Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Air Soft Guns
Autor Wiadomość
szeregowiec ryan 
Diamentowy Sfinks

Wysłany: 2010-04-23, 18:33   

Zapa? napisał/a:
Teraz t? droga mo?na dojecha? z podgórnej do ronda ko?o kota wasyla

Nie teraz tylko zawsze mozna by?o :D Tylko szczerze nie polecam pchania si? tamt?dy wozem ,,niebojowym: ugrz??nie w b?ocie :D

duscann 
Następca tronu

Wysłany: 2010-04-25, 20:15   

Dzi?kuj? za udane spotkanie, pogoda niezwykle dzi? by?a ?askawa dla nas, a humory dopisywa?y. Mam nadziej? ?e Semper Fi wybawi?o sie równie dobrze jak my.

No i czekamy na zorganizowanie strzelania przez Was :ok:
P.S Drzewiec ?a?uj ?e Ci? nie by?o konsola nie da ci takich prze?y? jak my mieli?my;)

Klub: battleground

Zapał 
Arcydemon

Wysłany: 2010-04-25, 22:58   
   Baretki: zalozyciel

szeregowiec ryan napisał/a:
Tylko szczerze nie polecam pchania si? tamt?dy wozem ,,niebojowym: ugrz??nie w b?ocie

Szosowo-terenowy fordzik przejecha? bez problemu. Mo?na powiedzie?, ?e przefrun?? raczej :)

duscann napisał/a:
Mam nadziej? ?e Semper Fi wybawi?o sie równie dobrze jak my.

Pewnie, super strzelanka, naprawd? fajny teren. Szkoda, ?e nie poznali?my go wcze?niej i momentami czuli?my si? zagubieni, no ale. Teraz ju? go znamy prawie na wylot ;) Co prawda dali?my troch? cia?a, ale na pewno si? poprawimy :)

Do nast?pnego. A strzelank? my?l?, ?e pr?dzej czy pó?niej zorganizujemy jak?? wyczesan? w kosmos :)

'I believe in my Chapter. My primarch, my Emperor… My brothers'

KurokiKaze 
Król

Wysłany: 2010-04-25, 23:58   

A ja przejecha?em rowerkiem ko?o was jak si? przygotowywali?cie, jeszcze nie wszyscy byli ale i tak wygl?dali?cie ciekawie.

Shogun Tokugawa Ieyasu

Baton 
Chłop feudalny

Wysłany: 2010-04-26, 09:22   

ja bym powiedzia? ?e przejecha?e? rowerkiem jak ju? by? koniec

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2010-04-26, 17:51   

buty zakupione (combat) wi?c mog? pobiega? jakby co :D

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2010-04-26, 19:36   
   Baretki: tartar zalozyciel

jacoleko napisał/a:
buty zakupione (combat) wi?c mog? pobiega? jakby co :D

Spoko loko to ju? si? kombinuje

Ps. Drogi Sebastianie to nie konsola by?a przyczyn? mej nieobecno?ci :mag:

Klub: battleground-castigatores

duscann 
Następca tronu

Wysłany: 2010-04-26, 20:55   

A ja nie napisa?em ?e by?a:) tylko ?e nie da takich wra?e? :v:

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2010-04-27, 19:24   

Tak by?o kapitalnie ogólnie to ujmuj?c. Licznie stawi?y si? obie grupy, obie zreszt? w ró?nych, ale niemal kompletnych umundurowaniach bojowych (marpat vs tiger stripe). W?a?ciwie to u nas wszyscy byli w marpatach, tylko w szeregach zwyci?zców pojawia?y si? jakie? odst?pstwa.
Teren kapitalny. Chyba najlepszy ze wszystkich.
Tylko moja dolegliwo?? skutecznie odmówi?a mi pe?nej frajdy z akcji i przechyli?a szal? zwyci?stwa na nasz? niekorzy??. :bum:
Pierwszy raz walczy?em rami? w rami? z Czosnkiem (to w ko?cu on sprzeda? mi bakcyla).
Fajnie by?o z medykami w teamach - niez?y klimat wnosz? do rozgrywek.
Tylko jako? dziwnie momentami Bezbronnych kulki pono? nie trafia?y - ale to ju? chyba kwestia sumienia ka?dego z uczestników.
Aaa, no i kilka postrza?ów jako trafiony przyj??em - ale to ju? chyba kwestia ferworu walki bo nie wierz?, ?e kogo? to kr?ci i strzela? do nas umy?lnie. :)
PS: w pe?ni popieram uwagi Duscann'a odno?nie picia piwa w airsofcie - dla mnie to równie? niedopuszczalne. Ale ju? kwesti? pe?zn?cego za wzniesienie rannego mAtt'a i "cudem" nietrafianych Bezbronnych uznaj? za wyrównan?!

duscann 
Następca tronu

Wysłany: 2010-04-27, 19:58   

Gazza napisał/a:
Tylko jako? dziwnie momentami Bezbronnych kulki pono? nie trafia?y - ale to ju? chyba kwestia sumienia ka?dego z uczestników.
PS: w pe?ni popieram uwagi Duscann'a odno?nie picia piwa w airsofcie - dla mnie to równie? niedopuszczalne. Ale ju? kwesti? pe?zn?cego za wzniesienie rannego mAtt'a i "cudem" nietrafianych Bezbronnych uznaj? za wyrównan?!

To bardzo powa?ne oskar?enia zw?aszcza, ?e piszesz w liczbie mnogiej i do ogó?u Bezbronnych, prosz? o niezw?oczne wyja?nienie tego co mia?e? na my?li - dok?adnie na PW.
Zawsze starlismy si? gra? fair, co przez lata mog?o by potwierdzi? kilkana?cie sznowanych ekip z KWN i nie tylko i poraz pierwszy spotykamy si? z czym? takim.

Informacja która do mnie dotar?a: Kolega Kora (który jest niezrzeszony apropos) oberwa? strza?y przy ucieczce, zosta? upomniany przez jednego z nas, wi?c natychmiast poszed? przeprosi?. Je?li si? to powtórzy - nie b?dzie móg? brac udzia?u w spotkaniach.
Natomiast dotar?y do mnie informacje na temat tego i? niektóre osoby z Semper Fi krzycza?y ?e kto? dosta? zanim kulki dolecia?y w pobli?e celu lub gdy kulki spada?y par? metrów przed potencjalnym celem.
Przykro mi, ale cz??? z Was poprostu nie ma przygotowanych karabinków (ustawionych dobrze hop-upów, ustawionych przyrz?dów celowniczych) np. Dragunow Alarma.
Rozumiem rozgoryczenie pora?kami, ale to tylko zabawa, a Wy w tej materii dopiero raczkujecie.

O piciu alkoholu na spotkaniu nawet nie wspomn?, bo to poza skal?.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2010-04-27, 20:08   

Duscann, Gazza nie mia? na my?li wszystkich Bezbronnych, ja z rozmów z innymi SF wydedukowa?em, i? chodzi o cz?owieka-kor?, nie wiem czy o kogokolwiek innego.

Mi strzela?o si? bardzo fajnie, cho? wielko?? pora?ki troch? przyt?acza. Troch? za ?atwo tracimy spójno?? formacji i gra zamienia si? w do?ynanie pojedynczych punktów oporu :bum: Ale mo?e kiedy? si? tego pozb?dziemy.

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

duscann 
Następca tronu

Wysłany: 2010-04-27, 20:18   

No ale zabrzmia?o jak zabrzmia?o.

Watcher, móg?bym dok?adnie napisa? dlaczego przegrywacie, ale napisze tylko ogólnie - nie stanowicie na polu jednego organizmu, potrzeba Wam jeszcze du?o do?wiadczenia.

Baton 
Chłop feudalny

Wysłany: 2010-04-28, 01:56   

ja dodam od siebie tyle ?e fakt...potrzeba wam du?o do?wiadczenia ale i dowódcy którego b?dzie si? ka?dy s?ucha? nawet jak ma inne zdanie od niego... (chyba ?e macie dowódce, a ja go nie znam?)

ale jak narazie to mi si? dobrze z wami bawi:) zawsze ka?dy si? czego? uczy nowego:)

ps. Gazza....pare masa?y pleców (o ile dobrze pami?tam to co? o plecach mówi?e? ) u m?odych j?drnych brunetek i dojdziesz do siebie :)

Zapał 
Arcydemon

Wysłany: 2010-04-28, 08:14   

Spokojnie panowie. Sprawa podobno zosta?a wyja?niona ju? przez naszego dowódc? :queen: ;) Tak?e relax. Powtórz? jeszcze raz. Strzela?o si? bardzo dobrze i przyjemnie, a tych kilka drobnostek zosta?o ju? wyja?nione co nie wp?ynie na dalsz? wspó?prac? naszych dru?yn.
Pozdro i Darz bór!

duscann napisał/a:
móg?bym dok?adnie napisa? dlaczego przegrywacie

Je?li masz ochot? mo?esz mi na pw napisa?. Ciekawe czy my?limy o tym samym :)

'I believe in my Chapter. My primarch, my Emperor… My brothers'

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2010-05-06, 11:15   

A kiedy si? strzelacie :sniper:

Odpowiedz do tematu