Guns N' Roses - Chinese Democracy |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-12-30, 01:12
Baretki:  |
|
|
Wzorem lat poprzednich i tym razem wybierzmy p?yt? roku. Mo?emy podawa? do trzech propozycji, termin zg?aszania minie 15 I.
Moje propozycje:
Paradise Lost: "Faith Divides Us - Death Unites Us" - najlepsza p?yta zespo?u od czasów Draconian Times. PL zdecydowanie zawróci? ju? w stron? takiego gotyckiego doom metalu i dobrze jest im z tym. Dla mnie p?yta nr 1 w tym roku.
Kult: "Hurra!" - p?yta nierówna, ale jest kilka pere?ek. "Kiedy ucichn? dzia?a ju?" dajmy na to brzmi tak, jakby pochodzi?o ze z?otej ery zespo?u. Generalnie p?yta wychodzi na spory plus.
Nick Cave & Warren Ellis: "White Lunar" - cho?by za to, ?e od d?u?szego ju? czasu prze?ywam nawrót fascynacji Cavem i to w mocno st??onym stopniu. I za ró?norodno??. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2009-12-30, 10:34
|
|
|
Mo?e zrobimy sk?adank? ? |
_________________ – Moja jest tylko racja i to ?wi?ta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza ni? twojsza. ?e w?a?nie moja racja jest racja najmojsza! |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-12-30, 10:35
Baretki:  |
|
|
Virgin ju? dzwoni z propozycjami |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2010-01-22, 00:14
|
|
|
Black Math Horseman - Wyllt - ambient post-doom alchemic psych-rock - produkcja Scott Reeder (ex Kyuss) powy?sze okre?lenia wyczyta?em, a dla mnie to po prostu psychodeliczny stoner hard rock :] ?adna, hipnotyczno-transowa p?yta
dredg - The Pariah, The Parrot, The Delusion - bardzo melodyjna i optymistyczna p?yta
Archive - Crontrolling Crowds - typowa, bardzo dobra pozycja w dyskografii Archive, no i udany tytu? |
_________________ „Fortuna to niesta?a dziwka, zwariowana na punkcie ironii” Glen Charles Cook |
|
|
|
 |
|
|