|
Na co warto czeka? |
| Autor |
Wiadomość |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2014-10-02, 09:10
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | W przypadku Pojedynku: uwielbiam mundury z tej epoki, nigdy wcze?niej i nigdy pó?niej nie by?y ju? takie fajne, one tworz? tak pi?kne t?o dla opowie?ci... |
Haa, teraz mnie ol?ni?o - mia?e? 100% racj? - pomiesza?em "The Duellists" Scotta z "Duel" Spielberga (wina t?umaczenia) - rozumiem ten napoleo?ski sztafa?, zwracam honor.
| Watcher napisał/a: | | Co do sztafa?u w RH, to ja mu nie zarzucam niczego z?ego, by? poprawny. Ale nie wybitny, jak w Królestwie czy u Gibsona. |
Moim zdaniem niczym nie ust?powa? tamtym filmom. Chyba nieco gloryfikujesz w przypadku Bravehart.
| Watcher napisał/a: | | Z t? muzyk? mo?esz mie? racj?, chocia? mam kontrargument: pami?tam motywy z Titanica którego szczerze nie cierpi?. |
Wcale nie staj? w obronie. Tak tylko napisa?em, ?e czasem co? nam umyka. Ja np pocz?tkowo zla?em sountrack do "Dru?yny Pier?cienia" - a dopiero pó?niej mi wpad? w ucho (przy ponownym seansie). Podczas gdy w "Prometheus" od pocz?tku mi si? spodoba?.
"Titanica" nie cierpisz w warstwie muzycznej czy ca?o?ci? Ja fanem nie jestem, ale uwa?am, ?e jako widowisko w konwencji love story nie jest wcale z?y. Warto raz chocia? zobaczy?. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2014-10-02, 14:34
Baretki:  |
|
|
| Nie lubi? ca?o?ci, muzyka jest pro (chocia? Celine mnie troch? odrzuca). W ogóle, to film jest naprawd? pro zrobiony, ale po prostu fabu?a tego typu do mnie nie trafia. Doceniam jego klas? w swojej stylistyce, ale do mnie on nie trafia, zdecydowanie. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2014-10-29, 13:34
|
|
|
A wi?c tak. Z Marvela oprócz Avengers: Age of Ultron w 2015, nadchodz?:
Captain America: Civil War (2016)
Doktor Strange (2016)
Thor: Ragnarok (2017)
Black Panther(2017)
Inhumans (2018)
Captain Marvel (2018)
Avengers: Infinity War part I (2018)
Avengers: Infinity War part II (2019)
Co wy na to??!!!!!! MARVEL STRIKES BACK !!!!!! |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2014-10-30, 09:03
|
|
|
Nie by?o niespodzianek. MARVEL potwierdzi? i rzuci? tylko datami. Zawiód? brakiem HULKa.
Twoja wyliczanka nie jest kompletna: 05.05.2017 - Guardians of the Galaxy 2 !!!!
Zestaw bardzo fajny. Czekam na ka?dy!!! |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2014-10-30, 10:32
|
|
|
czepialski |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2014-10-31, 10:30
|
|
|
| Cytat: | czepialski |
|
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2014-11-15, 18:45
|
|
http://www.billboard.com/...he-last-goodbye
Pippin (Billy Boyd) stworzy? piosenk? "The Last Goodbye" która mi si? podoba. Nie mog? si? ju? doczeka? premiery
I WILL FOLLOW YOU,PETER JACKSON, ONE LAST TIME |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2014-12-08, 09:33
|
|
19 grudnia wyruszam na mega maraton Hobbita do Heliosa. Start o 22:00 do 6:30. Przed premierowy pokaz O bym tylko wytrzyma?. 26 grudnia 3 cz??? b?dzie w naszym kinie. W razie jakbym nie dotrwa? :-> |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Darth Krizz
Baron

|
Wysłany: 2014-12-08, 15:13
|
|
|
Tylko IMAX, Tylko górny rz?d 11/12 DEAD CENTER.
Oczywi?cie dwa poprzednie filmy na projektorku Full HD 120" w domu.
Och tak dobrze!
 |
_________________ Prawid?owo tylko KOLOR ZIELONY
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2015-01-18, 12:55
|
|
Cz?owiek z Wysokiego Zamku sta? si? serialem. OMG!!!
|

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2015-02-20, 07:52
|
|
|
Ju? od jakiego? czasu wiadomo, ?e fani ksenomorfów maj? powody do otwierania szampana. Ridley Scott i Neil Blomkamp rozpocz?li produkcj? kolejnej cz??ciu Obcego. Zaanga?owana jest ju? Sigurney Weaver. Akcja ma si? toczy? mi?dzy II a III cz??ci? filmu, pojawi? ma si? tak?e kapral Dwayne Hicks. Zapowiada si? niez?y k?sek, jak narazie wszystkie filmy Blomkamp'a jakie znam, by?y co najmniej bardzo dobre - District 9, Elysium, teraz nadchodzi do kin kolejna produkcja s-f tego re?ysera pt. Chappie (trailer w kinie mia?d?y podobnie jak trailer Mad Max'a).
Pewnie ju? znacie tego newsa i tak ... |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2015-02-20, 13:09
|
|
Ja nie zna?em, dzi?ki |

|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2015-02-23, 12:18
|
|
|
No, je?li te szkice koncepcyjne sprzed kilku tygodni to w?a?nie z tej produkcji pochodz? to ja si? ciesz? jak dziecko! Do tego jeszcze Scott jako producent i Blomkamp za sterami - SUPER!! A trailer CHAPPIE równie? mnie zaintrygowa?. Max to wiadomo, jaram si? od pocz?tku. |
|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
|
|
|
 |
|