|
Koncerty w wielkim ?wiecie |
| Autor |
Wiadomość |
Morbid
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2006-02-26, 01:54
|
|
|
| taa..koncert w Damaslawku chociaz ze gralismy chyba dla 5~ ludzi to after party bylo naprawde udane..chociaz ja w sumie tak duzo nie wypilem to bawilem sie dobrze.. |
_________________ ~~Blackmoon, The Roadside~~
http://s4.bitefight.pl/c.php?uid=40603 << Wejdz a niepozalujesz.. |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2006-02-26, 14:27
|
|
|
na koncercie ogólnie by?o 27 osób...a na scenie sie bawi?o ok 7 osób hehe ...bardziej bawi?em si? po koncercie |
_________________ www.theroadside.fora.pl |
|
|
|
 |
Morbid
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2006-02-26, 20:27
|
|
|
hehe..na naszych probach jest nieraz wiecej..co nie? |
_________________ ~~Blackmoon, The Roadside~~
http://s4.bitefight.pl/c.php?uid=40603 << Wejdz a niepozalujesz.. |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2006-02-26, 20:51
|
|
|
24 marca 2006 - Koncert Kult - Pozna? - "Rock Arena Festival" (Kult, D?em, Brygada Kryzys, Kobranocka, Habakuk + Muniek Staszczyk, Miracle, Loty?) - hala "Arena" (bilety: przedsprzeda? (do 3 marca): 39 PLN, 44 PLN / przed koncertem: 49 PLN), godz. 18:00 (wjazd od 16:30), www.rockarena.pl
jest to pi?tek. By?by kto? ch?tny do wyjazdu? Bilety troch? drogie, ale co tam, tyle kapel w jednym miejscu... |
_________________ |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-02-26, 20:58
|
|
|
Ja oczywscie- okazja to niema?a, a zespo?y wspania?e. Je?eli tylko znajde kase to oczywscie. I tutaj rodzi sie dylemat- Pegasus Knights czy koncert |
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2006-02-26, 22:33
|
|
|
...ja oczywi?cie ssi? wybieram bo okazja ta faktycznie zaje%\$T@...tylko trzeba zebra? ekipe tak wi?c ekipo zg?aszaj si?!!!! |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2006-03-03, 14:24
|
|
|
| Motorhead w Polsce !!! http://muzyka.onet.pl/mr,1235823,wiadomosci.html |
_________________ – Moja jest tylko racja i to ?wi?ta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza ni? twojsza. ?e w?a?nie moja racja jest racja najmojsza! |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2006-03-03, 15:03
|
|
|
...s?ysza?em nagranie i wykonanie Motorhead- Enter Sadman...tak ?rednio nic ?eby pochwali?, niczym si? nie wywy?sza, ani nie wyró?nia...a Motorhead w Polsce kto? ju? mi mówi?, to zaje8*&%$^ si? wybiore mo?e o ile oczywi?cie fundusze b?d? |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-03-15, 16:48
|
|
|
Co prawda, szansa, ?e którykolwiek z nas na to pojedzie niewielka, ale nie mog?em nie napisac o festwalu posiadaj?cym taki s?ad.
http://www.earthshaker-fe...374732032303036
?e przytocz? tylko HammerFall, Edguy, Saxon, Testament i Opeth Ach chcia?oby sie tam by? |
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2006-03-15, 23:14
|
|
|
| Wczoraj kumpel byl na koncercie Depeche Mode i mowil ze rewelacja.Faktem jest ze graja swietne koncert na ktorych nie trzeba nadrabiac slabej muzyki przebierancami w maskach i jakimis obrzedami poganskimi.Prawdziwa muzyk obroni sie sama i nie trzeba jest cyrku. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-03-15, 23:29
Baretki:  |
|
|
| gotard napisał/a: | | Prawdziwa muzyk obroni sie sama i nie trzeba jest cyrku. |
Popatrz popatrz... Czysta muzyka |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2006-03-16, 00:21
|
|
|
| Cytat: | | Popatrz popatrz... Czysta muzyka |
Ale nie dales zdjec czaszek,krwi lejacej sie,toporo,ale dlaczego te namalowane na twarzach czlonkow DM twarze diablow,czyzby sie zmyly pod wplywem potu.Widzialem z 10 koncertow DM(szkoda tylko ze na DVD) ale takiego cyrku jak robia kapele szeczgolnie ...IoI to nie widzialem.Jeden koles wczapce jest niczym wobec teatru ktory musi byc nadrabianiem banalnoscia granej na na koncertach...IoI |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-03-16, 06:12
Baretki:  |
|
|
| gotard napisał/a: | | Jeden koles wczapce jest niczym wobec teatru ktory musi byc nadrabianiem banalnoscia granej na na koncertach...IoI |
Chwileczk?. Napisa?e?, ?e prawdziwa muzyka broni si? sama, nie potrzebuje cyrku, nie potrzebuje warto?ci dodanej. To stwierdzenie ma si? nijak do tych wszystkich czapeczek, laserów, ?wiate?. One maj? tworzy? nastrój, prawda? Je?li tak, to ich cel niczym nie ró?ni si? od czerwonej farby i krwi z koncertów Black Sabbath. Mo?e jedynie proporcjami (cho? w?tpi?, czy Mayhem p?aci wi?cej za odci?te ?wi?skie g?owy od DM za te wszystkie ?wiate?ka). |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Stanisław Anioł
Wielki Książę

|
Wysłany: 2006-03-16, 16:07
|
|
|
a czym jest koncert?
utwór muzyczny na instrument solo i orkiestr?. Nazwa "concerto" odnosi?a si? pocz?tkowo do muzyki zarówno instrumentalnej, jak i wokalnej, oznaczaj?c styl oparty na dialogu i wspó?zawodnictwie (przeciwstawianiu) g?osów i instrumentów.
a jak komus sie nie podoba,ze ktos sie przebierze na konercie to proponuje wycieczke na koncert The Streets (uznany za najnudniejszego artyste koncertowego) |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-03-17, 08:12
|
|
|
ja uwa?am ?e dobry artysta nie musi robi? z siebie b?azna na scenie zeby koncert by? widowiskiem. spójrzmy na taki Rammstein, jest to chyba najbardziej widowiskowy zespó?, pod wzgl?dem koncertów. Popisy pirotechniczne, wybuchy, iskry, klimat industrialny, cz?onkowie zespo?u jedz?cy szklanki przed publiczno?ci?. Ale chyba nie o to chodzi ?eby koncert by? pokazem sztucznych ogni. Artysta nie potrzebuje zbyt wiele zeby rozgrza? publik? i zrobi? dobre widowisko |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
|
|