|
WIADOMO?CI (p?yty, wywiady,teledyski i inne) |
| Autor |
Wiadomość |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-06-26, 13:23
|
|
|
s?dzi?em, ?e forum, które ma swoj? prywatn? tablic? na nekrologi, gdzie mo?na wys?a? pustego posta, jest dobrym miejscem do takiego komentarza :] chocia? histeria faktycznie jest tu z?ym okre?leniem.
A czy forum bravo istnieje, czy istnia?o nawet, to nie wiem. Jeste? widocznie troch? lepiej zorientowany. |
_________________ www.3piksele.pl
www.slubny-obiektyw.pl - fotografia ?lubna i okoliczno?ciowa |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-06-26, 13:26
Baretki:  |
|
|
| To jest temat na wiadomo?ci muzyczne, chcesz czy nie, ?mier? Jacko jest w tej bran?y newsem. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2009-06-26, 14:10
|
|
|
| Cynik wbijaj na fora bravo ,emo ,popcorn ,viva ,mtv i tp.Tam znajdziesz ca?a armi? ludzi którym b?dziesz móg? imponowa? swoj? erudycj? i k??liwymi zdaniami.M.Jackson nie ?yje i na ca?e szcz??cie za lat X muzyka jego nadal b?dzie a twoje sztubackie i prymitywne zabawy s?owne szybko zostan? zapomniane.Oczywiste jest ?e jeste? w opozycji to tzw.pop kultury ale tak daleko posuni?ty realtywizm powoduje ?e najzwyklej w ?wiecie obara?asz ludzi.Je?li nawet kto? stawia wirtualny znak ?a?oby to jego sprawa,ja na ciebie stawiam krzy?yk + |
|
|
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-06-26, 15:44
|
|
|
poucza? go??, który nie potrafi upora? si? ze swoim ?yciem
dzi?ki za krzy?yk, mi? :* |
_________________ www.3piksele.pl
www.slubny-obiektyw.pl - fotografia ?lubna i okoliczno?ciowa |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-06-26, 15:46
|
|
| Zaczynamy wchodzi? w jakie? wycieczki personalne, to nie miejsce na to. |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2009-06-26, 16:57
|
|
|
| cYnik napisał/a: | poucza? go??, który nie potrafi upora? si? ze swoim ?yciem
dzi?ki za krzy?yk, mi? :* |
Zgadzam si? z tob? w ca?o?ci.
Zacz??o si? od tego ze zwróci?em cynikowi uwag? by nie kpi? z ze ?mierci ale kiedy zabrak?o argumentów zosta?o tylko osobi?cie dopier.... .Doskonale udowodni?e? ze jeste? sztubakiem. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-06-27, 00:39
|
|
Cholera, co za przedszkole. Jedni i drudzy rzucaj? w siebie argumentami poni?ej pasa. A wszyscy trzej to inteligentni faceci. Koniec tej dyskusji. Posty zostawi? ku przestrodze (a jednak nie, moderatura je usun??a ), przynajmniej jaki? czas. Powstrzymuj? si? jak mog? przed warnami. Pas. |

|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2009-06-29, 19:19
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | A Jackson, pod wieloma wzgl?dami cz?owiek bardzo ma?y, muzykiem by? w swojej bran?y wybitnym. |
Chodzi o pedofili?? jako? w to nie wierz?... za to potrafi? sobie wyobrazi? rodziców próbuj?cych trafi? sporo kasy na znajomo?ci MJ z ich dzie?mi. MJ sam by? jak dziecko, bo tatu? ukrad? mu dzieci?stwo i Michael musia? pó?niej to kompensowa?. Co do muzyki, to raczej nie kl?kn?, ale kilka piosenek nawet mi si? podoba: Dirty Diana, Give It To Me i Liberian Girl szczególnie.
P.S. Uwa?am, ?e by? lepszym tancerzem ni? wokalist?/kompozytorem. |
_________________ „Fortuna to niesta?a dziwka, zwariowana na punkcie ironii” Glen Charles Cook |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

|
Wysłany: 2009-06-29, 23:22
|
|
|
| Z tego co wiem, w jednym z g?o?nych procesów (ze wzgl?du na ilo?? odszkodowania ??danego przez matk?), okaza?o si? ?e dziceko, które rzekomo mia?o by? molestowane, przebywa?o u Jacsona podczas nieobecno?ci piosenkarza, mo?e to kwestia z?ych oblicze?. |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2009-06-30, 11:42
|
|
|
I tak si? wszystkiego nie dowiemy |
_________________ – Moja jest tylko racja i to ?wi?ta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza ni? twojsza. ?e w?a?nie moja racja jest racja najmojsza! |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
|
|
|
 |
|