Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
ostatnio obejrzane/godne polecenia/ulubione
Autor Wiadomość
mychafront 
Książę

Wysłany: 2006-02-22, 15:05   

Wczoraj obejrza?em Skazany na bluesa 8 raz i nadal mi si? nie znudzi?, moge go ogl?da? i ogl?da?...naprawde super film, ?mieszny, poruszaj?cy, jak i wzruszaj?cy :) ...naprawde polecam jeszcze raz!!! :-) Rola Ry?ka jest odegrana znakomicie... :) co tu opowiada?, to trzeba poprostu zobaczy? :D

gerald 
Książę

Wysłany: 2006-02-22, 21:56   

No w?a?nie kto? mia? mi po?yczy?, nie b?d? pokazywa? palcem..

mychafront 
Książę

Wysłany: 2006-02-22, 23:21   

...przeka?e kilofowi a on Ci da w szkole...ok?? :)

RNR 
Książę

Wysłany: 2006-02-22, 23:29   

mychafront napisał/a:
.naprawde super film, ?mieszny, poruszaj?cy, jak i wzruszaj?cy

Yyy, Mycha który moment by? dla Ciebie ?mieszny?

mychafront 
Książę

Wysłany: 2006-02-23, 09:38   

RNR napisał/a:
Mycha który moment by? dla Ciebie ?mieszny?

np. scena z "biletem do wojska", drobna scena z obaleniem nalewki za jednym przechyleniem...mo?e mi si? przypomni wi?cej scen, scena na dachu jak napluli na samochód ojca :P no co ?? :P ludzie w kinie tez si? ?miali :) bardziej mi chodzi o pocz?tek filmu...

RNR 
Książę

Wysłany: 2006-02-23, 11:16   

A no faktycznie, masz racj?. Jednak jest to film naprawd? poruszaj?cy.

Pantufel 
Diuk

Wysłany: 2006-02-24, 23:17   

W?a?nie obejrza?am "Dum? i uprzedzenie". Mimo, ?e by?am sceptyczna- ot kolejna historyjka (cho? nie czyta?am jeszcze ksi??ki) o mi?o?ci, romantyczna, ble. Ale koniec ko?ców pozytywnie si? zaskoczy?am, bo film ogl?da?am z przyjemno?ci? i nawet filmowy mora? z kasowej produkcji jest czytelny i jasny. Nie wiem jeszcze jak fabu?a filmu ma si? do ksi??ki, wi?c ocena jest spontaniczna, ale mimo to polecam.

pikusMAIDEN 
Wielki Król

Wysłany: 2006-02-25, 00:45   

Ja jestem ?wie?o po "Henryka VIII" i powiem szczerze, ?e kino przednie. Przedstwienie osoby króla, jako co prawda, dobrego w?adcy, ale obsesyjnie po??daj?cego m?skiego potomka i okrutnika w stosunku do ludzi sprzeciwiaj?cych mu si?, b?d? oszukujacych go (a do ?on w szczególnosci). Dodatkowo wplecione niezwykle ciekawe w?tki angielskiej reformacji. Niestety nie wiem na ile wszystkie te intrygi by?y faktem historycznym a na ile fikcj? autorsk?, ale film wygl?da mi na solidne kino historyczne (cho? mog? si? mylic). W ka?dym razie polecam.

Morbid 
Rzemieślnik

Wysłany: 2006-02-26, 02:31   

jak dla mnie to: Skazany~, Hooligans, Ring i Blair witch~ rox..

http://s4.bitefight.pl/c.php?uid=40603 << Wejdz a niepozalujesz..

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2006-02-26, 12:21   

Polecam animowanego THE BATMAN vs DRACULA !! Utrzymany w konwencji kapitalnego serialu animowanego, od pocz?tku do ko?ca trzyma wysoki poziom i plasuje si? w moim prywatnym rankingu filmów o przygodach Mrocznego Rycerza tu? za "Batman Begins".

yzx2 
Mistrz cechowy

Wysłany: 2006-02-27, 17:18   

Ogl?da?am (co nie znaczy ?e obejrza?am...) ostatnio "Kl?tw?". Hmm... ?wietny nastrój grozy. Ale gdy widzi si? te zjawy (czy jakkolwiek by to co? nie nazwa?: duchy?) to nie mo?na powstrzyma? si? od ataku ?miechu :lol: no có?, twórcy nie umieli podtrzyma? atmosfery. I w ogóle, jako? przez godzin? nic si? w?a?ciwie nie dzia?o... nie wytrwa?y?my do ko?ca. Po tym - "?ony ze Stepford" (czy jako? tak? :-P ) - ca?kiem niez?a komedia :-D

balbon 
Margrabia

Wysłany: 2006-03-03, 18:14   

Akurat jestem po obejrzeniu "Epoki lodowcowej". Aktualnie na tapecie ( akcja w toku)
" Ma?a Syrenka" ... Bo dziecko chcia?o! Siedzi na stole i ogl?da.
Znaj?c ?ycie to pojawi si? jeszcze " Sinbad" .

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2006-03-03, 18:22   
   Baretki: zalozyciel

A ja sobie zapoda?em Madagaskar, cho? ma?a nie wytrzyma?a na nim 10 minut. Zreszt? rzadko wytrzymuje d?u?ej ni? 10 minut na jakiejkolwiek bajce. No jedyna bajka, która wa?kowa?a dzie? w dzie? to Prosz? S?onia, co mnie oczywi?cie doprowadza?o do sza?u i musia?em schowa? t? p?yt? z ow? bajk? i powiedzie?, ?e Pinio sobie poszed? da da. Kurde, ale jestem okrutny. A wracaj?c do Madagaskaru to polecam gor?co. Kupa ?miechu.
Ostatnio zmieniony przez jacoleko 2006-03-03, 18:41, w całości zmieniany 1 raz  

balbon 
Margrabia

Wysłany: 2006-03-03, 18:36   

" Epoka Lodowcowa " mo?e by? . Na ogó? nie trawi? pana Pazury , ale tu w roli wylinia?ego , kud?atego i sepleni?cego zwierz?tka wyszed? ?wietnie. Cho? prawd? powiedziawszy, nie mam poj?cia jak ta bajka si? ko?czy. Zawsze przed ko?cem jest zmiana klimatu , w?a?ciwie to nigdy nie mo?e sie zdecydowa? na co. Ale jakby nie patrz?c to bajki mam na tapecie non stop.
Biedne to Twoje dziecko , bajki jej odmawiasz.

Teraz zaczynamy " Garfielda"
Ostatnio zmieniony przez balbon 2006-03-05, 08:05, w całości zmieniany 1 raz  

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2006-03-03, 23:45   

jacoleko napisał/a:
Zreszt? rzadko wytrzymuje d?u?ej ni? 10 minut na jakiejkolwiek bajce.

Nie no!! Jeszcze nigdy nie widzia?em bardziej lamersko u?ytego okre?lenia BAJKA!! Je?li MADAGASKAR (swoj? drog? kapitalna animacja! polecam!) to bajka to ja wymi?kam z tego dzia?u forum! :eek: A "Królewna ?nie?ka" to pewnie paradokumentalny dramat obyczajowy ..... :???:

Odpowiedz do tematu