Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
WIADOMO?CI (p?yty, wywiady,teledyski i inne)
Autor Wiadomość
cYnik
Arcyksiążę

Wysłany: 2009-06-26, 13:23   

s?dzi?em, ?e forum, które ma swoj? prywatn? tablic? na nekrologi, gdzie mo?na wys?a? pustego posta, jest dobrym miejscem do takiego komentarza :] chocia? histeria faktycznie jest tu z?ym okre?leniem.
A czy forum bravo istnieje, czy istnia?o nawet, to nie wiem. Jeste? widocznie troch? lepiej zorientowany.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2009-06-26, 13:26   
   Baretki: zalozyciel

To jest temat na wiadomo?ci muzyczne, chcesz czy nie, ?mier? Jacko jest w tej bran?y newsem.

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2009-06-26, 14:10   

Cynik wbijaj na fora bravo ,emo ,popcorn ,viva ,mtv i tp.Tam znajdziesz ca?a armi? ludzi którym b?dziesz móg? imponowa? swoj? erudycj? i k??liwymi zdaniami.M.Jackson nie ?yje i na ca?e szcz??cie za lat X muzyka jego nadal b?dzie a twoje sztubackie i prymitywne zabawy s?owne szybko zostan? zapomniane.Oczywiste jest ?e jeste? w opozycji to tzw.pop kultury ale tak daleko posuni?ty realtywizm powoduje ?e najzwyklej w ?wiecie obara?asz ludzi.Je?li nawet kto? stawia wirtualny znak ?a?oby to jego sprawa,ja na ciebie stawiam krzy?yk +

cYnik
Arcyksiążę

Wysłany: 2009-06-26, 15:44   

poucza? go??, który nie potrafi upora? si? ze swoim ?yciem :grin:
dzi?ki za krzy?yk, mi? :*

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2009-06-26, 15:46   

Zaczynamy wchodzi? w jakie? wycieczki personalne, to nie miejsce na to.

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2009-06-26, 16:57   

cYnik napisał/a:
poucza? go??, który nie potrafi upora? si? ze swoim ?yciem :grin:
dzi?ki za krzy?yk, mi? :*

Zgadzam si? z tob? w ca?o?ci.

Zacz??o si? od tego ze zwróci?em cynikowi uwag? by nie kpi? z ze ?mierci ale kiedy zabrak?o argumentów zosta?o tylko osobi?cie dopier.... .Doskonale udowodni?e? ze jeste? sztubakiem.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2009-06-27, 00:39   

Cholera, co za przedszkole. Jedni i drudzy rzucaj? w siebie argumentami poni?ej pasa. A wszyscy trzej to inteligentni faceci. Koniec tej dyskusji. Posty zostawi? ku przestrodze (a jednak nie, moderatura je usun??a ;) ), przynajmniej jaki? czas. Powstrzymuj? si? jak mog? przed warnami. Pas.

GyzzBurn 
Następca tronu

Wysłany: 2009-06-29, 19:19   

Watcher napisał/a:
A Jackson, pod wieloma wzgl?dami cz?owiek bardzo ma?y, muzykiem by? w swojej bran?y wybitnym.

Chodzi o pedofili?? jako? w to nie wierz?... za to potrafi? sobie wyobrazi? rodziców próbuj?cych trafi? sporo kasy na znajomo?ci MJ z ich dzie?mi. MJ sam by? jak dziecko, bo tatu? ukrad? mu dzieci?stwo i Michael musia? pó?niej to kompensowa?. Co do muzyki, to raczej nie kl?kn?, ale kilka piosenek nawet mi si? podoba: Dirty Diana, Give It To Me i Liberian Girl szczególnie.
P.S. Uwa?am, ?e by? lepszym tancerzem ni? wokalist?/kompozytorem.

KurokiKaze 
Król

Wysłany: 2009-06-29, 23:22   

Z tego co wiem, w jednym z g?o?nych procesów (ze wzgl?du na ilo?? odszkodowania ??danego przez matk?), okaza?o si? ?e dziceko, które rzekomo mia?o by? molestowane, przebywa?o u Jacsona podczas nieobecno?ci piosenkarza, mo?e to kwestia z?ych oblicze?.

Shogun Tokugawa Ieyasu

RNR 
Książę

Wysłany: 2009-06-30, 11:42   

I tak si? wszystkiego nie dowiemy :)

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2009-12-27, 17:35   

Ca?kiem zapomnia?em o pewnej stronie która nadal si? rozwija.Ka?dy mo?e si? do??czy? :hold:

http://www.eternalmoonwalk.com/

Odpowiedz do tematu