|
Air Soft Guns |
| Autor |
Wiadomość |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

|
Wysłany: 2010-04-23, 18:33
|
|
|
| Zapa? napisał/a: | | Teraz t? droga mo?na dojecha? z podgórnej do ronda ko?o kota wasyla |
Nie teraz tylko zawsze mozna by?o Tylko szczerze nie polecam pchania si? tamt?dy wozem ,,niebojowym: ugrz??nie w b?ocie |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

|
Wysłany: 2010-04-25, 20:15
|
|
|
Dzi?kuj? za udane spotkanie, pogoda niezwykle dzi? by?a ?askawa dla nas, a humory dopisywa?y. Mam nadziej? ?e Semper Fi wybawi?o sie równie dobrze jak my.
No i czekamy na zorganizowanie strzelania przez Was
P.S Drzewiec ?a?uj ?e Ci? nie by?o konsola nie da ci takich prze?y? jak my mieli?my;) |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2010-04-25, 22:58
Baretki:  |
|
|
| szeregowiec ryan napisał/a: | | Tylko szczerze nie polecam pchania si? tamt?dy wozem ,,niebojowym: ugrz??nie w b?ocie |
Szosowo-terenowy fordzik przejecha? bez problemu. Mo?na powiedzie?, ?e przefrun?? raczej
| duscann napisał/a: | | Mam nadziej? ?e Semper Fi wybawi?o sie równie dobrze jak my. |
Pewnie, super strzelanka, naprawd? fajny teren. Szkoda, ?e nie poznali?my go wcze?niej i momentami czuli?my si? zagubieni, no ale. Teraz ju? go znamy prawie na wylot Co prawda dali?my troch? cia?a, ale na pewno si? poprawimy
Do nast?pnego. A strzelank? my?l?, ?e pr?dzej czy pó?niej zorganizujemy jak?? wyczesan? w kosmos |
|
 |
KurokiKaze
Król

|
Wysłany: 2010-04-25, 23:58
|
|
|
| A ja przejecha?em rowerkiem ko?o was jak si? przygotowywali?cie, jeszcze nie wszyscy byli ale i tak wygl?dali?cie ciekawie. |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
Baton
Chłop feudalny

|
Wysłany: 2010-04-26, 09:22
|
|
|
| ja bym powiedzia? ?e przejecha?e? rowerkiem jak ju? by? koniec |
_________________ "Szacunek to wszystko.."
"Pora?ka jest tylko mo?liwo?ci? by zrobi? co? jeszcze raz, ale tym razem bardziej inteligentnie" |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2010-04-26, 17:51
|
|
buty zakupione (combat) wi?c mog? pobiega? jakby co |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2010-04-26, 19:36
|
|
| jacoleko napisał/a: | buty zakupione (combat) wi?c mog? pobiega? jakby co |
Spoko loko to ju? si? kombinuje
Ps. Drogi Sebastianie to nie konsola by?a przyczyn? mej nieobecno?ci |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

|
Wysłany: 2010-04-26, 20:55
|
|
|
A ja nie napisa?em ?e by?a:) tylko ?e nie da takich wra?e? |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2010-04-27, 19:24
|
|
|
Tak by?o kapitalnie ogólnie to ujmuj?c. Licznie stawi?y si? obie grupy, obie zreszt? w ró?nych, ale niemal kompletnych umundurowaniach bojowych (marpat vs tiger stripe). W?a?ciwie to u nas wszyscy byli w marpatach, tylko w szeregach zwyci?zców pojawia?y si? jakie? odst?pstwa.
Teren kapitalny. Chyba najlepszy ze wszystkich.
Tylko moja dolegliwo?? skutecznie odmówi?a mi pe?nej frajdy z akcji i przechyli?a szal? zwyci?stwa na nasz? niekorzy??.
Pierwszy raz walczy?em rami? w rami? z Czosnkiem (to w ko?cu on sprzeda? mi bakcyla).
Fajnie by?o z medykami w teamach - niez?y klimat wnosz? do rozgrywek.
Tylko jako? dziwnie momentami Bezbronnych kulki pono? nie trafia?y - ale to ju? chyba kwestia sumienia ka?dego z uczestników.
Aaa, no i kilka postrza?ów jako trafiony przyj??em - ale to ju? chyba kwestia ferworu walki bo nie wierz?, ?e kogo? to kr?ci i strzela? do nas umy?lnie.
PS: w pe?ni popieram uwagi Duscann'a odno?nie picia piwa w airsofcie - dla mnie to równie? niedopuszczalne. Ale ju? kwesti? pe?zn?cego za wzniesienie rannego mAtt'a i "cudem" nietrafianych Bezbronnych uznaj? za wyrównan?! |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

|
Wysłany: 2010-04-27, 19:58
|
|
|
| Gazza napisał/a: | Tylko jako? dziwnie momentami Bezbronnych kulki pono? nie trafia?y - ale to ju? chyba kwestia sumienia ka?dego z uczestników.
PS: w pe?ni popieram uwagi Duscann'a odno?nie picia piwa w airsofcie - dla mnie to równie? niedopuszczalne. Ale ju? kwesti? pe?zn?cego za wzniesienie rannego mAtt'a i "cudem" nietrafianych Bezbronnych uznaj? za wyrównan?! |
To bardzo powa?ne oskar?enia zw?aszcza, ?e piszesz w liczbie mnogiej i do ogó?u Bezbronnych, prosz? o niezw?oczne wyja?nienie tego co mia?e? na my?li - dok?adnie na PW.
Zawsze starlismy si? gra? fair, co przez lata mog?o by potwierdzi? kilkana?cie sznowanych ekip z KWN i nie tylko i poraz pierwszy spotykamy si? z czym? takim.
Informacja która do mnie dotar?a: Kolega Kora (który jest niezrzeszony apropos) oberwa? strza?y przy ucieczce, zosta? upomniany przez jednego z nas, wi?c natychmiast poszed? przeprosi?. Je?li si? to powtórzy - nie b?dzie móg? brac udzia?u w spotkaniach.
Natomiast dotar?y do mnie informacje na temat tego i? niektóre osoby z Semper Fi krzycza?y ?e kto? dosta? zanim kulki dolecia?y w pobli?e celu lub gdy kulki spada?y par? metrów przed potencjalnym celem.
Przykro mi, ale cz??? z Was poprostu nie ma przygotowanych karabinków (ustawionych dobrze hop-upów, ustawionych przyrz?dów celowniczych) np. Dragunow Alarma.
Rozumiem rozgoryczenie pora?kami, ale to tylko zabawa, a Wy w tej materii dopiero raczkujecie.
O piciu alkoholu na spotkaniu nawet nie wspomn?, bo to poza skal?. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2010-04-27, 20:08
|
|
Duscann, Gazza nie mia? na my?li wszystkich Bezbronnych, ja z rozmów z innymi SF wydedukowa?em, i? chodzi o cz?owieka-kor?, nie wiem czy o kogokolwiek innego.
Mi strzela?o si? bardzo fajnie, cho? wielko?? pora?ki troch? przyt?acza. Troch? za ?atwo tracimy spójno?? formacji i gra zamienia si? w do?ynanie pojedynczych punktów oporu Ale mo?e kiedy? si? tego pozb?dziemy. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

|
Wysłany: 2010-04-27, 20:18
|
|
|
No ale zabrzmia?o jak zabrzmia?o.
Watcher, móg?bym dok?adnie napisa? dlaczego przegrywacie, ale napisze tylko ogólnie - nie stanowicie na polu jednego organizmu, potrzeba Wam jeszcze du?o do?wiadczenia. |
|
|
|
 |
Baton
Chłop feudalny

|
Wysłany: 2010-04-28, 01:56
|
|
|
ja dodam od siebie tyle ?e fakt...potrzeba wam du?o do?wiadczenia ale i dowódcy którego b?dzie si? ka?dy s?ucha? nawet jak ma inne zdanie od niego... (chyba ?e macie dowódce, a ja go nie znam?)
ale jak narazie to mi si? dobrze z wami bawi:) zawsze ka?dy si? czego? uczy nowego:)
ps. Gazza....pare masa?y pleców (o ile dobrze pami?tam to co? o plecach mówi?e? ) u m?odych j?drnych brunetek i dojdziesz do siebie |
_________________ "Szacunek to wszystko.."
"Pora?ka jest tylko mo?liwo?ci? by zrobi? co? jeszcze raz, ale tym razem bardziej inteligentnie" |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2010-04-28, 08:14
|
|
Spokojnie panowie. Sprawa podobno zosta?a wyja?niona ju? przez naszego dowódc? Tak?e relax. Powtórz? jeszcze raz. Strzela?o si? bardzo dobrze i przyjemnie, a tych kilka drobnostek zosta?o ju? wyja?nione co nie wp?ynie na dalsz? wspó?prac? naszych dru?yn.
Pozdro i Darz bór!
| duscann napisał/a: | | móg?bym dok?adnie napisa? dlaczego przegrywacie |
Je?li masz ochot? mo?esz mi na pw napisa?. Ciekawe czy my?limy o tym samym |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2010-05-06, 11:15
|
|